Ah kolku mi fali! Edna e i neizmerno ja sakam i i veruvam! Znae za site radosti, uspesi i sranja vo zivotov moj dvaesetgodisen!
Delime nasmevki, solzi, naviki, marami, tasni, obetki, studentski zivot i stan, po potreba i krevet
Ja drzam koga ke se sopne me kreva koga ke padnam! Ja zatvoram vratata i izleguvam koga saka da bide sama , mi se javuva za da bide so mene koga jas sum sama a ocajno mi treba nekoj!
Se smeeme na isti morbidni raboti i crn humor, si crtame benki a la Marilyn Monroe i taka odime do Tobacco po sladoled zatoa sto i dvete uzivame vo toa! Znaeme kakvi alista nosime, znaeme koe ni e njskapoto parce dolna obleka sto go poseduvame, znaeme kakvo kafe pieme, znaeme kakvi casi preferirame, znaeme koe cokolatce ni e omileno, znaeme kaj imame benki i belezi po teloto , znaeme sto ne smee i rasplakuva, znaeme sto sakame i sto mrazime! Znaeme po sto se razlikuvame! Se doveruvame i prifakame ispovedi!
Neizgovoreni utehi! Bliskost! Toplina!
Imam uste edna pred koja ne mozam taka lesno da se otkrijam i da ja sogolam dushata! Ama za toa e kriva mojata po malku cudna, povlecena, ladnokrvna narav!
Sepak, thanks for being such important persons in my life! I da, vistinski prijateli postojat!:smir: