Мој чоекaman be preteruvaat ovie ne deka mi e gajle zosto telefonov voopsto ne mi prai merak go koristev 1 mesec i go prodadov samo ako ste po igrite i interesnite app togas vi go preporacuvam telefonov za drugo nisto ne go biva
Беше декс, беше... Читни да видиш што се дешава кај корејците и јапонците. Пред некоја година се тепаа за него сега ниту го бараат. А веќе истите опции ги нуди Сони Ериксон, Нокиа, ЕлЏи, Самсунг и тоа со поевтини цени.... така да Ај-фон само оперативниот е од MAC и изгледот другото веќе сите го имаат. Потребен им е редизајнДа не претеруваме ајфонот е коска од телефон ако не и најкоска телефон кој моментално постои :wink:
@точкест
колку што знам кај некро 3G-то беше некојси 400-500 евра НОВО, не правиме муабет за на старо
Skap si drugar jas mozam da najdam G1 za 24 000 otklucen i novT mobile Android G1, отклучен, нов за 29 000 МКД
Storm-ot има еден куп софтверски багови. Го користев еден месец веднаш штом излезе ( во САД) и искрено не ми легна некако.btw na storm mu fali samo wi fi(ne znam sto mislele RIM koga go pravele :S )
Jas mislev za vaka na hartija.ne mi e seuste koristen stormot.Storm-ot има еден куп софтверски багови. Го користев еден месец веднаш штом излезе ( во САД) и искрено не ми легна некако.
Не го заборавај договорот на Те Ебале од 24 месеци.Да не претеруваме ајфонот е коска од телефон ако не и најкоска телефон кој моментално постои :wink:
@точкест
колку што знам кај некро 3G-то беше некојси 400-500 евра НОВО, не правиме муабет за на старо
Абе битолчанец Бар Битола е позната по јаболчињата Друг е фетишот да имаш јаболче пред тебе, тоа уствари не е фетиш. Тоа е привилегијаБеше декс, беше... Читни да видиш што се дешава кај корејците и јапонците. Пред некоја година се тепаа за него сега ниту го бараат. А веќе истите опции ги нуди Сони Ериксон, Нокиа, ЕлЏи, Самсунг и тоа со поевтини цени.... така да Ај-фон само оперативниот е од MAC и изгледот другото веќе сите го имаат. Потребен им е редизајн
21 600 + 21 600 = 43 200= 708 евра
Што эначи дека?Значи ако си веќе постојан постпејд корисник ќе има друга цена (читај поскапа) телефонот, или да станеш наново односно да потпишеш уште 24 месеца за таа цена која е тука наведена.
И уште нешто е сигурно, телефонот ќе е во СТРОГО ОГРАНИЧЕНИ количини