Македонците се бришат, Македонија станува Унија на народи

S

smart ass

Гостин
Go procitav cel tekst i se razocarav od zivotot ova e krajno ova e finale a toj crveniot :drk:da ne misli de ka ke pomine taka da mu ebam kopiljot. Ovoj tekst treba da go zakacat nasekade da moze cel narod da go gleda a i neznam kako ke go izvede toa kako (neznam za predavnicite) ama kako ke me ubedi izlaze mene ili takvite kako mene se da mu ebam kojot i nego i tia okolu nego krvta da mu ja ebam komunisticka predavnicka zena deca se da mu umre da dade gospod ah kerata kolku se otkaciv se ke iskrsam be ova ne e normalno da mu se mocam u toa :drk::drk::drk:

S

smart ass

Гостин
Go procitav cel tekst i se razocarav od zivotot ova e krajno ova e finale a toj crveniot :drk:da ne misli de ka ke pomine taka da mu ebam kopiljot. Ovoj tekst treba da go zakacat nasekade da moze cel narod da go gleda a i neznam kako ke go izvede toa kako (neznam za predavnicite) ama kako ke me ubedi izlaze mene ili takvite kako mene se da mu ebam kojot i nego i tia okolu nego krvta da mu ja ebam komunisticka predavnicka zena deca se da mu umre da dade gospod ah kerata kolku se otkaciv se ke iskrsam be ova ne e normalno da mu se mocam u toa :drk::drk::drk:

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
23
хаахахаах смешки ПА АКО САКАЛ нели бил 17 години на ВЛАСТ ,па чекал толку долго за сега тоа да го направи ајдееее мале тоа главата размрдајте :tapp::tapp::tapp: ке речам дека само дека е смешно

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
„Македонците сè уште не знаат кои се и што се, па многу лесно ќе прифатат нов идентитет, по децении економска беда, а во услови на економска благосостојба што ќе следува со приемот во НАТО“. :pusk:

SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
хаахахаах смешки ПА АКО САКАЛ нели бил 17 години на ВЛАСТ ,па чекал толку долго за сега тоа да го направи ајдееее мале тоа главата размрдајте :tapp::tapp::tapp: ке речам дека само дека е смешно

Да не беше толку слеп и наивен ќе промозгаше дека таков процес не се прави наеднаш, за 5 години...
(ајде сега врати ми со Грујо :))

A

Alexander Nevsky

Гостин
„Македонците сè уште не знаат кои се и што се, па многу лесно ќе прифатат нов идентитет, по децении економска беда, а во услови на економска благосостојба што ќе следува со приемот во НАТО“. :pusk:

SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
И после комуњарите се крстат во него :tapp::tapp: е шо глуп народ....

M

MKEUpatriot

Гостин
Само нека се обиде со есенски сценарија може македонскиот народ да приреди сценарио Николај Чаушеску

Б

Бат Елохим

Гостин
Само нека се обиде со есенски сценарија може македонскиот народ да приреди сценарио Николај Чаушеску
а и редно ќе биде веќе... преку такво од копилиња во државава....

Бранко ја создаде СДС (поточно ја украде, презема), и Бранко ќе ја докусури....и едвај чекам.. да се манат од ТВ педерчиња со вазелин и на коса и на газот!!

P

Princ

Гостин
Ме чуди само зошто шпиуните мора да се сретнуваат у лице? Дошол во Скопје, се видел со Црвенковски, овој го известил за неговите планови и намери, па отишол во Атина на Дркојани да и ги пренесе плановите и намерите на Црвенковски, па продолжил за Израел... и тука веќе се уморив читање. Туку прашањето ми беше: не слушнале за e-маил, чат системи, мирц?

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Член од
20 декември 2005
Мислења
503
Поени од реакции
6
а и редно ќе биде веќе... преку такво од копилиња во државава....

Бранко ја создаде СДС (поточно ја украде, презема), и Бранко ќе ја докусури....и едвај чекам.. да се манат од ТВ педерчиња со вазелин и на коса и на газот!!

Hi hi hi me iznasmea znaci Frc stava vazelin i na glavata i na gazot, he he he

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
23
абре одете во Битола и погленете ги во очи Млекарите
ВО МАКЕДОНИЈА ПОВЕКЕ НЕМА ДА ИМА МЛЕЧНА КРИЗА .....

КАК КЕ ИМА КОГА ГО ДОМОЛЗАА НАРОДОТ

ДОСТА СО ЗАГОВОРИ ,БРЕ НЕМАШТИЈА И БЕДА Е АМА ГВУЈО ОД ЕКОНОМИЈА АБЕР ДА СЕ НЕМА.....
ПА КЕ ЛАЖЕ 8 МИЛИЈАДИ иди бегај бре,,,,

Член од
20 декември 2005
Мислења
503
Поени од реакции
6
абре одете во Битола и погленете ги во очи Млекарите
ВО МАКЕДОНИЈА ПОВЕКЕ НЕМА ДА ИМА МЛЕЧНА КРИЗА .....

КАК КЕ ИМА КОГА ГО ДОМОЛЗАА НАРОДОТ

ДОСТА СО ЗАГОВОРИ ,БРЕ НЕМАШТИЈА И БЕДА Е АМА ГВУЈО ОД ЕКОНОМИЈА АБЕР ДА СЕ НЕМА.....
ПА КЕ ЛАЖЕ 8 МИЛИЈАДИ иди бегај бре,,,,

Ne seri be budalo edna!!!!! sto da im pravi vladata na mlekarite, neka si gi baraat parite tamu kade imaat potpisano dogovor, tie nemaat nisto so vladata.

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Папата неуморно, веќе 15 години работи на својот проект за разнебитување на државата од која со своите истомисленици направи вазална творба за полесно да ја погребе. Според неговите критериуми и целта која ја има зацртано, незадоволителни резултати дадоа бесконечната транзиција и невидениот грабеж, омаловажувањето и обезличувањето на македонскиот народ, убиствата и атентатите под неразјаснети околности, војната од 2001, фингирана или не, како сакате наречете ја, но сепак беше војна и Рамковниот договор кој го смени описот на државава, и сега на сцена се обидува да го пласира она што единствено му остана нереализирано, а што е зацртано во неговата агенда и што всушност е и целта на неговото постоење и егзистирање на македонската политичка сцена, а тоа е проектот со кој ќе го зададе финалниот удар и со кој се очекува конечно погребување на Македонија како држава.

http://www.novamakedonija.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=2&fCat=1&top=1&EditionID=332&ArticleID=19422

Извор:
Нова Македонија

потресена сум од текстов и верувам дека е така
конечно вистината да излезе на виделина

типична реакција на СДСм , не очекував ништо поинакво

Kajgana Shop

На врв Bottom