Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
1:1 Станкович

Ајде победете ве имам на лифче :)

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Што се гасите од чат,ви реков дека ја вртиме.:wink:

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.658
Поени од реакции
723
Тројанскиот “ЅИД“ (Лусио), оној што константно го фалите забрзуе ко фичо од 72ра... Спор као ташак...

Преку кур више што го фалите... Онака и по дифолт ќе кажете, Лусио СТАНДАРДЕН... еве стандарден... У напад беден, исто ко со Лацио у Суперкупот...
Еден Станковиќ стигна гол да даде, СО ГЛАВА и тоа...
Еее до кај стигнавме... Катастрофа е ова, искрено.
Мансини го пуштил да игра, ах...
Спремајте кладбите сезонава, овој Интер е класа послаб од ланскиот, повредените ќе се вратат, ќе изиграат по 1-2 утакмици и пак аут... Не се вадете за џабе на нив... И муабетите од типот, знаев дека не чека тешко гостување, уморни бевме, густ распоред, сабота-вторник-сабота...напоменав јас, јас вака, јас така више не држат вода... Ќе да доаѓа време за да видиме дали ќе биде, или не...
Не палиТ...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Јас се изгасив зошто ТВ-то и компјутерот не ми се компатибилни :) , ама штом е тука Марли во сигурни раце е натпреварот.

X-2 си го играл... :zver:

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Значи ич не оди формацијава 4-3-3 :nesum:
Второ нека менува Мур во 4-4-2...подобро играме со неа. Браво за Деки :) одличен гол :vozbud:

btw X-2 ја имам на ливче :smir:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.997
Поени од реакции
45.438
Тројанскиот “ЅИД“ (Лусио), оној што константно го фалите забрзуе ко фичо од 72ра... Спор као ташак...

Преку кур више што го фалите... Онака и по дифолт ќе кажете, Лусио СТАНДАРДЕН... еве стандарден... У напад беден, исто ко со Лацио у Суперкупот...
Еден Станковиќ стигна гол да даде, СО ГЛАВА и тоа...
Еее до кај стигнавме... Катастрофа е ова, искрено.
Мансини го пуштил да игра, ах...
Спремајте кладбите сезонава, овој Интер е класа послаб од ланскиот, повредените ќе се вратат, ќе изиграат по 1-2 утакмици и пак аут... Не се вадете за џабе на нив... И муабетите од типот, знаев дека не чека тешко гостување, уморни бевме, густ распоред, сабота-вторник-сабота...напоменав јас, јас вака, јас така више не држат вода... Ќе да доаѓа време за да видиме дали ќе биде, или не...
Не палиТ...
Со Ибра имавме старт во ЛШ со два порази . :smir:
Фенер гости, Баерн дома . :smir:

Лусио што да прави во таа ситуација, ко Домингез од вчера да е, ако си му прател кариера во Зенит и Рубин ланска сезона, ке знаеш за каков фудбалер станува збор, нешто ко Амаури, сега во кариера си има свој блесок и тоа е тоа . Повеќе Самуел згреши не покри убаво кога вториот напаѓач нивни прими топка и отвори километри простор за Домингез . Самуел на овој меч е катастрофа, и Киву исто па и Камби, сеуште очигледно не може да сврзе два меча по ред .
За нападот немам одредени замерки, пречка, гол, шанса на Ето, Лусио и остали, ок е, очекувам уште еден гол во второ полувреме и далеку подобра игра во одбраната, Рубин имаа 2 шанси од кои еден гол и една која дојде по грешка на Камби, падна .
Подбар противник се Интер и тоа е тоа, башка Рубин е на врвот од својата форма во моментов, поминати им се 70% од сезоната во Русија, и више.

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.658
Поени од реакции
723
@ Syn...

Дали приметуваш дека константно имаш едно “ама“ во постовите... Не признаваш дека едноставно не оди работава. Искрено влезен си ми у некој Мурињо филм (научивме веќе добро дека свршаваш на него), и ко по дифолт ти иде да си изнајдеш алиби за секое ново лошо полувреме, нов меч...

Што ќе беше ако влезеше она за 2-0?? Ќе се вратевме демек? .!. мој...
Исти курац ти е мечот со Каљари, на 1-0 за нив погодуваат статива на почеток на 2ро полувреме... Да влезеше тоа, па после ела да видиме нашиве дали ќе се вратат. Со фантастичнава “игра“ (ако може така да се нарече) сезонава... Дај му ја на Маикон нека трча, па он на Балотели, па овој ќе пимпла, и може ќе дрибне некој...
Играта која ја чекавме сите, факт е дека до сега ја нема... Остајте Снајдер се повредил, овој ова, оној она... ЈА НЕМА...

То је то...

Иначе Камбијасо тапа игра после повредата, не е у шема влезен - се согласувам со тебе околу неговата игра.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Да ти е*ам тој Балотели...мајмун! Шо мајка бараше да го удират :nerv:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Не видов, беше ли за црвен?
Чист црвен.Никако да се смири Балотели, али ајде млад е ќе му се прости :)
Сега Кварзема може да се прослави:pipi:
п.с Овој Бухарок,Букаров како е од Рубин да ти ебам дрвото да ти ебам :)

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.189
Поени од реакции
8.267
Не видов, беше ли за црвен?
Чист црвен.Никако да се смири Балотели, али ајде млад е ќе му се прости :)
Сега Кварзема може да се прослави:pipi:
Не беше директен црвен него 2 жути, Јас незнам зс мурињо го форсира невидена дупка е Балотели, а со Милито со е проблемот повреден или на клупа е?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Не беше директен црвен него 2 жути, Јас незнам зс мурињо го форсира невидена дупка е Балотели, а со Милито со е проблемот повреден или на клупа е?
И јас се зачудив зашто го нема Милито, не е ни на клупа :toe:
Нелогично е со Балотели да стартува во ЛШ макар со кој и да играле.
Ајде последни минути надеж.... Х-2 ја имам на тикет:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom