Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
.Tepame 100 posto 3-1 moj tip. Inace sostavov e od flashscore valda e tocen
не ти е точен составот занети игра на позицијата на киву кој ќе е на клупа како и камбијасо и снајдер на чие место се виера и мота:helou:Eve go sostavot za inter maikon,lusio,samuel,kivu,zaneti,kambjaso,stakkovic,snajder,eto i milito. Istiot so onoj od dinamo kiev.Tepame 100 posto 3-1 moj tip. Inace sostavov e od flashscore valda e tocen

Без Снајдер требаше Балотели да биде позади Ето и Милито. Во случајов имаме поцврста средина но не знам колку ќе биде креативна...Мислам дека овој состав е способен да однесе победа против рома.Според мене мурињо сака да ги одмори камбијасо, балотели и снајдер бидејки знаеме дека беа неизвесни за во киев и во последен момент беа фит,така да мурињо несака да ризикува со нив двајца,а за камбијасо исто така му треба одмор на човекот,зошто да не сега кога мунтари и виера ја подобрија колку толку својата форма.:salut:

Vo pravo si ne treba da se potcenuva roma trebase da iskoci murino so prv sostav zs i onaka ke ima pauza dr nedela.Kako i dae ocekuvam pobeda muntari i viera se vo dobra forma i ocekuvam denes konecno pogodok od etoМа каков одмор, после овој натпревар следи пауза од 2 недели, така да уште овој меч е, па може да одмараат после. Не знам колку требаше против една рома да почне со ваков беден среден ред...

, се победи ли денес Рома се прави серија од 6 последователни победи во Серија А и плус победа во ЛШ која ги однесе на врвот од групата, знаат ваквите паузи деструктивно да влијаат на ваквите залети .