Бев излезен нешо и си дојдов дома ме фаќаше серка ама нишо страшно али коа ја видов оваа фаца лелелелел митинг у стомак .Носталгија ве фати а ?
Да да да, штета што има дечки што паѓаат на ваков сарказам .По Матераци, одлепи и Балотели... :pos2:
http://goal.com/en/news/10/italy/2009/11/18/1631789/inter-star-mario-balotelli-im-an-ac-milan-fan
Сега бил Миланиста :pos2:
Вакви „новинарски мислења“ само на трач.ком:Да да да, штета што има дечки што паѓаат на ваков сарказам .
Немој бе вака да збориш , ќе видат од трач.ком и којзнае шо ќе пишат а може и некој од ови Јубе или ови биланезиве ќе прочитаат и ќе си помислат дека стварно е вистина :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Да да, и Балотели и Матераци у конверзација :
Maтераци : Еј, дојди да ти шепнам нешто, Јуве се најдобри
Балотели : Знам знам, него дои и ја имам една тајна, за Милан навивам , мислиш ке бидат у први 4 сезонава ? А да, и да ти препорачам една јакна Милан плус едно дуксерче, вчера ги купив, јакната large големина а дукесерот medium, како стојат на црново незнаеш, кој контраст чоече, шал немаа иначе и тоа ке си земев .
Да, да. Каква е па статијата, буквално преведена.Да да да, штета што има дечки што паѓаат на ваков сарказам .
Еве ја изјавата на Јакинта (од пред неколку дена):Најголема трагедија во целава работа се нашиве медиуми. Матрикс кога одлепи тие го сватија сериозно, од Сарказам С не разбираат а не повеќе. Вчера имаше изјава на еден од играчите на Јувентус му заборавив име, дека Матрикс нешто ќе плател за Сарказмот, ќе се видиме на дербито, нешто во таков стил...
линк„Marco is a friend, but I don't understand what he is trying to say," the Italian told Tuttosport. "We are a great team and so are they. They have a five point advantage. We will be playing them in around 20 days, then we will see who is stronger.
Не беше Јакинта, Маркисио, Молинаро, еден од тие... (не можам да го најдам линкот)
ме изнасмеа жив да сиНе беше Јакинта, Маркисио, Молинаро, еден од тие... (не можам да го најдам линкот)