Пријател е оној што знае се за тебе и покрај тоа се уште те почитува

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
Зависи,вистински пријател може да ти биде еден близок,проверен,и чобек на кој му веруваш.Човек на кој ќе може да се потпреш во секој момент.Сепак постои вистински другар(не кај секого,но кај мене да)
А дали може да постои пријателство меѓу женско и машко????
Таков топик да се отвори
може, од искуство :smir:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Ги имам...
грешка направив што мислев дека некој што познавам доволно долго скоро 12 години на крај испадна дека може едно другарство како нашето да замени со некој што знае едвај 5 месеци..:toe:
но останатите шо се верни си останаа и покрај тоа што бевме едно време скарани..

Член од
4 јули 2008
Мислења
230
Поени од реакции
9
Ма сигурна сум дека постојат. И штета што ги немам...

Lucybell

~Supergirl~
Член од
5 ноември 2008
Мислења
136
Поени од реакции
17
за мене постои само една вистинска пријателка. Никогаш не ми прекажала тајна, кога ми е најпотребна е секогаш со мене. Секогаш можам да сметам на неа. Ја обожавам :)
Нормално и јас сум спрема неа коректна и најубави моменти ни се кога заедно пиеме кафе, си гледаме, се смееме, оговараме, гледаме некој добар филм
едноставно кажано секој поминат момент ни е супер

Член од
6 ноември 2008
Мислења
27
Поени од реакции
0
Drugari za drugari - kurvi za pari,dosta bev dobar se vrakam na obicai stari!!
Mnogu se Retki!:coffee:

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Се е релативно во животот,и минливо.....се е до желбата и се е до карактерот....

Mag_sk

••• dreamer •••
Член од
8 октомври 2008
Мислења
43
Поени од реакции
0
Нема..според мене се е од ваков или таков интерес! Чим се изгуби интересот одма ќе ти свртат грб!
Пази се од пријателите... не за џабе го рекле тоа! :toe:

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
зависи..јас на моите другари би дал се за да им помогнам а да им наштетам...тоа нема ни да го помислам..а верувам и они го мислат тоа за мене пошто заедно сме биле во се

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
120
Ah kolku mi fali! Edna e i neizmerno ja sakam i i veruvam! Znae za site radosti, uspesi i sranja vo zivotov moj dvaesetgodisen!
Delime nasmevki, solzi, naviki, marami, tasni, obetki, studentski zivot i stan, po potreba i krevet :)
Ja drzam koga ke se sopne me kreva koga ke padnam! Ja zatvoram vratata i izleguvam koga saka da bide sama , mi se javuva za da bide so mene koga jas sum sama a ocajno mi treba nekoj!
Se smeeme na isti morbidni raboti i crn humor, si crtame benki a la Marilyn Monroe i taka odime do Tobacco po sladoled zatoa sto i dvete uzivame vo toa! Znaeme kakvi alista nosime, znaeme koe ni e njskapoto parce dolna obleka sto go poseduvame, znaeme kakvo kafe pieme, znaeme kakvi casi preferirame, znaeme koe cokolatce ni e omileno, znaeme kaj imame benki i belezi po teloto , znaeme sto ne smee i rasplakuva, znaeme sto sakame i sto mrazime! Znaeme po sto se razlikuvame! Se doveruvame i prifakame ispovedi!
Neizgovoreni utehi! Bliskost! Toplina!

Imam uste edna pred koja ne mozam taka lesno da se otkrijam i da ja sogolam dushata! Ama za toa e kriva mojata po malku cudna, povlecena, ladnokrvna narav!
Sepak, thanks for being such important persons in my life! I da, vistinski prijateli postojat!:smir:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
Имаше вистински пријатели, порано да. Сега се' е искомплексирано и полно со предрасуди. Некој сакат дури и со прст го покажуваат.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Имаше вистински пријатели, порано да. Сега се' е искомплексирано и полно со предрасуди. Некој сакат дури и со прст го покажуваат.
Пред да обвиниш некого за нешто, помисли на себе... така е во теорија, така викаат. :toe: :smir:

Член од
24 септември 2008
Мислења
450
Поени од реакции
14
Нема..според мене се е од ваков или таков интерес! Чим се изгуби интересот одма ќе ти свртат грб!
Пази се од пријателите... не за џабе го рекле тоа! :toe:
Jas ne mislam deka e taka. Spored mene nema pocista i poiskrena rabota od prijatelstvoto. Fakt deka 90 % se od interes ama ostanatite 10 % se vistinski drugari.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Јас си имам едно најверно другарче.Секојден сме заедно. Името : Ака :pos2::pos2: ( Александар , ( Црни ):pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom