Знаеш каде се забележува дека грешиш? Односно дека си маваш пенали? Одма твојов пост се разликува во однос на оние твои други.. Некако понервозно ми делуваш.. Смири се.. Простено ти е.. :back:
А за фановите на Манчестер ме ребрале? Ова во немоќ го кажуваш? Или што? Кои фанови? Оние по 10 години што имаат? На темата за Роналдо? Па јас имам во репутација зелено од страна на нивниот член кој мислам дека ги разбира најмногу работите.. Од Дено.. Баш на тој ист пост кога им зборев за Роналдо.. Им реков ви замина вашата ѕвезда.. Ѕвездата која тие ја создадоа.. Додека кај нас е сосеме спротивна ситуацијата.. Им реков ако замине Златан не е исто.. Ние Златан го купивме таков каков што е.. Ние го купивме шампион и го продадовме шампион.. Тие Роналдо го купија дете и го направија шампион.. Сосема различно е тоа.. И никој мене не ме ребраше дечко..
Со мали деца кои имаат по 10 години не се расправам јас..
А кога Ибра успеа во Италија, ама скроз сум убеден дека ќе успее во Шпанија.. Ме плаши само Ето.. Скоро никој така јак не успеал од Шпанија во Италија.. Примери имаш колку сакаш.. Ривалдо,
Роналдињо.. Сите доаѓале од таа Барселона.. Да се надеваме дека и овој пат нема да биде така.. А оние кои од Италија појдоа таму.. Како
Роналдо, Зидан.. мислам дека си голем знаеш што направија..
П.С. Смири се.. се забележува дека си нервозен.. те разбирам не можиш на се да одговориш како што сакаш..:back:
Па Скудето имавме.. За тоа ли го земавме Ето? Значи и сега ќе имаме скудето, ама нема да има такви спектакуларни голови.. Не е исто.. Можи да се кладиме за лига на шампиони.. Не мора да ја освоиме.. Барем до полуфинале.. или пак до финале ако сакаш.. Тогаш јас губам..
А скудетото со оваа конкуренција во Италија е боза..