Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
голем тим може да тепа и со втора екипа, тоа не е оправдување за киксот, сепак ќе гледаме крајно неизвесна завршница во оваа група каде што се очекуваше најмалце да биде интересна во однос на пласманите на екипите... иако мислам на крај Интер и Барса ќе про0должат.

Со оглед дека немав нет ради шупацине од Телекабел, второ многу слабо го изгледав па ме интересира на чие место влегле Матрикс и Виеира .
Незнам која му била целта на Мур, дал преку прекини да постигне повторно гол или нешто слично но како и да е, останува фактот дека и он носи огромна вина поради денешниов голем кикс, он и дел од одбраната, Занети и Лусио. Два гола им подарија, не дека Динамо Киев играа лошо, секоја чест за украинците, тоа и најмногу ме фрустрира, што за головите воошто не се ни потрудија, без изградена акција, поклон .

Како што реков, сега се под огромен притисок во кои самите се ставија со денешниов резултат, од Динамо Киев, Барса и Рубин мора да освојат 6 бода, се што е под таа граница ке значи и збогување од понатамошната фаза во ЛШ, ме мрзи пак математики да правам за остали комбинации, минимална граница за мене е 6 бода, не смеат да се стават у ситуација во која би зависеле од други резултати .

Матераци на местото на Камбијасо, додека Виеира на местото на Станкович. :smir:

Интер не беше комплетен без Milito и Motta..Башка и црвениот на Балотели ..тоа е доволно за да се одрази на играта на Интер и да резултира со нерешен. Како и да е ќе вратиме на гости кај Динамо.:pipi:

:back:

barsa nema sansi da tepa na gosti so rubin a teska ke im bide i vo ukraina so dinamo se glea deka se tvrdi protivnici ja preska rekov tesko ke bide a za inter nz mora edna na gosti da tepa dali barsa dali dinamo ako saka sigurno da ide za taa doma so rubin da ne zboruvam ali kako trgnalo i taa ke bide teska

Матераци на местото на Камбијасо, додека Виеира на местото на Станкович. :smir:

Очекувано за Дејо, се виде дека не може до крај да издржи, а сеа за Матрикс, ако влезе на место на играч од средината, кој по ѓаволите се префрли напред ? Лусио ?

Нејасно од Мур, аууу, лоша измена факт, и лоша и нелогична .

п.с. И уште нешто за Мурињо, нека направи граница од играње на домашен и играње на гостински терен, срамота е на домашен терен да играат ко да се гости, нека удри на атак и нека го принуди противникот да се брани, нема резон ваквата игра дома :) .

Очекувано за Дејо, се виде дека не може до крај да издржи, а сеа за Матрикс, ако влезе на место на играч од средината, кој по ѓаволите се префрли напред ? Лусио ?

Нејасно од Мур, аууу, лоша измена факт, и лоша и нелогична .

Матераци одма во нападот се најде, штом влезе... Понапред од Ето дури. :uvo:

освен контрите, Динамо немаше никаква игра!
цела утакмица беше сведена на нивната половина, снајдер ги дриблаше како мали деца, шансите фрчеа едноставно немавме среќа.
мунтари потфрли(пак) занети изненади и ете падна средниот ред што треба да ги сопира тие контри.
некаде кај 80 минута помина тоа известувањето за удари кон голот беше 11-5 во корист на Интер.
шансите на Станкович,ето и суазо кои резултираа со одбрани на нивниот голман не чинеа победа.
и за крај не го критикувајте Лусио оти досега е главен столб во одбраната и е многу поконстантен од бурдисо или ривас.(што би рекол ја тројански ѕид е човекот) :)
и не му ја мислете многу, минимум 2 место сме во групата!
ако прашате фан на барса ке ви каже дека денеска очекувал Барса да има 9 бода од трите утакмици, наспроти тоа Барса има само 4 поена што значи дека не е до Интер туку групата е полна со предизвици.
Iosonointerista уште на почетокот рече-потценете ги рубин и динамо и одма паѓате во вода.

Матераци одма во нападот се најде, штом влезе... Понапред од Ето дури. :uvo:

:pos2:
Не ме чуди, иако мислев Лусио тоа го напраил, сепак Матриксот бил, а реков не ме чуди зашто лани со Сампдорија дома иста слика имаше, кога во Купот бркаа резултат па последни 10 минути Матрикс дремеше напред и ги спушташе високите топки до останатите .

Али сеа ваков потег од Мур . . . доста несериозно и ризично, баш ме интересира неговата изјава по мечот односно дали ке превземе дел од вината, конечно .

:pos2:
Не ме чуди, иако мислев Лусио тоа го напраил, сепак Матриксот бил, а реков не ме чуди зашто лани со Сампдорија дома иста слика имаше, кога во Купот бркаа резултат па последни 10 минути Матрикс дремеше напред и ги спушташе високите топки до останатите .

Али сеа ваков потег од Мур . . . доста несериозно и ризично, баш ме интересира неговата изјава по мечот односно дали ке превземе дел од вината, конечно .

Веќе даде изјава.

ЗАНЕТИ КАТАСТРОФА !!!!!!

Не беше до толку...им подари два гола на Динамо !!!

Една од најслабите игри на капитенот вечерва,не знам што му беше...него и на пола тим.:kesa:

Не беше до толку...им подари два гола на Динамо !!!

Една од најслабите игри на капитенот вечерва,не знам што му беше...него и на пола тим.:kesa:

Толку многу лошо одиграа што во некои моменти беа смешни а всушност за жалење се сите особено Мунтари кој како да заборавил како се игра фудбал:uvo::uvo:tapp:

Да не ги испомеша екипите !!
најди клип каде што динамо имаше посед на топка односно на нашата половина направиле повеќе од 3 паса имаш од мене частење во кафана!
и интервјуто на мурињо го кажува истото.
Динамо одеа на контри шева трчаше со тој миличенко или како беше и се бореа за корнер или за аут.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom