- Член од
- 27 ноември 2005
- Мислења
- 648
- Поени од реакции
- 7
moite deca sum gi skoluval na albanski ,...
Ако децата ги школувал на албански а не на македонски тогаш нека им е срам на тие македонци шо гласале за него...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
moite deca sum gi skoluval na albanski ,...
На А1 јасно се виде на снимката семејно гласање што во најмала рака остава сомнеж дека имало и гласање за луѓе што се во странство во моментов.Нека провери добро ДИК не мора да се брзаVidete sto veli ovoj smotanot od PEI , sto nema vrska od politika .
Г-дине Цаноски зошто не ви ги прифатија вашите преговори?
- Како што кажа мојот претставник таму, ДИК само го потврди фалсификатот којшто се направи на 5 април од страна на кандидат за градоначалник на ДУИ Рамиз Мерко. Комисијата ги отфрли речиси сите наши барања каде што баравме да се направи увид во избирачкиот материјал и да се потврди фалсификатот којшто е направен во неделата, каде што по наши информации гласале преку 4.000 гласачи само што не се присутни во Македонија, кои се во странство и околу 3-4 илјади гласачи коишто се од други партии, а ги заокружиле активистите на Рамиз Мерко.
___
Pa dobro be covece , da ne sakas da kazes deka vo vtoriot krug Ramiz Merko realno imal 8000 glasovi , 1000 pomalku od prviot krug ??
Ma mrs tamu gledaj si go biznisot ne mesaj se tamu kaj sto ne te biva.
Ajde neka mi rece nekoj deka ovoj ne preteruva i deka ne laze ??!!
Ne znae ni samiot sto poveke da laze , gi isproba site formi , preku pizdata od A1.
На А1 јасно се виде на снимката семејно гласање што во најмала рака остава сомнеж дека имало и гласање за луѓе што се во странство во моментов.Нека провери добро ДИК не мора да се брза
Реално нема 8000 гласа од неправилности, ама сепак мала беше разликата во гласови така да нијанси одлучуваа на избориве, а со оглед на неправилностите од други години мене не ми се верува дека се е бидено регуларно годинава.Zavrsi so DIK , bea otfrleni site prigovori , zatoa sto nabluduvacite na PEI potpisale tamu deka bilo OK , pa koga vidoa deka izgubija , o kuku none , imase polnenje kutii.
A sto mislis za toa sto veli Canoski deka 8000 glasa imal od nepravilnosti ?? Iako pred toa rece deka imalo 4.000 , sega od kaj mu se storija 8000 ?
Реално нема 8000 гласа од неправилности, ама сепак мала беше разликата во гласови така да нијанси одлучуваа на избориве, а со оглед на неправилностите од други години мене не ми се верува дека се е бидено регуларно годинава.
во Велешта, каде што од пред осум месеци максимално излегле 1.311 гласачи, а сега има 2.500 гласачи, а имаме сигурни податоци дека таму во моментот се присутни само 1.500 комплет гласачи.
Dobro de gi zaokruzuva brojkite.:pos2:Vidi mu ja sega drugata laga , i toa golema laga , covekot mnogu ne cesno si raboti , no A1 mu gi pokriva lagite , a drugite ne se zanimavat so nego.
Gledaj sega povtorno laga , golema laga , celata recenica mu e laga:
Ako ima KOMPLET 1500 glasaci vo Velesta , ti veruvas deka 1311 glasale vo prv krug ? 85% ?
No vistinata e deka vo prv krug vo Velesta na glasanje izlegoa 2000 glasaci (proveri vo DIK ako ne veruvas).
A sega ne izlegoa 2500 , tuku 2300.
Dali veruvate deka covekot laze , i toa preteruva.
Dobro de gi zaokruzuva brojkite.:pos2:
Аман бе шо напраја тие со журките 100 пати славеа до сега.Ајмо .......... журка има мерко на сред чаршија , од дик се напраја на тошо и сега си слави човекот победа