Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гледав само второ полчувреме, и воочив дека Молинаро е дупка... Нема никој да ми го смени мислењето, дека молинаро е ДУПКА!! Еден центарпшут добар немаше, грешки во додавање милион и многу други работи!! Ме израдува Ариаудо.. Дечково одлично изигра, немаше грешки... Играта не ми се свиде... Играа многу споро, а како што пратам кога играме споро, сите екипи ни се држат до кај и на крај или нерешен резултат или ги губиме бодовите(за среќа денес не)... Мислам дека со брза атрактивна игра, поофанзивен фудбал сите екипи ке бидат на колена... Баш онаков фудбал како со Катанија... Тоа од мене.. Почит.. FORZA JUVE!!

брат не заебавај Молинаро беше меѓу подобрите,тоа е мое мислење иначе тешка утакмица беше,не може јуве секогаш да тепа,Лацио играа многу добро,тешко е да ги запреш Роки,Зарате и Пандев,можевме и да тепаме да не направеше Манингер грешка али се дешава,важно од 6 бода на полусезона сега разликата е 3

Реално беше нерешено да заврши :toe: ме изненади малиот у одбрана,одлично изигра :vozbud:
...сепак ми фали Буфон :nesum: овој некако не го варам :toe:

јас мислам дека раниери е главната причината поради која не победивме и тоа поради 2 работи кои мислам сите ги видоа. прво занети имаше лош ден, не беше ни пола од тоа што беше против катанија и мораше да биде заменет на полувреме. второ, џовинко мораше да влезе најкасно во 60-65 минута на местото на недвед. мене лично баш ова ме нервира кај раниери, што често прави гршни измени, а кога ќе направи логична измена, ја прави многу касно. исто и манингер направи голема гешка ама останува фактот дека максимално ја искористи шансата и е одлична замена за буфон

брат не заебавај Молинаро беше меѓу подобрите,тоа е мое мислење иначе тешка утакмица беше,не може јуве секогаш да тепа,Лацио играа многу добро,тешко е да ги запреш Роки,Зарате и Пандев,можевме и да тепаме да не направеше Манингер грешка али се дешава,важно од 6 бода на полусезона сега разликата е 3
Сега е полусезона:) Го завршивме првата половина од натпреварите оваа сезона, и со оглед што низ цело не следеа повреди на стандардни првотимци заостанување зад лидерот ни е 3 бода (пред 2 кола беше 6), и мислам дека е добро остварување..Да не ни се случеше кризата сигурно ќе бевме на првата позиција, но што е тука е..Подобро што не снајде криза на почетокот, зошто имаме шанса да ги поправиме грешките..Се надевам дека Јуве ќе продолжи со полна пареа..Можеше да биде и еден бод заостанување, ама Здравје Боже...

Единствено забелешка имам до Раниери, што мислам дека требаше да го уфрли Џовинко малку порано и тоа на местото на Павел Недвед, зошто стварно се гледаше уморот кај него, и не беше толку продуктивен.. Но може да дојде и до замор кај Дел Пиеро!!!Горе-долу сум задоволен од играта на Јуве, Легро да погодеше проектилот ќе беше супер но како и да е..Треба да се извлечи поука од овој дуел, и да се фокусираме да и се одмаздиме на Фиорентина за минатогодишниот пораз на Олимпико!!

јас мислам дека раниери е главната причината поради која не победивме и тоа поради 2 работи кои мислам сите ги видоа. прво занети имаше лош ден, не беше ни пола од тоа што беше против катанија и мораше да биде заменет на полувреме. второ, џовинко мораше да влезе најкасно во 60-65 минута на местото на недвед. мене лично баш ова ме нервира кај раниери, што често прави гршни измени, а кога ќе направи логична измена, ја прави многу касно. исто и манингер направи голема гешка ама останува фактот дека максимално ја искористи шансата и е одлична замена за буфон

Dobro ne moze celata vina da ja frlime kaj Ranieri, ali fakt e deka ima greski vo nacinot kako go vodi timot, nekoi igraci ednostavno nemaat mesto(Molinaro, Marchionni i Zanetti, za prvite dvajca nema drugi opcii ama za Zanetti ima mnogu). A za Manninger jasno e deka toj e vinoven za golot no se slucuva toa, pa zatoa Buffon ni se vraka slednata nedela, i ne za dzabe Buffon vredi 75 mil evra a Manninger mnogu pomalku vakvite sitni kiksevi ja pravat razlikata :)

Dobro ne moze celata vina da ja frlime kaj Ranieri, ali fakt e deka ima greski vo nacinot kako go vodi timot, nekoi igraci ednostavno nemaat mesto(Molinaro, Marchionni i Zanetti, za prvite dvajca nema drugi opcii ama za Zanetti ima mnogu). A za Manninger jasno e deka toj e vinoven za golot no se slucuva toa, pa zatoa Buffon ni se vraka slednata nedela, i ne za dzabe Buffon vredi 75 mil evra a Manninger mnogu pomalku vakvite sitni kiksevi ja pravat razlikata :)
Раниери стварно требаше малку побргу да го извај од игра Занети, исто како што требаше да го стави Џовинко на местото на Недвед, а не на Дел Пиеро (ама искрено не можам да го обвинам за ова второво, може има причина ако Ел Капитано бил заморен, сепак и тој има душа, мора да се одмори:))Како и да е, предноста ја намаливме на 3 бода само за 2 кола, а можеше и на 1, ама не е слаб тим Лацио..Се покажа како жилава екипа.. Игравме без Киелини, Каморанези, Буфон, Трезеге четворица стандардни првотимци..Само да останат фокусирани и сконцентрирани, 3 бода не се гоолема разлика, плус не очекува меѓусебна пресметка со Интер на домашен терен, така да мислам дека големи се шансите за Скудетото ако се држиме во победничка линија...

Раниери стварно требаше малку побргу да го извај од игра Занети, исто како што требаше да го стави Џовинко на местото на Недвед, а не на Дел Пиеро (ама искрено не можам да го обвинам за ова второво, може има причина ако Ел Капитано бил заморен, сепак и тој има душа, мора да се одмори:))Како и да е, предноста ја намаливме на 3 бода само за 2 кола, а можеше и на 1, ама не е слаб тим Лацио..Се покажа како жилава екипа.. Игравме без Киелини, Каморанези, Буфон, Трезеге четворица стандардни првотимци..Само да останат фокусирани и сконцентрирани, 3 бода не се гоолема разлика, плус не очекува меѓусебна пресметка со Интер на домашен терен, така да мислам дека големи се шансите за Скудетото ако се држиме во победничка линија...
A голема е и шансата Интер да загуби од Милан, вечни пациенти им се:helou:

Наско јувентино, ти посакувам срдечно добредојде во ова наше катче:smir:

Јуче изигравме добар натпревар. На почетокот фудбалерите малку како да чувствуваа притисок поради резултатот на Интер, меѓутоа брзо се созедоа и се вратија во игра. Деби голот на Мелберг, на вистинско место и во вистинско време.. Му честитам! Кога ке се собере мислам дека извлековме поволен резултат, а и реален, колку беа тие блиску до победата толку и ние. Манингер не сакам да го критикувам, пола сезона бранеше во одлична форма, но ете се случува понекогаш и тој да подпадне под притисокот. Дефинитвно Џовинко требаше да влезе порано и на местото на Недвед ама ете Раниери имаше своја димензија на играта. Браво за Ариаудо, на 19 години да останеш смирен, ладнокрвен во дуелите, на ваков дерби натпревар е одликата на квалитетен фудбалер... Раниери се коцкаше со тоа што го фрли во оган, меѓутоа доби!
На следниот натпревар Молинаро е суспендиран, нема да играаа:je::je:
Славјето може да започне....

На следниот натпревар Молинаро е суспендиран, нема да играаа:je::je:
Славјето може да започне....
:)Ама да се молиме да се врати Киелини, зошто маф ни е работата..Ќе треба цела Примавера да ја преселиме во прв состав..

Диего се опијанил, и возел пребргу...тука

Тек сега ке видите колку ке фали Молинаро. Кажете дали вчера некој помина покрај него. Ни пандев ни роки не мрднаа. А плус тоа Зарате кога искочи еден на еден со Молинаро, Молинаро излезе како победник. А да не се лажеме Зарате ретко кој дефанзивец може да го сопре. Ама ај нека биде по ваше дека Молинаро е дупката.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom