Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се си мислам дека имаше една ваква тема..ама добро ај ќе пишам и тука.
Вистински пријател не е некој со кој си постојано заедно. Вистински пријател е оној кој знае да ти помогне кога навистина ќе ти треба помош. Оној кој е среќен кога си и ти среќен, кој плаче кога ти плачеш..кој се радува на твоите успеси и безрезервно те поддржува. Вистинскиот пријател знае и да ти каже дека грешиш, и дека не е тоа така, наместо да се смешка и да остави да погрешиш.
Малку вакви пријатели има, скоро и да ги нема. Да, јас имам пријатели но знам дека не ми се вистински. Знам дека од нив нема да побарам помош кога ќе ми треба, затоа што нема да ми помогнат. Со нив ги споделувам скоро сите работи кои ми се случуваат..освен оние што навистина ми значат и се резервирани само за мене.
Наспроти нив имам и две вистински пријателки. Не се постојано до мене како сите останати, но секогаш се тука кога ми требаат. Да можеби ги гледам и еднаш неделно но разбирливо ми е и тоа, сите ние си имаме свои обврски кои не преокупираат.