Се кандидираат во Македонија, но со албанска химна

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Македонецот Раиф Качар е познат од пред некој ден во цела Чешка,а богами и подалеку.:wink:

Да де,кога ќе извршат убиство или криминал сите се кажуваат Македонци

Не сакам да ја пофторувам изјавата сосема точно но не се тие криви,
кривицата ја наогам во медиумите, тие тоа го рефлектират од типот.
Македонсќи државјанин-Маќедонецот Раиф
Фатени маќедонци дилери на дрога Руфи, Адеми, итн а истите не почитуват ни држава, закон, устав, медиумите на големо ги пишуваат ко Маќедонци стварно некоректно од медиумите,и од такви типови рајтингот на МАЌЕДОНИЈА е доведен во незавидна положба. Апел до медиумите да се позанимават и свртат внимание во употреба на името МАЌЕДОНИЈА-МАЌЕДОНЕЦ.

Pa dobro be, ti sporeduvas svetski poznati licnosti so nekoj anonimec od sviripicino da go ebam....
Koj go poznava toj Raif? Nikoj. Negovoto semejtvo samo. Sto ima da se bunam jas za nego?!!
Koj ja poznava Majka tereza? Cel svet.... i normalno deka albancite ke se bunat protiv nastojuvanjata za nejzino obezlicuvanje. :toe:

А кој ја обезличува? Негира некој дека е Албанка? Но, сепак е Албанка од Скопје. Зошто не би се гордееле и ние со неа?

Не сакам да ја пофторувам изјавата сосема точно но не се тие криви,
кривицата ја наогам во медиумите, тие тоа го рефлектират од типот.
Македонсќи државјанин-Маќедонецот Раиф
Фатени маќедонци дилери на дрога Руфи, Адеми, итн а истите не почитуват ни држава, закон, устав, медиумите на големо ги пишуваат ко Маќедонци стварно некоректно од медиумите,и од такви типови рајтингот на МАЌЕДОНИЈА е доведен во незавидна положба. Апел до медиумите да се позанимават и свртат внимание во употреба на името МАЌЕДОНИЈА-МАЌЕДОНЕЦ.

Не сфаќам. Иронично ли ти е Ќ-то или не знаеш да си го напишеш името на државата? (Ако е употребено иронично се извинувам).

Македонецот Раиф Качар е познат од пред некој ден во цела Чешка,а богами и подалеку.:wink:

Decak...
Do 90 i nesto bevme site Jugosloveni za nadvoresnosta, odtogas pa natamu sme Makedonci.
I da, normalen covek prvo kazue ona sto mu pisue u tefter t.e pasos, pa ondak od kade koreni i taka natamu. Ama aj...od himna ke pominete u cela kniga istorija i na kraj pak nisto.

Ako sakate da stvorite konstruktivna debata, vi trebaat fakti i argumenti vo polni i citlivi recenici. Nisto poveke.

Дечак...:vozbud::pos2::pos2::pos2:

Иначе целата поента е ова :

Напишано од Македонеро
Да де,кога ќе извршат убиство или криминал сите се кажуваат Македонци
Ишалаааа чичко СтормЕјнџл...:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom