Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Твојот комплекс се гледа во твоите очајнички коментари против Челзи и неговите фанови... И не ми е јасно за кој навиваш сеа у Лига на Шампиони, за Интер или за Манчестер, ај кажи олесни си ја душата :pos2:!.
Aj, со оглед дека си ми лесно залаче, го џиџибебе за новороденче, според твојата логика, ако јас имам комлекс од екипа која до пред некоја година беше декор во ПЛ и екипа која 3 години нема видено трофеј, ондак што може да се каже за фановите на Челзи во врска со тимови како Јунајтед или Барселона. :tv:
На крај краева Давор е класичен пример, моментално е најголемиот навивач на Реал Мадрид и Штутгард . :)

Или виде дека немаш ниеден аргумент за тоа што го тврдиш, дека јас имам комплекси од Челзи, па удри на муабет со Јунајтед, иако мојата цел беше да ти доловам колку сте сеуште ниско спуштени во споредба со оние големите од Англија. :smir:
Еве уште еднаш ке те замолам, прекини со безвезно тролање и губење на форумов, и направи го следново, најди ми една причина зашто јас да немам таков степен на самодоверба и оптимизам за екипа за која навивам пред овој дуел, м ? Зашто еве, првиот пат кога те прашав, ти повторно одбегна да одговориш на тоа .

* Дури и ти болдирав, очи да ти боде прашњето за кое мислам дека сите сватија дека немаш одговор. :wink:

Toa sto deluvaat smesno i primaat golovi neznam jas.. Ali znam deka tamu nazad se Teri i Karvaljo i koga treba znaat da izigraat dosta dobro.. Toa sto ti go tvrdis e momentalna situacija.. Do fevruari ima 3 meseci.. Jas znam kolku vredi Teri, pa i Karvaljo.. Batali ti toa Everton..
Не не, зашто нели јас ја спомнуев наводно историјата на Челзи ко аргумент, само ти доловив дека нивниот тим сезонава е далеку од перфектен и непобедлив, одбраната им е убедливо најслабото оружје, читај им го фан клубот за последниве 2-3 недели, дури имаше и такви кои бараа казни со неделни плати почнувајки од Тери завршувајќи со Чех.
Druga rabota za toa vtoroto.. Imav samodoverba, no niti ednas ne se odnesuvav kako tebe vaka navredlivo kon klubot.. A posle utakmica napisav post vo koj rekov deka poradi podobrata i tehnicki potkovana sredina nivna nie izgubivme.. Znaci edno e da si optimista i da imas samodovrba.. Drugo e da navreduvas od ime na moderator..
Pazi sea koj e ubien vo poim kako sto vikas ti..
Сега муабетот не е оптимизмот мој, сега муабетот е мојот однос, е каков однос да имам бе за деца кои фантазираат и кои се зачудени од мојот оптимизам за екипата за која навивам цел живот, и ми доаѓаат тука со некои смешни приказни за нивниот наводно голем Челзи .

Значи да не заборавиме ти што кажа, односно што тебе наводно ти беше смешно
Optimizmot e dobra rabota.. I deluva.. Onamu kade ima mali deca i ne razbiraat fudbal..
Optimistot e tuka.. Ali realnosta e drugo nesto..
Ke vidime kako ke bide vo Fevruari..
Е сега вака, уште еднаш, според тебе смешно е човек кој навива за Интер повеќе од 10 години да биде оптимист пред дуел со екипа која нема голем трофеј 3 години видено, која нема титула во ЛШ, која има загубено сезонава од Виган ( 9 гола од Тотенхем примија ), Вила, Сити, 3 гола прима од очајниот Eвертон дома, имаат сменето 3 тренери у последни 2 години, а ПАЗИ ( внимавај, викаш има време до Февруари формата да им се смени на Челзи ), не е смешно да бидеш и те како огромен оптимист ( не ме терај постови да ти барам за твојата увереност у победа ) пред дуел со Јунајтед, светски и европски првак за минатата сезона, тим кој до тогаш беше најдобар во свет, и тим кој пред дуелот со Интер не само што беа во нездрава форма на победи, не знаеа да примат и гол . :toe:

Еми шо прајме сеа, ако ја сум смешен ти каков си ? И да, ти реков, мене воопшто нит ми беше смешен нит се однесуев арогантно ко тебе, што е и нормално зашто ипак, фан си на Интер, ваљда. :wink:
Али прашњево иде по твоја логика, ако јас сум сега смешен, ти каков беше лани ... според тебе :)

Lani kaj zavrsile tie neznam i ne me interesira.. Znam deka go imaa eden neiskusen Avram Grant i eden klubski neiskusen Skolari.. No znam deka ova e istiot tim od Murinjo koj praveshe dar mar niz Anglija.. Koj najdobrata Barselona koja sum ja gledal so Ronaldinjo ja zgazi so 4-2!
Истиот тим на Мурињо велиш ? Here we go again, Тој тим на Мурињо во сезоната 2003/3004 изгуби само еднаш во 38 натпревари а дома повеќе од 1 гол незнаеше да прими а на крајот од сезоната имаше примено 15 голови, е тоа, тоа беше оној страшен Челзи со Мурињо, 1 пораз и 15 примени голови во 38 средби, чудо. А сега вака, до сега, Челзи со Анчелоти има изгубено 3 пати и има примено 14 голови. :wink:

Тој тим на Мурињо, кога беше поим за моќ и непобедливост, е скалила погоре од овој на Карло Анчелоти, скалила погоре од оној со Сколари и скалила погоре од неискусниот Грант.

Вчера на Фет Бој Слим откачуење ;P Најјако !!! (јбг , сте се закарале , да ви сменам топик)

Ibracadabra дефинитивно како што и лани тврдев твојата експертиза ме доведува до хистерија.
Дечки едно е јасно кај дечково, не вреди да се замарате, ако му ги задрете Ибрахимович(не Интер) Челзи и Реал Мадрид спремен е да ви отече тестисите со непоправливи и благо-ретардиранки постови.
Патем Syn пеер намири се, го избриша подот со момаков. :)

Не не, зашто нели јас ја спомнуев наводно историјата на Челзи ко аргумент, само ти доловив дека нивниот тим сезонава е далеку од перфектен и непобедлив, одбраната им е убедливо најслабото оружје, читај им го фан клубот за последниве 2-3 недели, дури имаше и такви кои бараа казни со неделни плати почнувајки од Тери завршувајќи со Чех.

Сега муабетот не е оптимизмот мој, сега муабетот е мојот однос, е каков однос да имам бе за деца кои фантазираат и кои се зачудени од мојот оптимизам за екипата за која навивам цел живот, и ми доаѓаат тука со некои смешни приказни за нивниот наводно голем Челзи .

Значи да не заборавиме ти што кажа, односно што тебе наводно ти беше смешно
Е сега вака, уште еднаш, според тебе смешно е човек кој навива за Интер повеќе од 10 години да биде оптимист пред дуел со екипа која нема голем трофеј 3 години видено, која нема титула во ЛШ, која има загубено сезонава од Виган ( 9 гола од Тотенхем примија ), Вила, Сити, 3 гола прима од очајниот Евертон дома, имаат сменето 3 тренери у последни 2 години, а ПАЗИ ( внимавај, викаш има време до Февруари формата да им се смени на Челзи ), не е смешно да бидеш и те како огромен оптимист ( не ме терај постови да ти барам за твојата увереност у победа ) пред дуел со Јунајтед, светски и европски првак за минатата сезона, тим кој до тогаш беше најдобар во свет, и тим кој пред дуелот со Интер не само што беа во нездрава форма на победи, не знаеа да примат и гол . :toe:

Еми шо прајме сеа, ако ја сум смешен ти каков си ? И да, ти реков, мене воопшто нит ми беше смешен нит се однесуев арогантно ко тебе, што е и нормално зашто ипак, фан си на Интер, ваљда. :wink:
Али прашњево иде по твоја логика, ако јас сум сега смешен, ти каков беше лани ... според тебе :)

Истиот тим на Мурињо велиш ? Here we go again, Тој тим на Мурињо во сезоната 2003/3004 изгуби само еднаш во 38 натпревари а дома повеќе од 1 гол незнаеше да прими а на крајот од сезоната имаше примено 15 голови, е тоа, тоа беше оној страшен Челзи со Мурињо, 1 пораз и 15 примени голови во 38 средби, чудо. А сега вака, до сега, Челзи со Анчелоти има изгубено 3 пати и има примено 14 голови. :wink:

Тој тим на Мурињо, кога беше поим за моќ и непобедливост, е скалила погоре од овој на Карло Анчелоти, скалила погоре од оној со Сколари и скалила погоре од неискусниот Грант.

Абе прво ги деградираш после ми викаш да ги читам што барале фановите на Челзи на форумов.. Што ме интересира тоа мене.. Оваа сезона како почнала никој не игра како што треба.. Барса губи дома од Казан, Реал прима гол од кого стаса, Манчестер игра топло ладно, Арсенал ќе го победи Ливерпул ќе изгуби од незнам кој.. Не се работи за тоа..
И не спорев бидејќи си оптимиста, туку бидејќи го доведе Челзи на рамниште со Фулам ебаго! Ти не изгледаш оптимистички.. Ти си убеден и не убедуваш со факти за историја дека ќе победиме! И јас сакам да.. Али не можам да речам дека сум среќен бидејќи покрај Арсенал, Реал и Манчестер (како едни од подобрите) ни се паднаа за нас најдобрите.. Јес да играат некоја досадна игра.. И кога мислев на оној ист тим од Мурињо не мислев на тоа што направиле тогаш и колку изгубиле, туку мислев на тоа дека костурот им е ист! Тоа се Тери, Лампард и Дрогба!
Не си смешен со тоа што си оптимист, не бев ни јас со тоа што сакав Интер да го победи Манчестер, али да речиш дека Челзи бил голем клуб само за времето на Мурињо (донекаде точно) и дека само ЗАРАДИ тоа што сега не е Мурињо ќе изгубел е според мене смешно.. Немаа тренер после Мурињо, немаа самодоверба.. Психички доста паднаа после промашениот пенал на Тери, али сепак тие играчи со еден искусен Анчелоти на клупата за мене се број еден фаворит! Фаворит број еден се според сите спортски новински агенции, според голем дел од неутрални фанови.. Според обложувалниците имаат најмал коефициент.. И сега на крајот да ги ставиме во кош со Фулам само бидејќи таму не е Мурињо некако не оди кај мене..

И пази нешто.. Јас не реагирав на твоето мислење.. Ти си имаш твое и го почитувам.. Јас само напишав што мислам за противникот наш.. А ти беше оној кој не можеше да оддолее.. Со поентата - ретко идиш на форум - ништо не знаеш! :back:

Не знам зашо се замарате бре со небитни луге кој одкога си отиде Ибра од Интер ги немаше на форумов,за потоа требаше да се паднеме со Челзи,Манчестер или некоја друга опасна екипа,да се логираат на форумов и да почнат да јадат гомна како не сме дораснати за тим како Челзи,како ке го јадеме од нив немиен и се тако,си прави сценарио за холивудски филм небаре ке земе оскар за најдобро сценарио...
Ако не веруваме во Интер баш кога има пред него тешка и јака екипа како Челзи,кога ке веруваме ???
Кога ке ги тепаме сите треторазредни екипи од рангот на ББилан и ЈуБе,тогаш ке се јачаме по форуми ??
Дај не зезајте жити се,посебно тој Ибра со латиницата шо пишува,поголем песимист од него немам видено во целиот мој живот,победата и да е кристално чиста,ке бара влакно во јајцето,па да му јебем матер бе,не пишувај боље на форумов ако си само за јадење гомна.

Челзи е јак,да но и Интер е доста јак,може да се каже исто колку и Челзи,иаме најсилен тим во последните 10 години,плеј имаме доведено,онаков како што треба,експлозивен играч кој знае да реши утакмица со еден потег,потоа имаме еден од најдобрите голмани на свет,одбраната ни е убитачна,средниот ред исто така а нападот и не го коментирам,нема потреба....

Зар ова не му дава на некој доволно самодоверба да верува во Интер ???:toe:

Ibracadabra дефинитивно како што и лани тврдев твојата експертиза ме доведува до хистерија.
Дечки едно е јасно кај дечково, не вреди да се замарате, ако му ги задрете Ибрахимович(не Интер) Челзи и Реал Мадрид спремен е да ви отече тестисите со непоправливи и благо-ретардиранки постови.
Патем Syn пеер намири се, го избриша подот со момаков. :)

Ти кењај си во фан клуб Манчестер каде ако ти го задрат Роналдо не знаеш што пишуваш..
прдешко еден.. Ти најде да ми кажуваш..
Ти кој мислиш дека Манчестер можеше некогаш да го стаса Реал..
Ти кој патиш од комплекс наречен Реал..
Ти кој тврдеше дека Челзи годинава немало шанси да биде шампион..
Ти кој само седиш пред комп и ништо корисно не правиш..

Но те разбирам јас тебе.. Да ти купат фудбалер кој си го пораснал, научил, направил најдобар на свет и нешто дотогаш невидено.. знам дека боли.. И не е исто како да ти го купат Златан кој веќе бил шампион доведен по еден скандал во Интер..

А уште поболно е кога неговата замена Валенсија ќе разочара..:tapp:

Ти кењај си во фан клуб Манчестер каде ако ти го задрат Роналдо не знаеш што пишуваш..

Но те разбирам јас тебе.. Да ти купат фудбалер кој си го пораснал, научил, направил најдобар на свет и нешто дотогаш невидено.. знам дека боли.. И не е исто како да ти го купат Златан кој веќе бил шампион доведен по еден скандал во Интер..

ДА КИНГ!!! го закопа.

Мурињо - можеме и ќе победиме

Ја ке кењам кај шо има потреба за кењање. Сигурно нема да пцујам по клубот и управата као тебе.
Јас па како можев да помислам да ги задрам твоите миленичиња Реал. Ти си бачко тип со веројатно слаба самодоверба. Ти си тип кој паѓа на презентација на фудбалер, на пример Роналдо. Ти би паднал на таква презентација и шо е најтрагично ова сигурно се случува од желбата да станеш фудбалер а у недостиг на тоа тролаш на форуми и се палиш на претседатели као Флорентино Перез. Јасно е. Ти сакаш другарчињата да не те заебаваат за твојот тим, сакаш ИНСТАНТ победи. Нејкеш да гледаш слаби фудбалери како стануваат јаки, нејкеш да гледаш градење на тим. Инстант успех е карактеристика на лабилни особи бачко, посебно коа тоа го посакуваат како тотално неважни персони. На пример ти си фан на Интер, немаш никаква врска со Интер не ни знаат дека постоиш ама ти сакаш ИНСТАНТ успех, се палиш на 40 мил фунти џитнати за рандом 20 годишен фудбалер од Бразил со тагот следниот Кака. Ти фудбалот не го гледаш како спорт, како нешто убаво како нешто што ти е кеиф да го гледаш. Ти го гледаш како шанса да се фалиш со нешто што веројатно во твојот живот ти фали. ПОБЕДНИЧКИ МОРАЛ!!!
Јас патам од комплекс на Реал оти убедливо им објаснуам дека така екипи не се градат, дека не ми се свиѓа што не форсираат играчи од школата. Сељак си бе бато, тежок сељак. И тоа уше полошо прилепски(без навреда на нормалните прилепчани) Подготвен да изедеш едно кило гомна и притоа главата да си ја искршиш од ѕидот со цел твоите изопачени сфаќања на фудбалот да бидат точни.
Јас уште тврдам дека Челзи нема да биде шампион, и сега знам дека го задевам твојот најверојатно прв клуб сезонава(зависи дали Интер, Реал или Челзи е јак) али тоа е.
Јас седам пред компјутер и правам корисна работа, ти ако сметаш дека исправувањето на правилен пат и на еден кретен не е корисно, тогаш имаш проблеми со личноста.
А за Роналдо не коментирам. Не заслужуваш. :)

Aj, со оглед дека си ми лесно залаче, го џиџибебе за новороденче, според твојата логика, ако јас имам комлекс од екипа која до пред некоја година беше декор во ПЛ и екипа која 3 години нема видено трофеј, ондак што може да се каже за фановите на Челзи во врска со тимови како Јунајтед или Барселона.
На крај краева Давор е класичен пример, моментално е најголемиот навивач на Реал Мадрид и Штутгард .

Или виде дека немаш ниеден аргумент за тоа што го тврдиш, дека јас имам комплекси од Челзи, па удри на муабет со Јунајтед, иако мојата цел беше да ти доловам колку сте сеуште ниско спуштени во споредба со оние големите од Англија.
Еве уште еднаш ке те замолам, прекини со безвезно тролање и губење на форумов, и направи го следново, најди ми една причина зашто јас да немам таков степен на самодоверба и оптимизам за екипа за која навивам пред овој дуел, м ? Зашто еве, првиот пат кога те прашав, ти повторно одбегна да одговориш на тоа .

* Дури и ти болдирав, очи да ти боде прашњето за кое мислам дека сите сватија дека немаш одговор.

Абе друже ти стварно ги измеша брзините :pos2:!. Каде бе ја реков дека не треба да имаш самодоверба во клубот за кој навиваш?. Јас само искоментирав дека имаш комплекс од Челзи ( што го имаш), не престануваш да збориш, дека Челзи се лузери,дека не се на ниво на Манчестер, дека не се на ниво на Барселона на Реал.... Не престануваш да збориш дека порано биле декор во Англиско, дека да не е Абрамович ке пропаднат ко клуб... А најтрагичното од се што твојот комплекс кон Челзи се префрла и кон нивните навивачи!.

И пази нешто.. Јас не реагирав на твоето мислење.. Ти си имаш твое и го почитувам.. Јас само напишав што мислам за противникот наш.. А ти беше оној кој не можеше да оддолее.. Со поентата - ретко идиш на форум - ништо не знаеш! :back:
Уште еднаш, со што го спуштам јас Челзи ниско те молам одговори ми, со тоа што ја говорам вистината ? Со тоа што не ги ставам на рамниште на кое реално и не припаѓаат ?
Не ги спуштам јас нив ниско него ги вметнав баш онаму каде што и припаѓаат, во една доживеана полнолетност со Мурињо, ко дете што наполнило 18 години и знае како е да излага по 12 у дискотека, и истовремено, по Мур, да живеат во една блага ретардација зашто реално, по него немаат скоро и ништо освоено, освен еден ФА Куп освоен лани, каде Јунајтед во полуфиналето играа со младинска екипа. :wink:

Твоето мислење за противникот наш е аналогно на фантазија, зашто го споредуваш овој Челзи со оној на Мурињо, на што увиде дека е очигледно светлосни години далеку од истиот, пред фактите и боговите молчат на крај краева.

Се на се склопено, со 2 освоени титули во последни 50 и кусур години, со пост од 3 години до оваа сезона без титула, со сменети 3 тренери во рок од 2 години, без европска титула, со 3 порази до сега и 14 примени голови со 101 проблем во КОМПЛЕТНАТА одбрана и тн и тн, Челзи, во моите постови, е онаму каде што и припаѓа, нит доле, ниско, каде што ти мислиш дека ги ставам, нит погоре, каде што фантазираат дека се нивните фанови. :wink:
Али вистината скоро секогаш болела, и од тоа нема бегање, не е ни прв ни последен пат некој да мижи пред очигледни факти, поготово не на форум.

^ДЕНО^
Oу је, аперкат беше овоа меѓу тестиси, имате зеленко и двајцата!

Ја ке кењам кај шо има потреба за кењање. Сигурно нема да пцујам по клубот и управата као тебе.
Јас па како можев да помислам да ги задрам твоите миленичиња Реал. Ти си бачко тип со веројатно слаба самодоверба. Ти си тип кој паѓа на презентација на фудбалер, на пример Роналдо. Ти би паднал на таква презентација и шо е најтрагично ова сигурно се случува од желбата да станеш фудбалер а у недостиг на тоа тролаш на форуми и се палиш на претседатели као Флорентино Перез. Јасно е. Ти сакаш другарчињата да не те заебаваат за твојот тим, сакаш ИНСТАНТ победи. Нејкеш да гледаш слаби фудбалери како стануваат јаки, нејкеш да гледаш градење на тим. Инстант успех е карактеристика на лабилни особи бачко, посебно коа тоа го посакуваат како тотално неважни персони. На пример ти си фан на Интер, немаш никаква врска со Интер не ни знаат дека постоиш ама ти сакаш ИНСТАНТ успех, се палиш на 40 мил фунти џитнати за рандом 20 годишен фудбалер од Бразил со тагот следниот Кака. Ти фудбалот не го гледаш како спорт, како нешто убаво како нешто што ти е кеиф да го гледаш. Ти го гледаш како шанса да се фалиш со нешто што веројатно во твојот живот ти фали. ПОБЕДНИЧКИ МОРАЛ!!!
Јас патам од комплекс на Реал оти убедливо им објаснуам дека така екипи не се градат, дека не ми се свиѓа што не форсираат играчи од школата. Сељак си бе бато, тежок сељак. И тоа уше полошо прилепски(без навреда на нормалните прилепчани) Подготвен да изедеш едно кило гомна и притоа главата да си ја искршиш од ѕидот со цел твоите изопачени сфаќања на фудбалот да бидат точни.
Јас уште тврдам дека Челзи нема да биде шампион, и сега знам дека го задевам твојот најверојатно прв клуб сезонава(зависи дали Интер, Реал или Челзи е јак) али тоа е.
Јас седам пред компјутер и правам корисна работа, ти ако сметаш дека исправувањето на правилен пат и на еден кретен не е корисно, тогаш имаш проблеми со личноста.
А за Роналдо не коментирам. Не заслужуваш. :)

Абе си се изнапишувал глупости на квадрат.. :tapp:
Ми личиш на Јанко од Јади Бурек или Миленко..
1. Никогаш нит сум сакал да бидам фудбалер нит сум играл интензивно фудбал..
2. Ако ти некогаш си играл или си фудбалер тогаш знаеме дека фудбалерите се помалку искусни како експерти од оние кои не играле..
3. Баш ми е мило кога некој млад ќе порасне и ќе стане најдобар..
Роналдо, Кака, Руни, Лампард.. Баш ми се мили тие играчи..
4. И не се палам на скапи трансфери извини.. Али го посакував Роналдо па макар и биле 100 милиони..
5. Кој си бе па ти да кажуваш како се градел тим во Мадрид и да им објаснуваш нив.. Абе која точка во универзумот си ти да зборуваш за Реал Мадрид? Па тој ќе кажувал како се градела екипа.. Таа екипа кога освојувала трофеи, твојот татко не бил зачнат..

И види бе братко како годинава ќе останете со Зиро Титули!
(ајде можеби Карлинг куп ќе земите)

А изразите т.с. навредите од тип на Сељак и Кретен не ти ги реплицирам јавно на форум.. Бидејќи има само еден Сељак и Кретен во кафаанава..

П.С. Ти кажав јас.. Коа ќе се најдиме ќе се разбериме.. На прилепски.. Онака како милуваш да кажуваш..

Абе си се изнапишувал глупости на квадрат.. :tapp:
Ми личиш на Јанко од Јади Бурек или Миленко..
1. Никогаш нит сум сакал да бидам фудбалер нит сум играл интензивно фудбал..
2. Ако ти некогаш си играл или си фудбалер тогаш знаеме дека фудбалерите се помалку искусни како експерти од оние кои не играле..
3. Баш ми е мило кога некој млад ќе порасне и ќе стане најдобар..
Роналдо, Кака, Руни, Лампард.. Баш ми се мили тие играчи..
4. И не се палам на скапи трансфери извини.. Али го посакував Роналдо па макар и биле 100 милиони..
5. Кој си бе па ти да кажуваш како се градел тим во Мадрид и да им објаснуваш нив.. Абе која точка во универзумот си ти да зборуваш за Реал Мадрид? Па тој ќе кажувал како се градела екипа.. Таа екипа кога освојувала трофеи, твојот татко не бил зачнат..

И види бе братко како годинава ќе останете со Зиро Титули!
(ајде можеби Карлинг куп ќе земите)

А изразите т.с. навредите од тип на Сељак и Кретен не ти ги реплицирам јавно на форум.. Бидејќи има само еден Сељак и Кретен во кафаанава..

П.С. Ти кажав јас.. Коа ќе се најдиме ќе се разбериме.. На прилепски.. Онака како милуваш да кажуваш..

Аман бе секој има право на свое мислење и видување на работите,ама ти ептен бе пријателе,ептен си нешто не у ред,не знам што ти е маката :nesum:

Ти викам за се што е добро во Интер,наогаш маана,победата да е кристално чиста,ти ке го бараш влакното во јајцето...еве сеа се паднавме со Челзи,се логираше одма да кажеш што ти смета,кај беше до сеа да пишеш нешто тука ??? М ???

Се гледа дека не си за Интер,туку си за Ибра додека беше во Интер,а ако не го сакаш Интер,слободно смени си го фан-клубот,ни потребал некој ко тебе...песимист на квадрат...

Болдот...и јас сакам да видам како ке се разберете :vozbud:

Не знам како не ви е досадно и како имате толку време да се расправате за натпревар кој се игра по 2 месеци...
До тогаш многу работи може да се променат, следува трансфер период, среќа со повреди и најмногу зависи како Анчелоти и Мурињо ќе ја темпираат формата на своите играчи.

Пред тоа има многу важни натпревари во калчото.
Утре во вечерашниот термин играме со Лацио.

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 Rene Khrin, 19 Esteban Cambiasso.
Strikers: 9 Samuel Eto'o, 18 David Suazo, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli.

Лацио без Зарате а ние без Снајдер. Очекувам сигурна победа, се друго би било голем кикс и големо разочарување.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom