Заради ликови како овој чудотворецот, шо ако му каже надредениот и дека гомното се јаде, би го изел, не ми се гласа ама ич!
Му одмагаш само на Панов, а добар човек ми се гледа...
Ама од таквите новопечени партијци што не знаат два реда да состават, многу анимозитет има низ населението...како сакаш свати го...и продолжи да се "траќаш" ако ти е мило...само му одмагаш на сопствениот кандидат.
Анализите и за претходните избори кажуваа дека З. Бошков е сигурен победник, се покажа спротивното...а знаеш кој ги правеше анализите?...некој сличен на тебе.
Нека ти го земат компјутерот побрзо, оти
не те бива.
Не дискутираш, ами плукаш, а тоа не е добра особина...заради таа особина СДС се таму кај што се и тешко дека ќе мрднат од таму.
Поздрав.
Kavadarci e mn. bitna opstina...da ne obrazlagam sto kako...
Sds nikogas ne vrvel dobro...ama pa ni lugjto ne se ovci ko vo drugi kraevi...site si imaat paricka od grozje...taka da ako komunjari imaat jak kandidat mozi i da dobijat...
Dali imaat?
Ne znam.
A Ace e obicen aparatcik...ama pa i Koce e pa pak ce bidi g-nacalnik...sto ti e zivot...
Кавадарци никогаш бар за локални избори не гласал партиски.
Историјата тоа го кажува.
Комуњари реално гледано и немаат некој лош кандидат, ама имаат ужасно конципирана кампања и заради тоа нема да добијат и поради сето наследство што го имаат.
Панов е добар, ама окружувањето околу него е хорор, све мој до мојега...дури ѓубрињата како Гинев и неговите послушници не се исчистат од тука...не бива работа, за никој.
Единствениот во кој гледам конкуренција на Панов е Сапунџиев...ама и без советници ќе вергламе само до бескрај, нема советничка листа негова...