Дерби кон кротоне :kesa:Бар песната да ја ставевте, ептен ко сликовница го направивте фан клубов
:tv:
Леле.. Зарем ти најде да кажуваш фану на Б Билан?? Светов пропаѓа!!Дерби кон кротоне :kesa:
ayyy имам другарчиња јубенташи ова иде на Фејсбук, него може некој да ми каже зашто giuve ?? Што значи тоа ?
Дерби кон кротоне :kesa:
ayyy имам другарчиња јубенташи ова иде на Фејсбук, него може некој да ми каже зашто giuve ?? Што значи тоа ?
Без карање тука,не е за гнасење темава...кај вас во фан-клубови продолжете си..:smir:Леле.. Зарем ти најде да кажуваш фану на Б Билан?? Светов пропаѓа!!
Леле.. Зарем ти најде да кажуваш фану на Б Билан?? Светов пропаѓа!!
Јесте да не е во некоја форма, али на секој збор или Виеира или Златан не ви чини.Значи овој Виера а фати топка одма ја губи. Шо чоек ќе беше, па уште 6 милиони плата :uvo:.
Се надевам Мурињо наскоро ќе направи измени. Досадно е вака...
п.с. Гледам на Скај Спорт 1.
8-9 играчи се загреваат во моментов меѓу кои и Ето. Одвај чекам да ги видам заедно со Милито
. Најверојатно ќе ги стави на почеток на второто полувреме.
Eпа вака сеа, потсети се на подготвителните од минатата сезона со Баер, Ајакс и ред други, играта тотално иста, дежаву .Јесте да не е во некоја форма, али на секој збор или Виеира или Златан не ви чини.
Да те потсетам.. работата односно онаа која најдобро ја извршува Виеира е да ги сечи и одзема топките во средниот ред. Што сакте вие? Гол да даде? Еве веќе 39 минути немаме шут на гол. Кваресма, Манчини и Балотели како прв пат да играат заедно.
А режисеров ми го зумира Ето како излегува да се загрева..
П.С. Муабетот ми беше игра никаква..
П.П.С. Сеуште стојам на фактот Ето + 43.5 милиони евра (кои нема да се потрошат на ништо) за Златан = катастрофа за Интер..
П.П.П.С. Можеби второто ќе бидам демантирам.. кое за жал нема да можам да го гледам..
фала:smir:Кој па кур си ти да ми кажуваш што да пишувам?
За зајакнување на физички план имаш теретана. За набивање кондиција исто така имаш тренинг камп, нека трчаат колку сакаат. Пријателска утакмица е да видиш што извежбале на тренинг и како тоа го применуваат на дело. Во моментов ако не си забележал играме со еден напаѓач Балотели и две крила Манчини и Кваресма. И како што реков катастрофа. Или да се дополнам.. Нити еден удар на гол.. За жал..Eпа вака сеа, потсети се на подготвителните од минатата сезона со Баер, Ајакс и ред други, играта тотално иста, дежаву .
Со Милан само ги пушти да се испуцаат и го видовме резултатот, со Челзи играа со втор тим, најважно е на физички план да се ојачаат, ме здоболе каква играа имаат во моментов .
Знам, гледам, затоа никого не го пофалив и не за џабе напишав "Се надевам Мурињо наскоро ќе направи измени. Досадно е вака...".Јесте да не е во некоја форма, али на секој збор или Виеира или Златан не ви чини.
Да те потсетам.. работата односно онаа која најдобро ја извршува Виеира е да ги сечи и одзема топките во средниот ред. Што сакте вие? Гол да даде? Еве веќе 39 минути немаме шут на гол. Кваресма, Манчини и Балотели како прв пат да играат заедно.
А режисеров ми го зумира Ето како излегува да се загрева..
П.С. Муабетот ми беше игра никаква..
П.П.С. Сеуште стојам на фактот Ето + 43.5 милиони евра (кои нема да се потрошат на ништо) за Златан = катастрофа за Интер..
П.П.П.С. Можеби второто ќе бидам демантирам.. кое за жал нема да можам да го гледам..