G
grande-juve
Гостин
важно џовинко се покажа
јакинта гооооол
јакинта гооооол
Ги лапнавме.. Ама јбг.. Нема врска утакмицава.. Подобри бевме.. 3 шанси на почеток за Амаури... 3 шута на Џовинко од кој еден статива а другите беа многу опасни.. Дел Пиеро одличен слободен удар, немаше среќа.. Мислам дека бевме подобри, иако изгубивме.. На крај гледав дека и Чименти на мајтап ги бранеше пеналите.. Последните два, ги процени а мислам дека и другите 3 пред тоа можеше да ги процени, и еден од нив да му одбрани.. Сепак најголем впечаток ми остави Ариаудо(мислам така го викаше коментаторот)... Дечково според мене има голема надеж.. Денес изигра без грешка.. Дури подобар беше и од Легро.. Сепак се на се, смирувачка утакмица, се играше колку да не му опадни формата на двата тима..Позз( И не плукајте по играчите сега)Арно е не изгубивме.Сега на пенали ги лапнуваме.
Sum go spomnal nego i porano, prvpat go vidov na prijatelskite letovo protiv milan i mnogu mi se dopadna, ocigledno imame golem talent vo odbranata, inace ne gledav denes no ne e vazen rezultatot voopsto.Ги лапнавме.. Ама јбг.. Нема врска утакмицава.. Подобри бевме.. 3 шанси на почеток за Амаури... 3 шута на Џовинко од кој еден статива а другите беа многу опасни.. Дел Пиеро одличен слободен удар, немаше среќа.. Мислам дека бевме подобри, иако изгубивме.. На крај гледав дека и Чименти на мајтап ги бранеше пеналите.. Последните два, ги процени а мислам дека и другите 3 пред тоа можеше да ги процени, и еден од нив да му одбрани.. Сепак најголем впечаток ми остави Ариаудо(мислам така го викаше коментаторот)... Дечково според мене има голема надеж.. Денес изигра без грешка.. Дури подобар беше и од Легро.. Сепак се на се, смирувачка утакмица, се играше колку да не му опадни формата на двата тима..Позз( И не плукајте по играчите сега)
Не беше Дел Пиеро што го шутна слободниот,но не згреши многу-тој е идниот Дел Пиеро.Звер беше Џовинко само малку себичеше, се гледа дека вежбал слободни од најдобриот.Ги лапнавме.. Ама јбг.. Нема врска утакмицава.. Подобри бевме.. 3 шанси на почеток за Амаури... 3 шута на Џовинко од кој еден статива а другите беа многу опасни.. Дел Пиеро одличен слободен удар, немаше среќа.. Мислам дека бевме подобри, иако изгубивме.. На крај гледав дека и Чименти на мајтап ги бранеше пеналите.. Последните два, ги процени а мислам дека и другите 3 пред тоа можеше да ги процени, и еден од нив да му одбрани.. Сепак најголем впечаток ми остави Ариаудо(мислам така го викаше коментаторот)... Дечково според мене има голема надеж.. Денес изигра без грешка.. Дури подобар беше и од Легро.. Сепак се на се, смирувачка утакмица, се играше колку да не му опадни формата на двата тима..Позз( И не плукајте по играчите сега)
Не не.. На почетокот уште.. При резултат 0-0.. Ти после тоа побара линк за да го гледаш натпреварот.. Имаше и Дел Пиеро одлично изведен слободен удра... ПоззНе беше Дел Пиеро што го шутна слободниот,но не згреши многу-тој е идниот Дел Пиеро.Звер беше Џовинко само малку себичеше, се гледа дека вежбал слободни од најдобриот.
А Чементо можеше да мрдне барем малце.
а да беше Меси=Буфон+Диего и остаток 25 ..... Меси вреде 75 мил арно ама има договор со Барца т.е. ако го сакат Јуве ке треба да платат оштета и излева 150мил:nesvest:Па математиката е уште поповолна од то шо го кажваш
100М = Буфон
75М = Меси
-----------
25М = Диего
не се 10М туку 25М
Значи накратко Буфон = Меси + Диего
Добар бизнис е, нема збор тука ама Буфон е во прашање. Колку и да е Манингер добра замена, НЕ.
Хихи,сањај го Волкотhttp://www.goal.com/en/news/1712/arsenal/2009/01/06/1045711/walcott-will-not-leave-arsenal-agent
Zamislete da im go zememe Walcott, tokmu na istion nacin koj sto Wenger se obiduvcase da ni go zede Giovinco, bas bi sakal da se sluci ova, tesko ostvarlivo ama nadezta posledna umira