On.net - откажување на договор

• Креатор на темата Креатор на темата spamer
  • Време на започнување Време на започнување
Значи еден месец пред истекот на договорот да одам и да кажам дека несакам да го продолжам договорот...Така или???

Ако те дадат на суд, ќе паднеш (со нивното образложение дека договорот АВТОМАТСКИ се продложува за уште една година)
да ама требало да ми кажат а не вака на курвински начин.

Значи еден месец пред истекот на договорот да одам и да кажам дека несакам да го продолжам договорот...Така или???
џабе е друже,договорот не можеш да го откажеш,прочитај ги сите мислења.

Мојот комшија имаше од нив интернет и му го продолжиле договорот па ѓи тужеше и после еден месец дојдоа и си ги зедоа работите..

А на мене договорот ми трае 1 година,имам уште 2 месеци..Уште сега ќе одам да кажам дека несакам продолжување..

Ако те дадат на суд, ќе паднеш (со нивното образложение дека договорот АВТОМАТСКИ се продложува за уште една година)

da i jas taka mislam
oni ke dobijat
takva im e policata
ama ke gi pokanam na sud i prodazniot salon vo koj me pratija posto tamu neznaeja kako se podnesuva baranje za raskinuvanje na dogovor
ke razgovaram i so advokat pa ke vidam sto ke pravam ako imam sansi jas ke podnesam prijava nema da gi cekam

Мојот комшија имаше од нив интернет и му го продолжиле договорот па ѓи тужеше и после еден месец дојдоа и си ги зедоа работите..

А на мене договорот ми трае 1 година,имам уште 2 месеци..Уште сега ќе одам да кажам дека несакам продолжување..

moze li da go prasas komsijata sto kako napravil btw i koj go zemal za advokat isl

Znaci spored tebe cel zivot treba da bideme pretplatnici na on net jes treba za nekoj den da go otkazam pa ce vidime sto ce bide

мене ми се случи пред пола година ми истече договорот т.е не го продолжив, ги вратив документите,модем итн и потоа секој месец ми доаѓаше сметка :tapp: и секој месец одев се карав со нив :toe:

Boze so deckoto sto go delam internetot mu kazale deka nema problem bez da potpise dogovor za raskinuvanje na internet ce dojdat i ce ja izvadat opremata i ce mu go otkazat dogovorot a se javil tocno eden mesec pred da istece dogovorot so on net vo niven prodazen salon vo Kumanovo mene iskreno mi e cudno da ne bide posle ne ne si dosol ne se secam na tebe ???

Boze so deckoto sto go delam internetot mu kazale deka nema problem bez da potpise dogovor za raskinuvanje na internet ce dojdat i ce ja izvadat opremata i ce mu go otkazat dogovorot a se javil tocno eden mesec pred da istece dogovorot so on net vo niven prodazen salon vo Kumanovo mene iskreno mi e cudno da ne bide posle ne ne si dosol ne se secam na tebe ???

ako moze tolku rasipani da se, da gi lazat korisnicite za da im go prodolzat dogovorot.
neka ode on neka pita i po telefon i po mail i neka go snima razgovorot.
vo slucaj posle da se pravat naudreni i da mu vikat deka avtomatski mu se prodolzil dogovorot oti on ne go raskinal.

da i jas taka mislam
oni ke dobijat
takva im e policata
ama ke gi pokanam na sud i prodazniot salon vo koj me pratija posto tamu neznaeja kako se podnesuva baranje za raskinuvanje na dogovor
ke razgovaram i so advokat pa ke vidam sto ke pravam ako imam sansi jas ke podnesam prijava nema da gi cekam

moze li da go prasas komsijata sto kako napravil btw i koj go zemal za advokat isl

само им рекол дека ќе ги тужи ништо повеќе..:toe:

uste nekoj den i bi trebalo da se otkacam od on net me interesira sto ce smislat sega he he

sega imav razgovor so tie sto gi prakaat smetkite
ke idam utre ke im go platam MARt(!!!) i ke se obidam za posleden pat na miren nacin da go raskinam sledno - tuzba

isto mi rekoa deka imam
5 smetki neplateni mart april maj juni juli i 27000 penali

ke probam da gi mavnam od grb

Бев во понеделникот за да го откажам договорот и ми дадоа нешто дека ми го раскинуваат договорот и ми рекоа во петок(денес)да одам па ќе видам што ќе направам..
Инаку сега имам неограничен со 1 мегабит во секунда..

ja planiram po istekot na dogovorot da migriram od duo extreme u lite ili ako meguvreme pustat nekoj drug paket a za muabetot znam deka onnet se zaebani smo treba da znaes kako so niv za otkazuvanje baraj obicna potvrda deka si dosol za otkazuvanje dogovor i nemas gajle normalno da ti staat pecatce na potvrdata i posle nema kako da se vadat.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom