Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.681
- Поени од реакции
- 49.085
Aj, со оглед дека си ми лесно залаче, го џиџибебе за новороденче, според твојата логика, ако јас имам комлекс од екипа која до пред некоја година беше декор во ПЛ и екипа која 3 години нема видено трофеј, ондак што може да се каже за фановите на Челзи во врска со тимови како Јунајтед или Барселона. :tv:Твојот комплекс се гледа во твоите очајнички коментари против Челзи и неговите фанови... И не ми е јасно за кој навиваш сеа у Лига на Шампиони, за Интер или за Манчестер, ај кажи олесни си ја душата :pos2:!.
На крај краева Давор е класичен пример, моментално е најголемиот навивач на Реал Мадрид и Штутгард .

Или виде дека немаш ниеден аргумент за тоа што го тврдиш, дека јас имам комплекси од Челзи, па удри на муабет со Јунајтед, иако мојата цел беше да ти доловам колку сте сеуште ниско спуштени во споредба со оние големите од Англија. :smir:
Еве уште еднаш ке те замолам, прекини со безвезно тролање и губење на форумов, и направи го следново, најди ми една причина зашто јас да немам таков степен на самодоверба и оптимизам за екипа за која навивам пред овој дуел, м ? Зашто еве, првиот пат кога те прашав, ти повторно одбегна да одговориш на тоа .
* Дури и ти болдирав, очи да ти боде прашњето за кое мислам дека сите сватија дека немаш одговор. :wink:
Не не, зашто нели јас ја спомнуев наводно историјата на Челзи ко аргумент, само ти доловив дека нивниот тим сезонава е далеку од перфектен и непобедлив, одбраната им е убедливо најслабото оружје, читај им го фан клубот за последниве 2-3 недели, дури имаше и такви кои бараа казни со неделни плати почнувајки од Тери завршувајќи со Чех.Toa sto deluvaat smesno i primaat golovi neznam jas.. Ali znam deka tamu nazad se Teri i Karvaljo i koga treba znaat da izigraat dosta dobro.. Toa sto ti go tvrdis e momentalna situacija.. Do fevruari ima 3 meseci.. Jas znam kolku vredi Teri, pa i Karvaljo.. Batali ti toa Everton..
Сега муабетот не е оптимизмот мој, сега муабетот е мојот однос, е каков однос да имам бе за деца кои фантазираат и кои се зачудени од мојот оптимизам за екипата за која навивам цел живот, и ми доаѓаат тука со некои смешни приказни за нивниот наводно голем Челзи .Druga rabota za toa vtoroto.. Imav samodoverba, no niti ednas ne se odnesuvav kako tebe vaka navredlivo kon klubot.. A posle utakmica napisav post vo koj rekov deka poradi podobrata i tehnicki potkovana sredina nivna nie izgubivme.. Znaci edno e da si optimista i da imas samodovrba.. Drugo e da navreduvas od ime na moderator..
Pazi sea koj e ubien vo poim kako sto vikas ti..
Значи да не заборавиме ти што кажа, односно што тебе наводно ти беше смешно
Optimizmot e dobra rabota.. I deluva.. Onamu kade ima mali deca i ne razbiraat fudbal..
Е сега вака, уште еднаш, според тебе смешно е човек кој навива за Интер повеќе од 10 години да биде оптимист пред дуел со екипа која нема голем трофеј 3 години видено, која нема титула во ЛШ, која има загубено сезонава од Виган ( 9 гола од Тотенхем примија ), Вила, Сити, 3 гола прима од очајниот Eвертон дома, имаат сменето 3 тренери у последни 2 години, а ПАЗИ ( внимавај, викаш има време до Февруари формата да им се смени на Челзи ), не е смешно да бидеш и те како огромен оптимист ( не ме терај постови да ти барам за твојата увереност у победа ) пред дуел со Јунајтед, светски и европски првак за минатата сезона, тим кој до тогаш беше најдобар во свет, и тим кој пред дуелот со Интер не само што беа во нездрава форма на победи, не знаеа да примат и гол .Optimistot e tuka.. Ali realnosta e drugo nesto..
Ke vidime kako ke bide vo Fevruari..

Еми шо прајме сеа, ако ја сум смешен ти каков си ? И да, ти реков, мене воопшто нит ми беше смешен нит се однесуев арогантно ко тебе, што е и нормално зашто ипак, фан си на Интер, ваљда. :wink:
Али прашњево иде по твоја логика, ако јас сум сега смешен, ти каков беше лани ... според тебе

Истиот тим на Мурињо велиш ? Here we go again, Тој тим на Мурињо во сезоната 2003/3004 изгуби само еднаш во 38 натпревари а дома повеќе од 1 гол незнаеше да прими а на крајот од сезоната имаше примено 15 голови, е тоа, тоа беше оној страшен Челзи со Мурињо, 1 пораз и 15 примени голови во 38 средби, чудо. А сега вака, до сега, Челзи со Анчелоти има изгубено 3 пати и има примено 14 голови. :wink:Lani kaj zavrsile tie neznam i ne me interesira.. Znam deka go imaa eden neiskusen Avram Grant i eden klubski neiskusen Skolari.. No znam deka ova e istiot tim od Murinjo koj praveshe dar mar niz Anglija.. Koj najdobrata Barselona koja sum ja gledal so Ronaldinjo ja zgazi so 4-2!
Тој тим на Мурињо, кога беше поим за моќ и непобедливост, е скалила погоре од овој на Карло Анчелоти, скалила погоре од оној со Сколари и скалила погоре од неискусниот Грант.