iPhone 3G од Т-Мобиле

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Да не претеруваме ајфонот е коска од телефон ако не и најкоска телефон кој моментално постои :wink:

@точкест
колку што знам кај некро 3G-то беше некојси 400-500 евра НОВО, не правиме муабет за на старо

Член од
10 февруари 2006
Мислења
358
Поени од реакции
8
во една скопска продавница го има, не се секавам точно ама околу 45 000 денари е.
Ептен несалам цена, абе за 18 000 ден. каква Нокиа има со сите можности на ајфон + многу подобри мозности. Да не зборам за камерата

Член од
30 мај 2007
Мислења
399
Поени од реакции
1
aman be preteruvaat ovie ne deka mi e gajle zosto telefonov voopsto ne mi prai merak go koristev 1 mesec i go prodadov samo ako ste po igrite i interesnite app togas vi go preporacuvam telefonov za drugo nisto ne go biva

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Да не претеруваме ајфонот е коска од телефон ако не и најкоска телефон кој моментално постои :wink:

@точкест
колку што знам кај некро 3G-то беше некојси 400-500 евра НОВО, не правиме муабет за на старо
Беше декс, беше... Читни да видиш што се дешава кај корејците и јапонците. Пред некоја година се тепаа за него сега ниту го бараат. А веќе истите опции ги нуди Сони Ериксон, Нокиа, ЕлЏи, Самсунг и тоа со поевтини цени.... така да Ај-фон само оперативниот е од MAC и изгледот другото веќе сите го имаат. Потребен им е редизајн :)

Schhh87

schhh...
Член од
3 февруари 2009
Мислења
356
Поени од реакции
16
T mobile Android G1, отклучен, нов за 29 000 МКД :)
Skap si drugar jas mozam da najdam G1 za 24 000 otklucen i nov :P

inace ne da kasnime vo sporedba so drugive tuku skroz sme zakoceni.Sega mu e majkata za toj sto saka da se kurci so iPhone... ubav mi e ne velam ne ama NAVISTINA e precenet.reklamata go pravi svoeto.i mi e SKURCENO koga ke slusnam nekoj da vidi telefon so touchscreen i da reci "ej vidi iPhone".Postojat i drugi abe ej.Sigurno ke se najdi nekoj od vas sto ima gledano touchscreen telefoni uste vo vremeto htc koga bea qtek.iako ne bea na ova nivo.mometnalno(i vo bliska idnina) telefonon za mene e HTC Touch HD.

btw na storm mu fali samo wi fi(ne znam sto mislele RIM koga go pravele :S )

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.466
Поени од реакции
249
Претераја од Т-мобиле со телефонов, многу скап е.

peter

Петар Пан...
Член од
6 септември 2005
Мислења
636
Поени од реакции
165
btw na storm mu fali samo wi fi(ne znam sto mislele RIM koga go pravele :S )
Storm-ot има еден куп софтверски багови. Го користев еден месец веднаш штом излезе ( во САД) и искрено не ми легна некако.

Schhh87

schhh...
Член од
3 февруари 2009
Мислења
356
Поени од реакции
16
Storm-ot има еден куп софтверски багови. Го користев еден месец веднаш штом излезе ( во САД) и искрено не ми легна некако.
Jas mislev za vaka na hartija.ne mi e seuste koristen stormot. :)

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458

@точкест
Не го заборавај договорот на Те Ебале од 24 месеци.

Дај плавјазоти тетратчето и да пресметаме.
24 месеци претплата X 900 денари = 21 600 денари. Да го купиш ајфоунот со i900 тарифата е 21 600 денари од 8 гига и 26 590 денари од 16 гига. 21 600 + 21 600 = 43 200= 708 евра. Па поише ми се исплати да го зеам од кај Некро или од кај било кој друг човек. Барем за човек како мене што месечно троши по 300/500 денари месечно на мобилниот МАКСИМАЛНО ми се исплати премногу да го зеам телефонот за 450/500 евра

Беше декс, беше... Читни да видиш што се дешава кај корејците и јапонците. Пред некоја година се тепаа за него сега ниту го бараат. А веќе истите опции ги нуди Сони Ериксон, Нокиа, ЕлЏи, Самсунг и тоа со поевтини цени.... така да Ај-фон само оперативниот е од MAC и изгледот другото веќе сите го имаат. Потребен им е редизајн :)
Абе битолчанец :) Бар Битола е позната по јаболчињата :) Друг е фетишот да имаш јаболче пред тебе, тоа уствари не е фетиш. Тоа е привилегија

P

Princ

Гостин
Не знам која им е цената точно на овие верзии што ќе ги продава т-мобајл низ америки или по други продавници низ Скопје, ама навистина ми се видоа скапи. 21.000+по 900 денари 24 месеци (најверојатно)? Не фала. Нека ми е здрав и жив Vox-от :)

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Значи ако си веќе постојан постпејд корисник ќе има друга цена (читај поскапа) телефонот, или да станеш наново односно да потпишеш уште 24 месеца за таа цена која е тука наведена.

И уште нешто е сигурно, телефонот ќе е во СТРОГО ОГРАНИЧЕНИ количини

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Значи ако си веќе постојан постпејд корисник ќе има друга цена (читај поскапа) телефонот, или да станеш наново односно да потпишеш уште 24 месеца за таа цена која е тука наведена.

И уште нешто е сигурно, телефонот ќе е во СТРОГО ОГРАНИЧЕНИ количини
Што эначи дека?

Ќе си го купам од негде и ќе имам на него ако треба кеш колку эа титкање :) эа многу поефтино.

Kajgana Shop

На врв Bottom