Крвта вода не станува

• Креатор на темата Креатор на темата lubenakov
  • Време на започнување Време на започнување
Ипак... факат :pos2:
кога ќе размислам малку боље,мора да се измешани лонците кога е Гвујо у питање.
:toe:
Лаже брате као грк,гласен е ко нив исто,фалбаџија невиден...
а и личи на грк.

Абе јас колку си ја сакам Македонија ти немаш поима.

1. Никогаш немам одено во Грција
2. Никогаш не ми дошло на памет да извадам бугарски пасош (што не е случај кај некој по форумот)
3. Имам школо што ми гарантира работа во Грција и никогаш не се лакомев по пари (ГРЧКИ ПАРИ)

И ти ке ми кажеш мене дали јас не ја сакам или ја сакам Македонија + прадедоми е егеец.

И ти ке ми кажеш мене дали јас не ја сакам или ја сакам Македонија + прадедоми е егеец.

Епа што е ондак тоа што не ти е јасно? Не е егеец туку Македонец.

Абе јас колку си ја сакам Македонија ти немаш поима.

1. Никогаш немам одено во Грција
2. Никогаш не ми дошло на памет да извадам бугарски пасош (што не е случај кај некој по форумот)
3. Имам школо што ми гарантира работа во Грција и никогаш не се лакомев по пари (ГРЧКИ ПАРИ)

Ако ја сакаш Македонија, научи малку повеќе за неа. Прадедо ти бил протеран од Егејска Македонија, а ти овде ни покажуваш грчко пропагандистичко клипче. Не смееме да си дозволиме вакви работи. Како да не е доволно што сите соседи не напаѓаат, па уште и ние самите да се негираме.

Ако ја сакаш Македонија, научи малку повеќе за неа. Прадедо ти бил протеран од Егејска Македонија, а ти овде ни покажуваш грчко пропагандистичко клипче. Не смееме да си дозволиме вакви работи. Како да не е доволно што сите соседи не напаѓаат, па уште и ние самите да се негираме.
Навистина му веруваш дека има било што беломорско во него? ...

Дебилизам е темава...

Абе дедо му бил приморен да се бори за Грција.

Македонија е во таква лоша состојба, така да можно е (внук му) да оди пак на грчка страна за да бара спас на нас Македонците во модерната војна наречена "СПАС ОД СВЕТСКА КРИЗА"

Све сте грци...
грци комунисти... :vozbud:
Бог да чува и да брани !
(Зеко зеза). :toe:

Бог да чува и бранко од овие комуњариве :pos:

Абе дедо му бил приморен да се бори за Грција.

Македонија е во таква лоша состојба, така да можно е (внук му) да оди пак на грчка страна за да бара спас на нас Македонците во модерната војна наречена "СПАС ОД СВЕТСКА КРИЗА"

самоволно не одел туку бил приморан
така да Грујо не е приморан
и кажими сега
ти Грк си или не?

Добро што ви даваат да шмркате по тоа штабовите? :kesa:

А ќе бара Гвујо грчко државјанство по основ на дедо? :vozbud:

се избрука lubenakov со темава и сега го нема да реплицира

Дедо му на Никола Груевски е од Крушоради денешна Ахлада.
Тоа е помеѓу Лерин и Битола, чисто македонско село кое многу пострадало за време на сите востанија и војни.
Мојата фамилија е од истото село и таму нема Грци.
Дедо му на Груевски е регрутиран во грчко - италијанската војна.

Дедо му на Никола Груевски е од Крушоради денешна Ахлада.
Тоа е помеѓу Лерин и Битола, чисто македонско село кое многу пострадало за време на сите востанија и војни.
Мојата фамилија е од истото село и таму нема Грци.
Дедо му на Груевски е регрутиран во грчко - италијанската војна.
А за тоа ти така крвнички го браниш Гвујо батка,а?
Бабите на исто сонце гаќите ги сушеа?

Ејјј.... мора и ти да си некој владин службеник `на позиција`, нема лабаво.

п.с. Со Станишев соработка,ви иде,а?
Или со сељаци од други егејски села не соработуете,само со вашите сте у `бизнис`? :pos2:

А за тоа ти така крвнички го браниш Гвујо батка,а?
Бабите на исто сонце гаќите ги сушеа?

Ејјј.... мора и ти да си некој владин службеник `на позиција`, нема лабаво.

п.с. Со Станишев соработка,ви иде,а?
Или со сељаци од други егејски села не соработуете,само со вашите сте у `бизнис`? :pos2:

Дури и далечен роднина ми е.
Го бранам каде се брани, каде е за напаѓање го напаѓам.
Работам приватно од утро до вечер, имам проблеми со државата како секој граѓанин на РМ и пробувам да укажам на проблемите на приватниот бизнис во РМ.

Сељак е чесна работа.

Нечесна е идеал како име на сопствената држава преку ноќ да промениш, ѓоа гаќи се.
Ниедно сонце не го суши тој смрдеж.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom