Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Eve go sostavot za inter maikon,lusio,samuel,kivu,zaneti,kambjaso,stakkovic,snajder,eto i milito. Istiot so onoj od dinamo kiev:toe:.Tepame 100 posto 3-1 moj tip. Inace sostavov e od flashscore valda e tocen

Eve go sostavot za inter maikon,lusio,samuel,kivu,zaneti,kambjaso,stakkovic,snajder,eto i milito. Istiot so onoj od dinamo kiev:toe:.Tepame 100 posto 3-1 moj tip. Inace sostavov e od flashscore valda e tocen
не ти е точен составот занети игра на позицијата на киву кој ќе е на клупа како и камбијасо и снајдер на чие место се виера и мота:helou:
Од официјалната страна на интер.

Сака Мурињо да си поигрува со нашите нерви очигледно. Да губиме прво полувреме па да ги стави Снајдер и Балотели и да им опалат 2-3 гола :)

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 25 Samuel, 6 Lucio, 4 Zanetti; 11 Muntari, 14 Vieira, 8 Thiago Motta; 5 Stankovic; 22 Milito, 9 Eto'o;

A disposizione
: 1 Toldo, 2 Cordoba, 10 Sneijder, 19 Cambiasso, 26 Chivu, 30 Mancini, 45 Balotelli;
Allenatore: José Mourinho

Еве како реагираја играчите кога им соопштија дека Раниери ја имал добитната формула за победа против Интер.:pos2::pos2::pos2:

C_3_Media_924798_immagine.jpg

Мислам дека овој состав е способен да однесе победа против рома.Според мене мурињо сака да ги одмори камбијасо, балотели и снајдер бидејки знаеме дека беа неизвесни за во киев и во последен момент беа фит,така да мурињо несака да ризикува со нив двајца,а за камбијасо исто така му треба одмор на човекот,зошто да не сега кога мунтари и виера ја подобрија колку толку својата форма.:salut:

Мислам дека овој состав е способен да однесе победа против рома.Според мене мурињо сака да ги одмори камбијасо, балотели и снајдер бидејки знаеме дека беа неизвесни за во киев и во последен момент беа фит,така да мурињо несака да ризикува со нив двајца,а за камбијасо исто така му треба одмор на човекот,зошто да не сега кога мунтари и виера ја подобрија колку толку својата форма.:salut:
Без Снајдер требаше Балотели да биде позади Ето и Милито. Во случајов имаме поцврста средина но не знам колку ќе биде креативна...

Снајдер не е во почетниот состав:
http://inter.it/aas/news/reader?N=46316&L=it:toe:

Составот е тиња, Занети бек ( сезонава нема изиграно добар меч на таа позиција ), Мота и Мунтари искомбинирани ( оваа комбинација беше тотална утка на оние мечеви во кои беше користена, супер куп со Лацио, старт со Бари ), без Камби и Снајди, па у една ваква ситуација бар Балотели да играше . :toe:
Премногу се потценува Рома со ова калкулирање кое сметам дека не е наложено од моменталнава ситуација ( повреди, замор дрн дрн ) но Мур знае најдобро .

Моја претпоставка, иако сакам истава нормално да е погрешна, сепак мислам дека Интер денес ке бара џокер од клупата во Балотели и Снајди, дал нерешено ке биде во тие моменти или ке бркаат негатива сеедно, такво чувство имам, дај боже да грешам и да гледаме само еден тим денес ( оној црно-синиот ) .

Ма каков одмор, после овој натпревар следи пауза од 2 недели, така да уште овој меч е, па може да одмараат после. Не знам колку требаше против една рома да почне со ваков беден среден ред...

Ма каков одмор, после овој натпревар следи пауза од 2 недели, така да уште овој меч е, па може да одмараат после. Не знам колку требаше против една рома да почне со ваков беден среден ред...
Vo pravo si ne treba da se potcenuva roma trebase da iskoci murino so prv sostav zs i onaka ke ima pauza dr nedela.Kako i dae ocekuvam pobeda muntari i viera se vo dobra forma i ocekuvam denes konecno pogodok od eto:toe:

Затоа реков, моменталнава ситуација не налага калкулации у тим, поготово не против екипа која не е победена на овој терен 3 години .
Друга работа, за '' одморот '' поради репрезентативните натпревари, истиов дoaѓa во доста '' лош '' период:), се победи ли денес Рома се прави серија од 6 последователни победи во Серија А и плус победа во ЛШ која ги однесе на врвот од групата, знаат ваквите паузи деструктивно да влијаат на ваквите залети .

п.с. А од досегашните мечеви кои ги имам гледано кај Рома, обично во периоди кога играле во тек на недела во Европа Лигата имале сили за само едно полувреме, под претпоставка ( според она што го имам гледано ) најопасни ке се во први 45 минути, ко со Милан и Јувентус, мада кога Интер е во прашање, се е можно .

Јас мислам дека ако е нерешено на полувреме мур ќе уфрли во игра веднаш некој од оние тројца:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom