Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
плеј до четврток нема за ја да не носам грд аватар :D
шала настрана сметам дека сега и да земат плеј додека се уигра октомври ке не фати!
Тоа кажи му на Ѕун, тој знае како ќе се уигра.. Професионалци се фудбалерите.. Не им треба запознавање.. :nesum: Ако биде до Октомври добро е за нас.. Да не биде како што спомна некој до Фебруари..

Батка со Снајдер 50 50 е работава Интер сака снајдер не сака :)
Работава е иста како мојата со Џесика Алба! Јас сакам, таа не сака со мене.. 50 % :smir:

П.С. Искрено мене од фудбалериве на пазаров што останаа ама баш никој не ми се бендисува.. Незнам за вас.. Ама Мењез? Поубаво Морфео да го вратиме..

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.891
Поени од реакции
44.772
Тоа кажи му на Ѕун, тој знае како ќе се уигра.. Професионалци се фудбалерите.. Не им треба запознавање.. :nesum: Ако биде до Октомври добро е за нас.. Да не биде како што спомна некој до Фебруари..
Значи според твојава логика, Барса грдо се заеба со Ибра со оглед на тоа што е повреден и сеуште нема натпревар во нозете со новиот тим ?
Готово, на колена се, башка го изгубија и третиот стрелец во нивната историја :( . Tрансфер периодот трае до крајот на месецот, доволно е само да го земат новиот играч пред мечот со Бари и воала . . . реков, ако го земат по истиот заебаа работа, а тек ако го земат по 29ти, односно по мечот со Милан тогаш и јас ке ја критикувам управата поради овој евентуален лош потег, а до тогаш останува да чекаме .

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.458
Поени од реакции
6.753
Значи според твојава логика, Барса грдо се заеба со Ибра со оглед на тоа што е повреден и сеуште нема натпревар во нозете со новиот тим ?
Готово, на колена се, башка го изгубија и третиот стрелец во нивната историја :( . Tрансфер периодот трае до крајот на месецот, доволно е само да го земат новиот играч пред мечот со Бари и воала . . . реков, ако го земат по истиот заебаа работа, а тек ако го земат по 29ти, односно по мечот со Милан тогаш и јас ке ја критикувам управата поради овој евентуален лош потег, а до тогаш останува да чекаме .
и кварезма го земавме во последен момент па воала канта ала италија!

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.891
Поени од реакции
44.772
и кварезма го земавме во последен момент па воала канта ала италија!
А Мансини ? Сеа ке се правиме наудрени и ке велиме дека Кварезма не успеа зашто дојде покасно што нема врска со вистината . Мансини беше докажан во Италија, го земаа на време и пак ништо, факт е дека крилните играчи не успеаа во 4-3-3 системот и тоа е тоа, помирете се со истото. Самиот Мурињо кажа дека тој систем едноставно не функционира во Италија и затоа двете нови засилувања во Интер не се веќе во преден план кај него поради 4-3-1-2 форматот .

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
28
Снајдер во вторник на клучен состанок со Бранка и Ориали:vozbud:

Реал Мадрид и Интер веќе постигнале согласност за висината на трансферот и сега останува управата на Нероаѕурите да го убеди Снајдер за преселба на Џузепе Меаца.
Sportmediaset го опишува прославувањето на голот на Снајдер како последен поздрав со своите колеги и подготовка за преселба во Интер.

Се верува дека во вторник Снајдер ќе има решавачки состанок со спортскиот директор на Интер, Марко Бранка и трансфер консултантот Леле Ориали.

Извештаите на медиумите од Италија велат дека состанокот би требало да биде само формалност и Снајдер да ја прифати преселбата во шампионот на Италија.

Јас би рекол дека ова е готова работа и најкасно до четврток ќе го имаме толку посакуваниот плеј:salut:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.458
Поени од реакции
6.753
А Мансини ? Сеа ке се правиме наудрени и ке велиме дека Кварезма не успеа зашто дојде покасно што нема врска со вистината . Мансини беше докажан во Италија, го земаа на време и пак ништо, факт е дека крилните играчи не успеаа во 4-3-3 системот и тоа е тоа, помирете се со истото. Самиот Мурињо кажа дека тој систем едноставно не функционира во Италија и затоа двете нови засилувања во Интер не се веќе во преден план кај него поради 4-3-1-2 форматот .
за волја на вистината(што вика коментаторот на телма) ако споредуваме 2 канти со дупки Мансини е таа со помалце со оглед дека многу повеќе покажа од Кварезма а сепак сите зборат за негово заминување а за докажување на кварезма!
да не бидам подрек ама било кој плеј да го донесеме јас чисто сумљам дека одма ке се вклопи и ке ги дава тие пасови и ке креира игра како што сите баат уште од земјотресот во скопје!
Снајдер не сака во ИНтер тоа е очигледно дечкото е замаан да остане таму и да дојде во Интер ке игра без волја а играч без љубов кон клубот и без борба да се докаже е џабе!

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.891
Поени од реакции
44.772
Последната изјава на Снајдер која дојде ден по онаа дека сака да остане во Реал е, секој би сакал да биде трениран од Мурињо и Интер е одлична опција, по истава оваа изјава има еден молк од негова страна . :toe:
Контрадикторност на тон, но, играта на Снајдер таа е, она што го игра во Реал, она што го игра во Холандија, тоа ке го игра и во Интер . . . не гледам јас тука средина за тешко адаптирање, поготово не кога пред тебе се универзалци ко Ето и Милито .

И пак тука ке дојдат експертите и ке ми велат, па ова е Италија, тука вака се игра тука онака се игра а у принцип и на Ето, и на Снајди му одговораат такви противници, кои дозволуваат плетење на мрежа околу нивниот гол .
Ене го првенството, почнува нареден викенд, ке бидиме кој бил а кој не бил во право . :vozbud:

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
за волја на вистината(што вика коментаторот на телма) ако споредуваме 2 канти со дупки Мансини е таа со помалце со оглед дека многу повеќе покажа од Кварезма а сепак сите зборат за негово заминување а за докажување на кварезма!
да не бидам подрек ама било кој плеј да го донесеме јас чисто сумљам дека одма ке се вклопи и ке ги дава тие пасови и ке креира игра како што сите баат уште од земјотресот во скопје!
Снајдер не сака во ИНтер тоа е очигледно дечкото е замаан да остане таму и да дојде во Интер ке игра без волја а играч без љубов кон клубот и без борба да се докаже е џабе!
“Сепак за две недели многу работи можат да се сменат. Слушам дека Мурињо бил заинтересиран за мене. Тој за мене е одличен тренер и води одличен тим. Па така ако одлучам да го напуштам Мадрид , Интер ќе биде добра опција за мене.“ - изјави Снајдер.

Незнам кај гледате дека Снајдер несака да игра во Интер :toe:

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.655
Поени од реакции
717
Последната изјава на Снајдер која дојде ден по онаа дека сака да остане во Реал е, секој би сакал да биде трениран од Мурињо и Интер е одлична опција, по истава оваа изјава има еден молк од негова страна . :toe:
Контрадикторност на тон, но, играта на Снајдер таа е, она што го игра во Реал, она што го игра во Холандија, тоа ке го игра и во Интер . . . не гледам јас тука средина за тешко адаптирање, поготово не кога пред тебе се универзалци ко Ето и Милито .

И пак тука ке дојдат експертите и ке ми велат, па ова е Италија, тука вака се игра тука онака се игра а у принцип и на Ето, и на Снајди му одговораат такви противници, кои дозволуваат плетење на мрежа околу нивниот гол .
Ене го првенството, почнува нареден викенд, ке бидиме кој бил а кој не бил во право . :vozbud:
...на крај краева има и кладба, па ќе видиме ко че коме, и ко че ова цреша бере :pos2::pos2::pos2:

VratislavGresko

self-declared Macedonian
Член од
17 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
48
Поздрав до сите интераши, еве и ја влагам у групава. за почеток ви ветувам дека најдоцна за три дена Снајдер ке биде нашата нова 10' .:helou:

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.655
Поени од реакции
717
Јаааао пријателе кај го смисли ников... ти не ќе да си од нашите... мирисаш на шпион, не знам зошто :pos2::pos2::pos2:

Ај добредојде у фан клубов...

П.С. Интер заинтересиран за Баптиста... Спомнати замени, Бурдисо, Мансини или Кварезма. Ние сме сакале да се мењаме ама ко позајмени играчи, Рома сакала перманентни трансфери...

Линк од лажговците: ТУКА

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.891
Поени од реакции
44.772
...на крај краева има и кладба, па ќе видиме ко че коме, и ко че ова цреша бере :pos2::pos2::pos2:
Има има, само маме му еам, тешко Туборг дека ке најдеш некаде у Скопјево :) :wink:

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Поздрав до сите интераши, еве и ја влагам у групава. за почеток ви ветувам дека најдоцна за три дена Снајдер ке биде нашата нова 10' .:helou:
Добродојде :pos2:

Никот тие врхххх :vozbud:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Хахахахха најјак ник ејјјјјјјјјјјјјј

Сеа уште еден ЏованиПасквале ни фали и ке се мочаме од смеење :)

пс:Syn што е кладбата ?

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.891
Поени од реакции
44.772
Туборг у парк, наредно лето, ја на Ибра му земам во случај Интер да не го освојат скудетото, он во случај да го освојат :D .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom