Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
како и да е, и колку небулози што им се десија на Милан при почетокот на сезоната, остануваат водечка сила во Европа од Калчо лигашите... по пауза од една година пак цела одговорност ќе ја сносат они.
 

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.020
Поени од реакции
1.135
Заслужена победа на Барса. Се виде од почетокот дека повеќе ги посакува 3те бода и од првата мунута тргна офанзивно по нив.
Имаа свој ден, не направија ни една грешка во додавање а од друга страна го имаа вечерва катастрофалниот Интер кој не можеше да сврзе додавање.
Една перфектна Барса против овој денес катастрофално лош Интер да продолжеше напаѓачки и во вториот дел ќе не понижеа и резултатски. Мурињо денес беше целосно надигран.

Честита победа а ние ќе се надеваме на победа на домашен терен против Рубин за понатамошен пласман.
 

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.624
Поени од реакции
43.480
Прво честитки за супер играта на Барса, и без Меси и Ибра денес покажаа дека се најдобриот клуб во Свет, викендов само ке го потврдат истото.

Е сега за Интер, ако Мурињо имаше лице пред цела италијанска јавност да каже дека играта на Балотели со Рома била аналогна на нула, денес едноставно треба да се погледне во огледало и да каже, мојата тактичка поставеност и замисли против Барса беа еднакви на една голема нула и јас сум тој кој треба да се обвини за овој пораз .

Уште кога ги видов стартните 11 т.е. оние 4 души во средина го знаев исходот, велат човек учи од свои грешки а Мурињо денес ја прави онаа истата ( читај оди со глава кроз ѕид ) што ја направи против Манчестер лани, на сличен начин прво е казнет од корнер ( каде беше човекот на прва статива ? ), нешто слично како и со Видич лани, а после Педро по несмасната реакција на Маикон за 2-0 и резултат кој дефакто во една ваква ситуација Интер не може да го стигне .

Можат многу нешта да се извлечат позитивни од овој натпревар, прво, со таква средина не може да се надева човек на успех во ЛШ, со таков пристап исто, нема шанса .
Во неколку наврати италијанските медиуми се обидоа да исфорсираат поофанзивен систем за Мурињо, со Балотели, Ето, Милито и Снајдер во прв тим а позади нив двајца деструктивци или еден 4-2-3-1 систем, систем кој против Динамо Киев донесе и победа и систем кој ако добро се сеќавате Мур го користеше летоска на дел од пријателските.
Занети и Дејо се веќе потрошени материјали за мечеви од вакво ниво, колку сакајте негирајте го истово ( дел од вас ) едноставно само ке се правите слепи на премногу очигледна работа . И Дејо и Занети како одминува времето се дефакто материјал кој полека треба да се префрла на клупата за резерви, убеден сум дека уште од нареден трансфер рок ке се бараат играчи од тој дел од теренот, mark my words !

Нејсе, потребен беше ваков шамар, потребен беше ваков пораз, пораз кој ке се заборави со само една победа против Рубин Казан, но без разлика од исходот на тој меч дефакто ова е само уште една потврда дека Мурињо треба да промени некои работи ако сака успех и во ова натпреварување, Серија А е мачкина кашлица во споредба со ЛШ . :wink:

И да, хедс ап, ништо страшно, изгубија од едноставно најдобрите и тоа е тоа, реков и погоре, победа во Рубин и овој пораз е заборавен, идеме даље . Тоа што бар мене би ме израдувало како фан на Интер се согледувањата на гореспоменатите грешки и превземање на нешто во врска со истите од Мурињо .

Ајт ! :)

п.с. Има само една светла точка у овој тим денес а тоа е Лусио, без грешка изигра, за ниеден од головите не беше крив и тоа е тоа, незнам колку вредеше ова да се спомене по пораз али вреди зашто беше единствениот кој се остави на теренот.

п.п.с. Реков и пред некој ден за Маикон, нема да фали со Јуве, во големи мечеви нема простор многу за истакнување така да подобро е што повторно капитенот ке игра баш на таа позиција а не во средниот ред со Јуве .

п.м.с. Ако мислите дека го допреле дното денес, ако ова е трагедија за дел од вас, сетете се дека еден од најтрофејните тимови во ова натпреварување денес се пласираше во второто по ранк натпреварување во Европа, тоа е Ливерпул !
 

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Честитки за Барселона, далеку беа подобри.

Нема веке што да се каже, се е кажано претходно од вас.

Капа им симнувам само на Цезар и Лусио кои изгинаа денес на теренот.

Тоа е што е. Мурињо треба да увиди дека нешто не е во ред со толку деструктивци во средниот ред. Зимскиот преоден рок, Пандев ке им дојде како огромно озбежување позади навалната линија, кога Снајдер не е тука. Дејо игра на ниво само во Сериа А, за ЛШ веке е потрошен материјал. Истото и за Занети.

На грешки се учи, да се надеваме дека Мурињо ке ги поправи овие грешки за понатамошниот дел од Лигата на шампионите, особено против Рубин на Меаца.
 

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Барселона имаа просечна игра, ама Интер без Снајдер беа наркомани... не ви се чини дека ниту една топка до Ето не пројде? Тука треба да се бара љуфката на мечот.

А се надевав дека Барса ќе загуби од интер и ќе си остане дома...
 
Член од
15 јуни 2007
Мислења
353
Поени од реакции
21
A be lesno e da se prais fraer u tvoe maalo idi napravise nadvor od toveto maalo i ke vidis sto keti se snajde.Ova go velam so tesko srce , zatoa sto kako picki igraa deneska nitu eden ne zasluzi da bide megu prvite 11, da igraa Mancini , Kvaresma, Baloteli, Vieira , Krhin itn 100 pati ke igra podobro barem ke se nadevavme barem na nereseno a ne so ovie koi deneska igraaa i igrale dosega ( vo tekot na ) . Od niv pogore sto gi spomnav ke imavme nadez barem ke znaevme deka tie se trudat da osiguruvat mesto u prviot tim pa sigurno ke igra podobro od ovie . Eve neka proba Murinho veke so Fiorentina da gi stavi ovie od pocetok pa ke videte kako ke igrat.

Od 90 minuti kolku sto e natprevarot nie 20 minuti i toa dali sme imale posed na topka . Ne mmi bese jasno kako prvite 15 minuti od vtoro poluvreme sredinata gledeaa kako igrat fudbalerite na barcelona megusebno.Neznam ali jas sum primetil koga igrame protiv golemite ekipi ako primime gol prvi igrat od toj moment ke padne i sigurno toj natprevar ke bide izguben.

P.S Po los natprevar ne sum videl do sega duri i onoj so Atalanta bese podobar od ovoj.
 
Ф

ФорцаМилан

Гостин
Барселона имаа просечна игра, ама Интер без Снајдер беа наркомани... не ви се чини дека ниту една топка до Ето не пројде? Тука треба да се бара љуфката на мечот.

А се надевав дека Барса ќе загуби од интер и ќе си остане дома...
Aко оваа игра е просечна што е над-просечна игра според тебе?
 
Член од
21 октомври 2009
Мислења
25
Поени од реакции
1
слабо одиграно од сите посебно мајкон кој бесе како незаинтересиран за играње исто уште полоша реакција на мурињо многу лошо го започна натпреварот со бранење но у секој случај и не е баш така како што коментираше цело време коментаторот душата ми ја извади со барселона она барселона она и усте крајот на прво полувреме почна дека толку од интер сигурна убедлива победа бла бла бла но тоа треба да се зберат сили за со рубин и здравје во некој следна прилика да им се одмаздиме за овој пораз поззз и напред интеррррр
 

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.562
Поени од реакции
6.676
@Aksi16

Пријател дај бе не замарај...дека стварно си досаден.Треба да направат тест за интелигенција пред да се учленат на форумов,за подпросечните да не остаат на раат. :blabla:
 

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Акси како не ти беше мрза да ги собираш сите постови и да ги цитираш не знам :toe:

Немој некој да ми кажал дека Ето е играч од светска класа или дека изиграл добро вечерва...тој повеке не уништи отколку Барса на цела утакмица !!!
Па Кварезма боље изигра иако влезе во последните 10 минути од утакмицата...Балотели ни под разно да не се пушта од Интер,треба да се закова детето во Интер и таму да ја заврши кариерата.
Можда и преголем хендикеп беше неиграњето на Снајдер вечерва,со него во тимот концептот на игра ке беше друг,а со тоа и резултатот,но што е тука е,честито на Барса за надмокноста на теренот и за победата,ни останува сега Рубин да го тепаме дома и ништо друго !!
 

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Интер сеа максимум што може да си дозволи во последното коло е 0-0 против Рубин... али спротивно доколку Киев не ги тепа Барса...затоа боље нека идат на сигурно и еднаш машки во последниве 5 год. во ЛШ нека тепаат убедливо со 4,5 разлика.
 

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.624
Поени од реакции
43.480
Ме интересира што сега Мурињо ке изјави и дали конечно после 100 години ке превземе дел од очигледната вина .
Носењето на Снајдер и Мота плус остарените Дејо и пред Се Занети во средината не се доволни за ова натпреварување, очекувам да се инвестира во иднина најмногу на тој дел од теренот .

Денес и Ибра да играше, и Балотели да стартуваше, сеедно, со таква преанемична средина напаѓачите се тотално неприметливи и неупотребливи затоа ве молам не ја гледајте вината во еден од оние двајца во нападот, дал Ето или Милито сеедно.

Пак жалам што го велам ова но тоа е реалноста момци, Занети мора полека да се префрла на клупата за резерви, истото важи и за Станкович, не се материјал за ЛШ, готово, овенаа, испарија.
Во Серија А Интер и со половина од потенцијалот кој го поседуваат можат да играат, во ЛШ поготово против Барселона, Јунајтед, Челзи и максимумот знае да е недоволен а дефакто истиот е морален секогаш, макар играле и против Дебрецин . :wink:
 
B

Beck's

Гостин
i avtobusot ne mozese da ve spasi:tv: ne za drugo tuku FA mi rece da ve posetam posle natprevarot,pa pozdrav:blabla:
 

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.624
Поени од реакции
43.480
Да имаше ти не би бил тука.
Убаво ти кажа, нешто паметно ако имаш да кажеш кажи, не фрлај кал на добрите момци од фан клуб Барса жити све, уживај си во триумфот ко останативе, не глеам резон за тролање од твоја страна . :wink:
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom