SuicideMessiah
Советник
- Член од
- 7 јули 2008
- Мислења
- 5.564
- Поени од реакции
- 286
Eve javno se izvinuvam shto go sporediv Gruevski so Stalin i mozhe i te navrediv malku,eve kje ispadnam fer kje go sporedam so Firerot Hitler.Mozhe taka?Целово текскче ти е исполнето со лични навреди
Ako ova shto go prochitav od tebe e intelektualnata sila na DPMNE togash kje se razocharam,ni fakt ni logika vo muabet,10 temi otvarate da plukate po SDSM i Branko pa potoa kako ja vozvishuvate Mirka,Nedelko Milenkovski,Latas pa i firerot Grujo.Sekoj onoj shto razmisluva poinaku od dpBne kje go snaogja zlo do 7mo koleno sho bi rekol Ivanov.I normalno deka nema da sakash da replicirash na niedna tema koga te fakjaat na site temi kako shlakash partiski flaeri i plukash po opozicijata i pretsedatelot bez nieden potkrepen zbor so nekoj argument.3 godini od propagatorite na DPMNE chitame crkovni liturgii namesto politiki i politichki govori,i normalno shto kje mi replicirash na politika.Neli Teologijata i Politikata nemaat niedna dopirna tochka? :helou:Бидејки немам соодветен соговорник туку провокатор отсега па натаму како и многу други на форумов НЕМА ДА ТИ РЕПЛИЦИРАМ НА НИТУ ЕДНА ТЕМА.
I kakov soodveten sogovornik barash?Nekoj so koj shto kje shirite ednoumie bez nekoj da ve shlakni za glupostite proizneseni na forum?Бидејки немам соодветен соговорник
P.S. Vo kakva navreda se pronajde?Vo koj moj post sum te navredil lichno?