Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде еден гром од ведро небо!
недела 15.00 Интер - Парма директен пренос Телма ТВ!!!:vozbud:

Дан го земат пак Панчев? :)
Незнам за панчев ама според Бранко Илиевски ке има пренос така да нема трошење нет освен за Чатот кој ке не собере сите интеристи на едно место!

Токму така, Пандев, Деко, двајцата би биле одлични играчи за замена на Снајдер. Како и да е, оптимист сум, Снајдер е покрај добар тренер и воопшто не се сомневам во напредокот и константноста. Само да не има некој несмасен старт од страна на дивјаци од Ливорно, Парма и слично :)

Повеке го преферирам Пандев од кои причини...

1.Има 26 години (ако не грешам),Деко има 31.

2.Пандев е веке вклопен во играта на италјанската лига,на Деко мислам дека би му требало време да се вклопи.

3.Цената за Деко е поголема од онаа за Пандев.Во Јануари Пандев би можел да биде купен за 5 милиони (мах).

А за Шнајдер...Покрај Мурињо верувам дека ке ги има најдобрите времиња на неговата кариера.Само да не се повреди,бидејки тогаш Кварезма или Мансини ке мораат да играат на таа позиција за која Шнајдер е роден да игра во Интер :wink:

Дан го земат пак Панчев? :)

Што е работава со Панчев?

2.Пандев е веке вклопен во играта на италјанската лига,на Деко мислам дека би му требало време да се вклопи.

3.Цената за Деко е поголема од онаа за Пандев.Во Јануари Пандев би можел да биде купен за 5 милиони (мах).

А за Шнајдер...Покрај Мурињо верувам дека ке ги има најдобрите времиња на неговата кариера.Само да не се повреди,бидејки тогаш Кварезма или Мансини ке мораат да играат на таа позиција за која Шнајдер е роден да игра во Интер :wink:

Ќе дојде пак да игра за Интер. :icon_lol:

Се сомневам дека ќе биде повикан да коментира пак, после фијаското што го создаде во минатото коло. :pos:

Ќе дојде пак да игра за Интер. :icon_lol:

Се сомневам дека ќе биде повикан да коментира пак, после фијаското што го создаде во минатото коло. :pos:

Koментирал на Телма кога Интер играше со Милан?

Јас ја гледав во кафич и немаше глас на видео бимот...

Koментирал на Телма кога Интер играше со Милан?

Јас ја гледав во кафич и немаше глас на видео бимот...

Не знаеш што си пропуштил. После ја го носев на аватар а Syn во потпис :pos:

:zver:

Се разбира, Пандев и јас го преферирам од истите причини, а Деко го споменав ради тоа што само тој и Пандев би биле реални можни засилувања, друга алтернатива за резервен плеј или не постои или е премногу скапа.

Ајде еден гром од ведро небо!
недела 15.00 Интер - Парма директен пренос Телма ТВ!!!:vozbud:

Сега ќе има пренос или не, проверив во програма на телма нема ништо:toe:.
Иначе како сте задоволни со преносиве што ги вршат?
А за Пандев мислам дека нема да фати место во прв тим, па пак ќе ни се качат на глава, кој го заеба Панчев,па сега кој го заеба Пандев!
Иначе добар е, ама зошто може да не биде стандарден некако не ми изгледа добро.

На Бранко сум навикнат, т.е. пораснав со него и не би го мењал за ништо . Иначе ми беше, и сеуште ми е омилен коментатор и еден од подобрите тука, иако до пред година дена бев убеден дека навива за Милан . . . се додека Чекич не ме просветли овде, на форумов .

Иначе на неговиот профил на facebook потврди дека Интер ке бидат пренесувани во Недела, така да нема да трошите лимит за стримови .
Друга работа, сонував тиња сон за Интер - Парма, буквално истиот го сонував и пред мечот со Бари . Једина добра работа е што и Јуве у сонот не беа којзнае што, 3-3 со Лацио, примиле гол од Коларов од слободен во 90та минута :) . За лечење сум така ?

На Бранко сум навикнат, т.е. пораснав со него и не би го мењал за ништо . Иначе ми беше, и сеуште ми е омилен коментатор и еден од подобрите тука, иако до пред година дена бев убеден дека навива за Милан . . . се додека Чекич не ме просветли овде, на форумов .

Иначе на неговиот профил на facebook потврди дека Интер ке бидат пренесувани во Недела, така да нема да трошите лимит за стримови .
Друга работа, сонував тиња сон за Интер - Парма, буквално истиот го сонував и пред мечот со Бари . Једина добра работа е што и Јуве у сонот не беа којзнае што, 3-3 со Лацио, примиле гол од Коларов од слободен во 90та минута :) . За лечење сум така ?

Хахаха .... Дежа ву , all I can say ;)

Сега ќе има пренос или не, проверив во програма на телма нема ништо:toe:.
Иначе како сте задоволни со преносиве што ги вршат?
А за Пандев мислам дека нема да фати место во прв тим, па пак ќе ни се качат на глава, кој го заеба Панчев,па сега кој го заеба Пандев!
Иначе добар е, ама зошто може да не биде стандарден некако не ми изгледа добро.
Го прашав Бранко Илиевски он рече дека ке има сеа ако ме лаже он ве лажам и ја!
што се однесува до преносот-стандард 10 години пренесуваат 10 години истото се случува!
Најава-(Фудбалска класика Интер-милан недела 20.30 на телма тв бидете таму)СЕКОГАШ е оваа само се менува терминот и екипите!
коментирањето е добро со оглед дека Бране одлично го познава италијанското, а новина им е тоа што имаа гостин за време на дербито(даре панчев).Јас неможев да слушам што коментира ама според коментарите само на миланезите не им се допаднало(најверојатно него го криват за поразот)!
недела дена пред стартот 3-4 од тука испративме меил до телма на крајот на секое коло да даваат преглед на колото ама нашите молитви не беа слушнати :)
што се однесува до Пандев-и сега да дојдеше ке играше многу утакмици!
реков Интер секоја сезона има минимум 50 утакмици не е можно на сите 50 сите играчи да бидат во полна форма така да пандев минимум 10 ке играше стартер а на скоро сите останати ке влегуваше во игра од резерва!

ако немаш плави картони обрати се кај мене:pos2:

За преглед на колото треба да се плати, на пример она на англиско е топ, ми се плаче кога го гледам. А овие да седнат сами да монтираат нешто не ми се верува, а ќе биде доста гледано.
Памти ли некој кога пред некоја година неколку пати кога требаше да го има Интер, имаа проблеми со ''трасата'' ќе се убиев.
Незнам што се лутат миланезиве на Панчев кога рече дека се дупки, не лажеше човекот, си кажа реално.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom