Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
син провери дали имаме некој член со италијанска ИП изгледа паолило не чита :)
http://inter.it/aas/news/reader?N=32379&L=en
п.с. Ке го преведам и ке го пуштам на сајтот...

Јуве нема зошто да загризе за Пандев, на Јуве не им треба напаѓач.
Амаури, Трезеге, Јакинта, Дел Пјеро + Диего, Џовинко па и Каморанези.
Зошто би бил Пандев потребен? Искрено муабетот дека Јуве е заинтересиран е за да му земе Лотито + некое милионче на Морати. Тоа е тоа.
Пандев за мене е 90% играч на Интер. А за тоа дали ќе биде корисен или не, јас тврдам дека од Снајдер и Ето ќе се снајде далеку подобро. Едниов не може топка да прими, другиов стаклен до максимум. Пандев е права ствар за Интер.

Вчера кој гледаше со Катар, коментаторов напна дека за Пандев биле заинтересирани Интер И ЈУВЕНТУС, интер и ЈУВЕНТУС, 100 пати кажа, на што Хаџиевски нешто кажа посебно Интер, на што мулево од МТВ додаде дека и ЈУВЕНТУС :) :) :)
Тренерите се у тек со случувањата, знаат што е и како е, затоа оние 90% што ги спомнав горе.

Изјава на типичен искомплексиран сељак. Како може толку да се нема класа кај фудбалериве не ми е јасно.
http://football365.com/story/0,17033,8652_5624396,00.html

Негово е да игра, не да збори. Не само за Ибрахимович туку сите фудбалери, што очекувате вие, да каже нешто мудро?

Да беше мудар, немаше да биде фудбалер :vozbud:

Негово е да игра, не да збори. Не само за Ибрахимович туку сите фудбалери, што очекувате вие, да каже нешто мудро?

Да беше мудар, немаше да биде фудбалер :vozbud:

Не се залетувај одма... Гледај го Бонера, ем мудар, ем фудбалер e. :icon_bigg

Вчера кој гледаше со Катар, коментаторов напна дека за Пандев биле заинтересирани Интер И ЈУВЕНТУС, интер и ЈУВЕНТУС, 100 пати кажа, на што Хаџиевски нешто кажа посебно Интер, на што мулево од МТВ додаде дека и ЈУВЕНТУС :) :) :)

:pos:

Што ти е непристрасност, а?

Ај уште некој линк:

Паолило: Има време за Пандев
Рони во сенка на Ел Чињо

:pos:

Што ти е непристрасност, а?

Ај уште некој линк:

Паолило: Има време за Пандев
Рони во сенка на Ел Чињо
Рекоба и Роналдо ми се најомилени играчи од кога навивам за Интер.Штета што Рекоба не направи кариера како што заслужуваше талентот што го имаше а и лева нога што не сум ја видел кај никој друг фудбалер.Но проблемите со пасошот и повредите си го направија своето а и нестабилниот Интер кој смени 100 тренери додека играше тој.Штета 2002 што интер не освои скудето Рекоба ќе беше еден од најзаслужните.

супер гол пред да дојде во Интер

топ 10 слободни

топ 10 слободни

Ееее... колку го сакав овој играч. Не наиде на добар тренер и немаше среќа со повреди.
Мислам дека најдоброто од него беше во времето кога беше позајмен во Венеција, каде заедно со Маниеро ломеа.

Иначе од видеово, има еден НАЈБИТЕН момент, почиња на 1:54 до 1:57 :)
Најди го натрапникот хехеххе :kesa:

го сакам играчов бе .....го обожавам левица поркај која сите останати изгледаат како мали деца

Ај кога сме кај муабетот за Рекоба еве го и моето омилено клипче за него!! Квин у позадина рока!!!!

И овде има натрапник (2:15 - 2:18)!:wink:

Ај кога сме кај муабетот за Рекоба еве го и моето омилено клипче за него!! Квин у позадина рока!!!!

И овде има натрапник (2:15 - 2:18)!:wink:

Клипов еден од најдобрите што сум ги гледал,само какви голови знаеше да постигне Рекоба,со таква леснотија тоа е едно чудо :vozbud:

П.С има натрапник бе мајката го приметив....Грешникот мамата негова :pos2:

сексот е добра работа, а кога ги сексаш јубе уште подобра, ама кога ги секса толдоне во 93 минута е веќе зборуваме за најдобриот секс што може да се случи :)

enjoy:smir:

p.s.scarpini

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom