Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Јакинтааааааааааааааааа... Ги папарииииии!! И Ариаудо се покажа, и тоа повеќе од Џовинко!! Што бе?? Пенали ке се шутираат?? Абе го имама Цименто.. Ајт

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Арно е не изгубивме.Сега на пенали ги лапнуваме.:vozbud:

F|eR

Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Арно е не изгубивме.Сега на пенали ги лапнуваме.:vozbud:
Ги лапнавме.. Ама јбг.. Нема врска утакмицава.. Подобри бевме.. 3 шанси на почеток за Амаури... 3 шута на Џовинко од кој еден статива а другите беа многу опасни.. Дел Пиеро одличен слободен удар, немаше среќа.. Мислам дека бевме подобри, иако изгубивме.. На крај гледав дека и Чименти на мајтап ги бранеше пеналите.. Последните два, ги процени а мислам дека и другите 3 пред тоа можеше да ги процени, и еден од нив да му одбрани.. Сепак најголем впечаток ми остави Ариаудо(мислам така го викаше коментаторот)... Дечково според мене има голема надеж.. Денес изигра без грешка.. Дури подобар беше и од Легро.. Сепак се на се, смирувачка утакмица, се играше колку да не му опадни формата на двата тима..Позз( И не плукајте по играчите сега)

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Ги лапнавме.. Ама јбг.. Нема врска утакмицава.. Подобри бевме.. 3 шанси на почеток за Амаури... 3 шута на Џовинко од кој еден статива а другите беа многу опасни.. Дел Пиеро одличен слободен удар, немаше среќа.. Мислам дека бевме подобри, иако изгубивме.. На крај гледав дека и Чименти на мајтап ги бранеше пеналите.. Последните два, ги процени а мислам дека и другите 3 пред тоа можеше да ги процени, и еден од нив да му одбрани.. Сепак најголем впечаток ми остави Ариаудо(мислам така го викаше коментаторот)... Дечково според мене има голема надеж.. Денес изигра без грешка.. Дури подобар беше и од Легро.. Сепак се на се, смирувачка утакмица, се играше колку да не му опадни формата на двата тима..Позз( И не плукајте по играчите сега)
Sum go spomnal nego i porano, prvpat go vidov na prijatelskite letovo protiv milan i mnogu mi se dopadna, ocigledno imame golem talent vo odbranata, inace ne gledav denes no ne e vazen rezultatot voopsto.

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Не беше Дел Пиеро што го шутна слободниот,но не згреши многу-тој е идниот Дел Пиеро.Звер беше Џовинко само малку себичеше, се гледа дека вежбал слободни од најдобриот.
А Чементо можеше да мрдне барем малце.

F|eR

Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Не беше Дел Пиеро што го шутна слободниот,но не згреши многу-тој е идниот Дел Пиеро.Звер беше Џовинко само малку себичеше, се гледа дека вежбал слободни од најдобриот.
А Чементо можеше да мрдне барем малце.
Не не.. На почетокот уште.. При резултат 0-0.. Ти после тоа побара линк за да го гледаш натпреварот.. Имаше и Дел Пиеро одлично изведен слободен удра... Позз

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.778
Поени од реакции
3.854
Јакинта по којзнае кој пат докажува дека е џокер во права смисла на зборот. Се надевам дека вака мисли и Раниери..

Резултатот не кажува многу, супер сме! Линк до хајлајцот, аниуан?

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
добро изиграа нашите тие една шанса и пенал им направивме:tapp: иначе најдобри според мене беа овој 41 Ариналдо ли како се викаше Џовинко и Јакинта:vozbud::vozbud:

Па математиката е уште поповолна од то шо го кажваш
100М = Буфон
75М = Меси
-----------
25М = Диего
не се 10М туку 25М

Значи накратко Буфон = Меси + Диего
Добар бизнис е, нема збор тука ама Буфон е во прашање. Колку и да е Манингер добра замена, НЕ.
а да беше Меси=Буфон+Диего и остаток 25 ..... Меси вреде 75 мил арно ама има договор со Барца т.е. ако го сакат Јуве ке треба да платат оштета и излева 150мил:nesvest::vozbud:

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Ариаудо и Џовинко најдобрите беа без сомнение. Леле многу се радувам како изигра новиот Алекс. Прекрасен натпревар одиграа момците, па немаа среќа. Јакинта покажа уште еднаш дека му треба повеќе минутажа. Поулсен навистина е голем прекаршок, Ѕанети супер. И Екдал изигра добро. Значи, во натпреварот со Сиена победуваме 110%. Форца Јуве..

Шит... Не ги гледав пеналите. Штом заврши утакмицата по голот на Винченцо, веднаш кликнив X.:tapp:. Не е битно тоа... Битно е тоа што видов одличен Јувентус во целите 90 минути. Позз

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
тибам ја заборавив утакмицата:) дајте нешо голови ваму таму

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
http://www.goal.com/en/news/1712/arsenal/2009/01/06/1045711/walcott-will-not-leave-arsenal-agent

Zamislete da im go zememe Walcott, tokmu na istion nacin koj sto Wenger se obiduvcase da ni go zede Giovinco, bas bi sakal da se sluci ova, tesko ostvarlivo ama nadezta posledna umira :D
Хихи,сањај го Волкот :)
Тој ако заминува ке оди во Англија негде(a nema),на друго место не верувам.
Али океј,ке прајме муабет после јануари :)
Т.е прочитајси го насловот прво :)
Walcott Will Not Leave Arsenal - Agent

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom