Нема шанси бе кој Фијат, Мерко ако треба ќе отвори фронт и ќе тепа, гласовите од Вмро ќе се слеат на конто на Мерко, се знае таков договор имаат Дуи и Вмро уште на почетокот. А во оние општини каде што Дуи немаат градоначалник да гласаат за Вмро.
Па не гласај, многу мал број македонци ќе гласаат за Мерко...лош избор.Едно не ми е јасно како, која и да е мак партија ќе го натера македонскиот народ во струга да гласа за мерко дали некој ќе ми објасни. Што направи мерко за струга ништо а и после толку проблеми со нив сакате македонците да гласааат за него.вмро може и 100 пати да се договара со нив али не може да ме натера да гласам за него.
Vo pravo si za ova.Се повеќе ми мириса дека ВМРО не сакаше да влезе во втор круг.Доколку победеше Македонец од ВМРО ќе се распаднеше коалицијата.Вака ВМРО останаа "патриоти" со "обидот" да ја вратат Струга на Македонците,коалицијата ќе е стабилна со победата на Мерко,а СДС ќе се предавниците што го подржаа Фијат.Не знам зошто ама се осеќам некако изигран во врска со локалните избори во Струга.Се надевам дека не сум во право.
Па не гласај, многу мал број македонци ќе гласаат за Мерко...лош избор.
Ако сакате во Струга подобар живот ќе треба 90% од македонското гласачко тело да излезе на гласање и да го подржи Фиат...
Сега незнам каква програма има тој , но неговите пари можат да го подобрат животот.
вчера СДСМ по втор пат ја продаде Струга. само не ми е јасно како можат членовите и симпатизерите на СДСМ да гласаат за Фијат кога имаат Македонец кандидиран ..Струга е веќе одамна освоена од Албанско-исламскиот блок,уште кога СДСМ со Бучко му ја предадоа со лошата територијална распределба и советите на Радмила за неизлегување на референдум.
Јас па мислев дека Фијат е во коалиција со Гвујо,се сликаа до сега брзо заедно ебаго.вчера СДСМ по втор пат ја продаде Струга. само не ми е јасно како можат членовите и симпатизерите на СДСМ да гласаат за Фијат кога имаат Македонец кандидиран ..