Чекич
Мајкл Оливер судиски боготац
- Член од
- 16 октомври 2007
- Мислења
- 3.998
- Поени од реакции
- 6.305
по којзнае кој пат интелектуално ги унесреќи пациентите
Зошто е лично твој Mr. Syn , викај го Syn...wait for it... Synter :pos2:Име за блогот . . . . anyone ?!
Чек тие се само за почеток колку да функционира страницата, ќе има уште многу други.Гони го Снајдер нека скапе на клупа , него за страницата ми беше муабетот. IOsono алал да ти е за се што си направил на таа страна , ама едно посебно БРАВО за ретро клиповите што си ги ставил. Леле човече какво потсеќање на првите денови кога ради Роналдо почнувавме да навиваме за Интер , па Рекоба , па Мартинс , па Виери , ЏОРКАЕФ.
Браво за тоа , абе солзи ми потекоа у пм :smeshko:
Наше дете е не се секирај.КвареЖма Фанс Мацедониа !
пс:Овој над мене провокатор е или некој навивач на Шинтер што не го знаеме ? :pusk::pusk::pusk:
Aватар, потпис, постови . . . мислам дека е очигледно . :wink:КвареЖма Фанс Мацедониа !
пс:Овој над мене провокатор е или некој навивач на Шинтер што не го знаеме ?
Мора да сум провокатор со аватарот на Мурињо и потписот Интер , и 90% од мислењата дадени на овој фан клуб , се тоа е дел од мојот голем план да провоцирам. БОЖЕ САЧУВАЈКвареЖма Фанс Мацедониа !
пс:Овој над мене провокатор е или некој навивач на Шинтер што не го знаеме ? :pusk::pusk::pusk:
Мора да сум провокатор со аватарот на Мурињо и потписот Интер , и 90% од мислењата дадени на овој фан клуб , се тоа е дел од мојот голем план да провоцирам. БОЖЕ САЧУВАЈ
Си имам ја муабет со Syn не се секирај не дигај џева одма, не мора ко мртви да бидеме , мала шала не е на одмет. А со ова :pusk: само ти си знаеш што си постигнал што го стаи таму , зошто ја не ти ја сваќам поентата.
Извинување прифатено , секира закопана , недоразбирања се случуваат , уживај :helou:Еј пер =) не приметив дека имаш аватар од Мурињо :pos2::pos2:
Иначе не мислев да те навредам
Онака рандом емоутчиња си плескам
Извини =) И мило ми е =)
Јбг мислев дека SYNter - Шинтер =)
едит: Еве и зеленко да закопаме секирите =)
Еј пер =) не приметив дека имаш аватар од Мурињо :pos2::pos2:
Иначе не мислев да те навредам
Онака рандом емоутчиња си плескам
Извини =) И мило ми е =)
Јбг мислев дека SYNter - Шинтер =)
едит: Еве и зеленко да закопаме секирите =)
и од мене по едно за хепи ендов и што сте добри другарчињаИзвинување прифатено , секира закопана , недоразбирања се случуваат , уживај :helou: