Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да ама требало да ми кажат а не вака на курвински начин.Ако те дадат на суд, ќе паднеш (со нивното образложение дека договорот АВТОМАТСКИ се продложува за уште една година)
џабе е друже,договорот не можеш да го откажеш,прочитај ги сите мислења.Значи еден месец пред истекот на договорот да одам и да кажам дека несакам да го продолжам договорот...Така или???
да ама требало да ми кажат а не вака на курвински начин.
џабе е друже,договорот не можеш да го откажеш,прочитај ги сите мислења.
Ако те дадат на суд, ќе паднеш (со нивното образложение дека договорот АВТОМАТСКИ се продложува за уште една година)
Мојот комшија имаше од нив интернет и му го продолжиле договорот па ѓи тужеше и после еден месец дојдоа и си ги зедоа работите..
А на мене договорот ми трае 1 година,имам уште 2 месеци..Уште сега ќе одам да кажам дека несакам продолжување..
да ама требало да ми кажат а не вака на курвински начин.
џабе е друже,договорот не можеш да го откажеш,прочитај ги сите мислења.
Boze so deckoto sto go delam internetot mu kazale deka nema problem bez da potpise dogovor za raskinuvanje na internet ce dojdat i ce ja izvadat opremata i ce mu go otkazat dogovorot a se javil tocno eden mesec pred da istece dogovorot so on net vo niven prodazen salon vo Kumanovo mene iskreno mi e cudno da ne bide posle ne ne si dosol ne se secam na tebe ???
da i jas taka mislam
oni ke dobijat
takva im e policata
ama ke gi pokanam na sud i prodazniot salon vo koj me pratija posto tamu neznaeja kako se podnesuva baranje za raskinuvanje na dogovor
ke razgovaram i so advokat pa ke vidam sto ke pravam ako imam sansi jas ke podnesam prijava nema da gi cekam
moze li da go prasas komsijata sto kako napravil btw i koj go zemal za advokat isl
uste nekoj den i bi trebalo da se otkacam od on net me interesira sto ce smislat sega he he
Jas se otkaciv od WADSL fala bogu sega imam internet so 5 mbs i placam 500 den 10 GB transfer sosema dovolno za mene imalo gospod![]()