Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
До 31 Август трае преодниот рок поздрав и форза интер
Фала! Белким ќе си ги завршиме работите побрзо.

Иначе, на секоја тема на која може нешто да се пишува за италијански фудбал, се што е „неутрално“ запнало дека оваа година Јувентус ќе бил прв. Единствено образложение на сите: на Интер доста му било...

Што народ ќе беше... :pos2:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.546
Поени од реакции
7.085
Фала! Белким ќе си ги завршиме работите побрзо.

Иначе, на секоја тема на која може нешто да се пишува за италијански фудбал, се што е „неутрално“ запнало дека оваа година Јувентус ќе бил прв. Единствено образложение на сите: на Интер доста му било...

Што народ ќе беше... :pos2:
мене не ми е јасно зошто воопшто ке ги тераат фудбалерите да трчаат кога уште сега се знае дека ние ке бидеме шампиони!:helou:

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Goalkeepers: Julio Cesar, Paolo Orlandoni, Francesco Toldo.

Defenders: Nicolas Burdisso, Ivan Ramiro Cordoba, Cristian Chivu, Lucio, Maicon, Marco Materazzi, Walter Samuel, Davide Santon, Javier Zanetti.

Midfielders: Esteban Cambiasso, René Krhin, Amantino Mancini, Thiago Motta, Sulley Muntari, Ricardo Quaresma, Dejan Stankovic, Patrick Vieira.

Strikers: Mario Balotelli, Samuel Eto'o, Diego Milito, David Suazo.

екипата за во Пекинг!
Дали забележувате ?
Капитенот и ставен во defenders , тоа значи дека ке го игра лев бек ...:toe::helou:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Ајде Снајдер ако се доведе,завршена работа е со трансферите,башка со Арна е при крај трансферот...ке се шетнеме пак оваа сезона до Скудетото,а со овој тим можеме да стигнеме далеку во ЛШ,само да се стегнат сите,да нема опуштање во ниеден момент,како што беше случај во фазата по групите,ке ме фатеше инфаркт додека ги гледав :uvo:

Одбраната е непробојна,средниот ред фантастичен,ако се доведе Снајдер (а ке се доведе ),и нападот....но комент е :vozbud::vozbud:

Круз ке игра за Супер-Купот знае некој....:toe:

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Ајде Снајдер ако се доведе,завршена работа е со трансферите,башка со Арна е при крај трансферот...ке се шетнеме пак оваа сезона до Скудетото,а со овој тим можеме да стигнеме далеку во ЛШ,само да се стегнат сите,да нема опуштање во ниеден момент,како што беше случај во фазата по групите,ке ме фатеше инфаркт додека ги гледав :uvo:

Одбраната е непробојна,средниот ред фантастичен,ако се доведе Снајдер (а ке се доведе ),и нападот....но комент е :vozbud::vozbud:

Круз ке игра за Супер-Купот знае некој....:toe:
Да повикан е ... Една од поновите вести е тоа што Реал сака да им исплатиме 18 милиони сега за Снајдер :uvo:

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.546
Поени од реакции
7.085
поради тоа што уште не сум примен во социјалната група интеристи а гледам веќе е тргната работата сакам еден допринос за идејата!
лани овдека Јове_БТ направи интересни описи на сите фудбалери кои беа тогаш во екипата!
Јас ги зачував сите текстови и ги преуредив во word формат и им додадов слики, па ако сакате и нив можеме да ги вметнеме во автобиографиите на играчите!
еве пример како изгледаат!
Прегледај го приврзокот 12265

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Е супер! Rossi_46 ги преведува од овде (кликни на имињата). Провери ги и види, ако е различно од твоето, ќе ги искомбинираме, ако се истите работи, тогаш пиши му на Rossi да не ги преведува да не се мачи за џабе. Таму се кратки биографии колку што видов.

Ibracadabra e модератор на групата колку што видов, ама не го гледам нешто на форумов. Кога ќе дојде нека те прими за да се договараме за понатаму.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Да повикан е ... Една од поновите вести е тоа што Реал сака да им исплатиме 18 милиони сега за Снајдер :uvo:
Ако игра Круз да си се пазиме од него,да не ни забибери некој гол,па да се чудиме после сите....

Тој па Перез,не му е лесно да му ебам се што има...но донекаде и во право е што прави вака.Од продажбата на Роналдо,па се наваму вака прави,на секој клуб.Што ке се деси ако го даде на позајмница не ми е јасно,Чаби Алонсо ке го доведат,Снајдер нема шанса да грее клупа,сака да игра редовно бидејки во Холандската репрезентација е еден од главните играчи,но очигледно Перез не го сфака тоа...:uvo::uvo:

П.С IOsonoINTERISTA јас тоа го преведов се за навивачките групи и под групи,сега ке барам од други форуми да надополнам уште нешто...

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.546
Поени од реакции
7.085
Е супер! Rossi_46 ги преведува од овде (кликни на имињата). Провери ги и види, ако е различно од твоето, ќе ги искомбинираме, ако се истите работи, тогаш пиши му на Rossi да не ги преведува да не се мачи за џабе. Таму се кратки биографии колку што видов.

Ibracadabra e модератор на групата колку што видов, ама не го гледам нешто на форумов. Кога ќе дојде нека те прими за да се договараме за понатаму.
не се истите скроз на скроз се различни а и гледам роси се мачи на српски па после на македонски преведува, ако ви се важни тие биографии ја директно ке ги преведам само многу се мали!

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
не се истите скроз на скроз се различни а и гледам роси се мачи на српски па после на македонски преведува, ако ви се важни тие биографии ја директно ке ги преведам само многу се мали!
Не бе брат катастрофа е тоа спрското, од англиски ги преведувам со помош на речник. Ако сакаш не е проблем да почнеш и ти да преведуваш заедно побрзо ќе средиме. Јас за голманите завршив за напаѓачите уште Обина ми остана, до вечер ке имам и тоа завршено. Само за тие што нема биографија ко на пример Белец, Ето, Милито незнам што да праиме :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Не бе брат катастрофа е тоа спрското, од англиски ги преведувам со помош на речник. Ако сакаш не е проблем да почнеш и ти да преведуваш заедно побрзо ќе средиме. Јас за голманите завршив за напаѓачите уште Обина ми остана, до вечер ке имам и тоа завршено. Само за тие што нема биографија ко на пример Белец, Ето, Милито незнам што да праиме :)
Брат на Википедија види,мора да има нешто.....еве за Ето ова најдов,само да се преведе....

http://en.wikipedia.org/wiki/Samuel_Eto'o

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Па добро направете ги, биографиите ќе ги ставиме во еден дел, а за овој другиот ќе смислиме друга тема и ќе одат таму. Нема зијан! :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
И сега ке испадне дела таа мочана Астон Вила е подобар тим и дека има повеке пари...Морати буди се од спиење,потребен ни е играчов,многу ни е потребен...:nesum::nesum::nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom