Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам за панчев ама според Бранко Илиевски ке има пренос така да нема трошење нет освен за Чатот кој ке не собере сите интеристи на едно место!Дан го земат пак Панчев?![]()
Токму така, Пандев, Деко, двајцата би биле одлични играчи за замена на Снајдер. Како и да е, оптимист сум, Снајдер е покрај добар тренер и воопшто не се сомневам во напредокот и константноста. Само да не има некој несмасен старт од страна на дивјаци од Ливорно, Парма и слично![]()
Дан го земат пак Панчев?![]()
Повеке го преферирам Пандев од кои причини...
1.Има 26 години (ако не грешам),Деко има 31.
2.Пандев е веке вклопен во играта на италјанската лига,на Деко мислам дека би му требало време да се вклопи.
3.Цената за Деко е поголема од онаа за Пандев.Во Јануари Пандев би можел да биде купен за 5 милиони (мах).
А за Шнајдер...Покрај Мурињо верувам дека ке ги има најдобрите времиња на неговата кариера.Само да не се повреди,бидејки тогаш Кварезма или Мансини ке мораат да играат на таа позиција за која Шнајдер е роден да игра во Интер :wink:
Што е работава со Панчев?
Ќе дојде пак да игра за Интер.
Се сомневам дека ќе биде повикан да коментира пак, после фијаското што го создаде во минатото коло.![]()
Koментирал на Телма кога Интер играше со Милан?
Јас ја гледав во кафич и немаше глас на видео бимот...
Повеке го преферирам Пандев од кои причини...
1.Има 26 години (ако не грешам),Деко има 31.
2.Пандев е веке вклопен во играта на италјанската лига,на Деко мислам дека би му требало време да се вклопи.
3.Цената за Деко е поголема од онаа за Пандев.Во Јануари Пандев би можел да биде купен за 5 милиони (мах).
А за Шнајдер...Покрај Мурињо верувам дека ке ги има најдобрите времиња на неговата кариера.Само да не се повреди,бидејки тогаш Кварезма или Мансини ке мораат да играат на таа позиција за која Шнајдер е роден да игра во Интер :wink:
Што е работава со Панчев?
Ајде еден гром од ведро небо!
недела 15.00 Интер - Парма директен пренос Телма ТВ!!!![]()
Не знаеш што си пропуштил. После ја го носев на аватар а Syn во потпис
![]()
На Бранко сум навикнат, т.е. пораснав со него и не би го мењал за ништо . Иначе ми беше, и сеуште ми е омилен коментатор и еден од подобрите тука, иако до пред година дена бев убеден дека навива за Милан . . . се додека Чекич не ме просветли овде, на форумов .
Иначе на неговиот профил на facebook потврди дека Интер ке бидат пренесувани во Недела, така да нема да трошите лимит за стримови .
Друга работа, сонував тиња сон за Интер - Парма, буквално истиот го сонував и пред мечот со Бари . Једина добра работа е што и Јуве у сонот не беа којзнае што, 3-3 со Лацио, примиле гол од Коларов од слободен во 90та минута. За лечење сум така ?
Го прашав Бранко Илиевски он рече дека ке има сеа ако ме лаже он ве лажам и ја!Сега ќе има пренос или не, проверив во програма на телма нема ништо.
Иначе како сте задоволни со преносиве што ги вршат?
А за Пандев мислам дека нема да фати место во прв тим, па пак ќе ни се качат на глава, кој го заеба Панчев,па сега кој го заеба Пандев!
Иначе добар е, ама зошто може да не биде стандарден некако не ми изгледа добро.
ако немаш плави картони обрати се кај мене:pos2:Друга работа, сонував тиња сон за Интер - Парма, буквално истиот го сонував и пред мечот со Бари . Једина добра работа е што и Јуве у сонот не беа којзнае што, 3-3 со Лацио, примиле гол од Коларов од слободен во 90та минута. За лечење сум така ?