Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве прва изјава на Пандев за Скаи
"Non vedo l'ora di tornare a casa, poi vedremo. Mi riposo due, tre giorni e poi decido. Mi piacerebbe rimanere in Italia, qui sto bene ho tanti amici".

Со душа чекам да се вратам дома(на пат е за Македонија)Ќе се одморам два три дена па ќе одлучам.Сакам да останам во Италија,овде сум добро и имам многу пријатели.

Ова значи Интер,Милан или Јуве се надевам Бранка пак добро да ја заврши работата.

Подобро ке беше пресудава да биде во корист на Лацио него Пандев, така испаѓа, во таква ситуација гарант Интер го зимаше, вака уз поголема конкуренција бидејќи е слободен играч може и да се тргнат од патот зашто дефакто неговиот агент ке сака да изнуди што е можно подобар и побогат договор за неговиот клиент, па незнам дали истото ке е по вкус на Интер. :toe:

Конечно полсе толку време да пишам глеам пандев слободен ова е супер вест би било добро да го пречекаме на аеродром ние од интер да си знае за кој да потпише.

Мур верува дека во 2012 ќе е крај на свет, затоа тој изјавува така... :)

Абе и Интер го има Алибец, али финтата е колку игра и како. Касиљас ај, ама Раул, па тој баш ради тоа го чуваат, једини играч од школа им е, а поима нема и им го кочи тимот.
Не ми е тоа муабет, ја знам добро школата на Реал, последни години еден асален играч нема извадено, тоа е факт.

Уффф како можеш ова да го кажеш за Раул?Не го сакам Реал Мадрид ама ваков играч не се раѓа 200 и кусур голови за Реал Мадрид,најдобар стрелец во ЛШ.

Уффф како можеш ова да го кажеш за Раул?Не го сакам Реал Мадрид ама ваков играч не се раѓа 200 и кусур голови за Реал Мадрид,најдобар стрелец во ЛШ.

Порано беше звер да,така е,ама како старее така ветрее,реално сега има боље од него и време му е за пензија,да го препушти местото на помладите :)

Конечно полсе толку време да пишам, глеам пандев слободен, ова е супер вест, би било добро да го пречекаме на аеродром ние од интер да си знае за кој да потпише.
Аман користи запирки, АМАН :):smir:
Значи ако има некој што ме уморува ко ќе читам на форумов, то си ти Кирца :) Многупати те прескокнувам оти тешко ми оди да те читам. Ова ти го викам најдобронамерно, без лутење, плус поинаку ќе те гледаат членовиве, вака ми личиш на дете од 6 години:smir:
За Пандев, ајде до петок да го видиме со изјава: - Се враќам каде што почнав!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Пандев среќен, кошмарот заврши!

P.S. кој ќе гледа Телма Вести нека каже, Пандев наводно изјавил дека ќе игра или на Сан Сиро или на Џузепе Меаца :)
Не кажа дека во Милано, кажа само дека сака да остани во Италија, и рече дека за ден-два ќе се знаело со кој клуб ќе потпишел. :)
Петок спремете се за нови аватарчина :),

ЕДИТ: Сега го слушав и на А!, рече ЈУВЕ; ИНТЕР; МИЛАН демек од тие еден. Сакам да кажам, лошо е ако биди по овај редослед :( ако го чапна Јубенташиве че ми го занејчи ич душава.

Јас со парите од договорот од Пандев би им дал на играчите бонус + да се залагаат повеќе.. Да речиме да потпише 4 годишен договор по 3 милиони евра (мислам дека нема да иде испод тоа ради слободен играч), тоа ти се по 500.000 евра некаде за сите 25 за премин само во четврфинале! Мислам дека е добра понуда за повеќе залагање, и онака играат многу мрзливо и плашливо на тоа првенство..

Далеку е од еден Дел Пиеро, Занети, Гигс итн во форма, за мене тој играч е жалосно да фаќа место во прв тим. Мое мислење јбг :)

ALEK од PR на 23.12.2009 во 19:52 напиша: YOU'LL NEVER WALK ALONE !!!!!!!!! POMAGAJ GORANE
коментар од А1, каде треба да оди пандев :pos2:

Ке дојде бе Пандев наше дете е :) не верувам дека ке иде во јувентус дека тие имаа поголеми проблеми ,,, треба да се мења управа таму и остало.Можно е изненадување па да премине во Сити кај Манчио,,но ипак Интер е фаворитот...туку погледнете противникот на Јуве во Уефа.... Клик

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom