- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
да секако тоа..сега ке му биде страв од вакцинатаисто како што му беше страв пред цел Бернабеу да ги утепа !
![]()
Ке ве поздрави Кваљарела :kez:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да секако тоа..сега ке му биде страв од вакцинатаисто како што му беше страв пред цел Бернабеу да ги утепа !
![]()
ништо чудно, они се прогласија за прваци после победата над сиенаlele se zapalija milanezive mislat ke ne uplasat poleka be neka ne se palat tolku koa inter gazi vo italija im pokaza na niv koj e koj sea duri pomisluvaat i za titula haha
леле мислев се заебаваш, 2 пати проверив:pos2::pos2::pos2:napoli 2-2 haha
Значи не издржаа Хаха или пак повторно ја наместија(се е можно, можеби старците изгубија здив на крајотnapoli 2-2 haha
ne be uzivaj nema zaebanicii ja imav 1x znam deka milan nemoze se da tepa kaj i dae ke kiksneaлеле мислев се заебаваш, 2 пати проверив:pos2::pos2::pos2:
ох леле пациентииииииииииииииииииии:pos2::pos2::pos2:
Да, Мур тоа го потврди, штета, освен ако не се опорави брзо што не веруем, али јебига, Милито, Мота, Дејо е тука, доволен кадар за да се освои украинската престолнинаKoja појава се овие Милан...
Него Снајдер не ни игра ни со Динамо... Мота и Милито утре во тимот.