Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.340
Поени од реакции
2.232
Neka zeme zolt karton barem nema da bideme vo iscekuvane da kiksne celi vreme :D
Доста бе, Молинаро е во форма, се надевам да одмара против Лече, наместо него да го стават Де Чеље па да има сили за со Милан, Молинаро ке ги здроби со Милан ако стигне, ама се надевам дека нема да добие жолт а дали и ке игра.
П.С - Молинаро е во добра форма така да не го напинајте.

Аха на голема победа само што им се заканува суспенизја на Григера,Молинаро и Легро ако добијат жолт картон со Лече а после знаеш кој дуел следува?Нема да биде воопшто лесно но да не бидеме песимисти да се надеваме на трите бода од овој меч
Опасно е, така да според мене нека си одмори Григера, Мелберг на негово место или Легро- Мелберг на негово место, подобро би било Лего да не игра бидејки опасе не тој се добива жолти нанегово место Мелбер по стабилно би било така.

Za prviot i tretiot, dobro, ama za ovoj vtoriot, se molam da dobie zolt karton. Po moznost crven pa da pauzira nekolku meca
ДОСТА ЗА МОЛИНАРО.

Член од
11 ноември 2008
Мислења
40
Поени од реакции
5
Aма скоро зз сите овие играчи Милан имаат резерви.. Амбросини(Кака, минатиот меч не играше), Гатузо(Фламини), Каладзе(Фавали), е сеа за бонера не знам.. Сигурно имаат некој подобар...
ne zafrkavaj kaj moze da go zameni flamini Gattuso ili pak favalli Kaladze

Доста бе, Молинаро е во форма, се надевам да одмара против Лече, наместо него да го стават Де Чеље па да има сили за со Милан, Молинаро ке ги здроби со Милан ако стигне, ама се надевам дека нема да добие жолт а дали и ке игра.
П.С - Молинаро е во добра форма така да не го напинајте.

Опасно е, така да според мене нека си одмори Григера, Мелберг на негово место или Легро- Мелберг на негово место, подобро би било Лего да не игра бидејки опасе не тој се добива жолти нанегово место Мелбер по стабилно би било така.

ДОСТА ЗА МОЛИНАРО.
Ozbilno molinaro kolku ida si nema veze od nafrluvanja sepak vo odbrana mislam deka bi bil pokorisen od De Ceglie

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
ne zafrkavaj kaj moze da go zameni flamini Gattuso ili pak favalli Kaladze
Абе момак гледај нашиве ко ке ги замени.. Не за играчите од Милан... Тие нека му ја мислат.. А и Калдзе како игра во последно, веќе што да ти кажувам.. Фавали е подобар, моментално од него... А ако не е Фламини, ете го Емерсон.. Имаат тие играчи, гледај ти за Јуве..:toe:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.340
Поени од реакции
2.232
Можам да си кажам:
Во последно време миленик сум на Молинаро.

:kesa:

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
dobro e sto kamoranezi ke bide spremen za so natprevarot so milan, konecno nesto dobro vo vrska so povredite.

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Абе момак гледај нашиве ко ке ги замени.. Не за играчите од Милан... Тие нека му ја мислат.. А и Калдзе како игра во последно, веќе што да ти кажувам.. Фавали е подобар, моментално од него... А ако не е Фламини, ете го Емерсон.. Имаат тие играчи, гледај ти за Јуве..:toe:
Тешко дека Емерсон ке игра првотимец против Јуве:tapp:. Тој и Ѕамброта не верувам дека ке бидат во комбинација.. А добро е дека Каморанези ке игра против милениците. Во спортмедиасет мислам дека таму прочитав, и пишуваше дека можно е да заигра и со Лече но не верувам дека Раниери ке ризикува. Форца ЈУВЕНТУС

Buone Notizie: Јуве се интересира за Диего Капел ===) Тука

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Тешко дека Емерсон ке игра првотимец против Јуве:tapp:. Тој и Ѕамброта не верувам дека ке бидат во комбинација.. А добро е дека Каморанези ке игра против милениците. Во спортмедиасет мислам дека таму прочитав, и пишуваше дека можно е да заигра и со Лече но не верувам дека Раниери ке ризикува. Форца ЈУВЕНТУС

Buone Notizie: Јуве се интересира за Диего Капел ===) Тука
A zosto mislis vaka? Aj za Emerson jasno mi e i onaka ne igra, ama zs Zambrotta?!

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.943
Поени од реакции
5.563
Замброта не гледам зошто не би играл, кога е стандарден првотимец на Милан.. Сигурно ќе крка многу свирежи на Олимпико во Торино.. Емерсон не очекувам да игра...

Каморанези ќе биде опоравен за дуелот со Милан...

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.236
Поени од реакции
8.133
Sekako deka site sto si otidoa od Juve kako p***i zasluzuvaat svirezi, pa i Zambrota i Emerson. Go ostavija klubot na cedilo koga mu bese najtesko. Predavnici

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.943
Поени од реакции
5.563
Чаби Алонсо „Јас и Јуве? Никогаш не верував“

Интервју со Џиџи Буфон

A агентот на Џовинко изјави...

"If Sebastian is at Juve it means that he has the quality of Juve. He is awaiting his moment and he is patient."
„Ако Себастијан е во Јуве, тоа значи дека тој има квалитет од Јуве..Тој го чека својот момент и тој е трпелив...“
тука

А Каморанези може да се врати дури и пред дуелот со Милан...

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68

Интервју со Џиџи Буфон

„Ако Себастијан е во Јуве, тоа значи дека тој има квалитет од Јуве..Тој го чека својот момент и тој е трпелив...“
тука

АКаморанези може да се врати дури и пред дуелот со Милан...
Odlicni vesti, samo da ne se povredi nekoj drug, no kako i dae sega na red e Lecce posle ke mislime ne Milan

Д

Демијан

Гостин
Игравме со Интер,со Реал оваа сезона,ама Милан е нешто посебно.Милан е Милан.Според мене најголемото дерби на Италија.Кај мене во друштво не се навива за никој освен за Милан или Јувентус.Затоа овој дуел за мене е најголем.Се надевам на победа.Колку што го сакам Јуве толку не го сакам Милан.Нема некој играч од Милан што го мразам посебно,ама 2003 никогаш нема да ја заборавам.Бев толку сигурен дека ќе победиме.Башка и сакам Замброта да знае дека никогаш нема да игра во подобар клуб од Јуве.Очекувам свирежи од навивачите,за да дознае дека е предавник.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.340
Поени од реакции
2.232

Интервју со Џиџи Буфон

тука

А Каморанези може да се врати дури и пред дуелот со Милан...
Одлични вести од комерцијана банка. :):) (се шалам)

Па ова е супер каморанези ако се врати пред дуелот со Милан, па да им покаже техника и брзина на дедовците, ама за Замброта сигурен сум дека ке го свират на секоја допрена топка, за Емерсон не верувам ама за Замброта ејјј

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom