Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не пишува правило,ама сите кога стигнуваат до 1000 страници отвораат нова тема..
Ако се праи некој паметен тогаш тоа друго е..

Ако ви се отвора нова тема, слободно отворете, ако ве мрзи, никому ништо :smir:

Не пишува правило,ама сите кога стигнуваат до 1000 страници отвораат нова тема..
Ако се праи некој паметен тогаш тоа друго е..

Е добро де отидовме над 1000 али не сме 1500 страни туку 5-6 плус , ке се напраи нова страна ти ич да не се секираш...

Е добро де отидовме над 1000 али не сме 1500 страни туку 5-6 плус , ке се напраи нова страна ти ич да не се секираш...
Па нормално дека ке сака нова тема не му е сеедно коа ке изгуби челзи и коа ке летаат потписи :baeh:

Ајде утре ќе ја отворам јас. Многу се секираат луѓево... :)

ама не знам стварно што е толку битно? правило ли е да отвориме тема после 1000ка?

И Анчелоти бил изгорен за Интер, плачел таму пред капија не го пуштале да влезе, па на крај се смислувал тој редарот и му рекол: добро бе дете, ај, влези... :pos2: Савичевиќ мислам дека му бил идол на Пандев како мал па многу нормално што го симпатишел Милан :)

Шо ќе кажете за ова Интер заинтересиран да го донесе Џони Еванс без пари бидејќи му истекува договорот летово.Јас колку што сум го гледал класа играч е.А и колку години е 21-22

INTER, COLPO A PARAMETRO ZERO: JOHNNY EVANS

Нека ви е среќна новата година да сте живи и здрави тоа е најважано

Толку ли е ладно во Манчестер бе :pos::pos:

Едит...тазе вест од Скај Италија и башка кажаа на РаиУно дека е потпишан договорот :toe:

Официјално: Пандев во Интер до 2014:
Македонскиот интернационалец Горан Пандев и официјално го потпиша договорот со Нероазурите, јавува Скај Италија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom