B
Beck's
Гостин
Досадно е брат,малку зезанции...башка и пошо го баци амблемот на Барса,предаство најголемо...и уште многу други работи...:smir:
Јубе-Серија Б-Калчополи...:smir:
:pos2::pos2: ahahha lol :pos2: let it B haaha
Досадно е брат,малку зезанции...башка и пошо го баци амблемот на Барса,предаство најголемо...и уште многу други работи...:smir:
ббилан ако незнае некој зошто старците имаат 2 б тоа е поради фактот што они 2 пати киснеа во 2 лига!Досадно е брат,малку зезанции...башка и пошо го баци амблемот на Барса,предаство најголемо...и уште многу други работи...:smir:
Ок де, го бацил, тоа е уште една причина ДА НЕ ГО САКАТЕ, а не да го омаловажувате, пошо стварно многу направи за Интер. Факт, јбг...Досадно е брат,малку зезанции...башка и пошо го баци амблемот на Барса,предаство најголемо...и уште многу други работи...:smir:
Добро брате нема врска,да не отвараме стари теми,знаеме како ке заврши...батали...Ок де, го бацил, тоа е уште една причина ДА НЕ ГО САКАТЕ, а не да го омаловажувате, пошо стварно многу направи за Интер. Факт, јбг...
Башка посмешни се заебанцииве за ју-Беееее
http://www.football-italia.net/Него дајте линк од новиот канал4, пишуваше како е новата адреса, али кој да запише...
Derbi con Crotone, Serie B :pos2:Бар песната да ја ставевте, ептен ко сликовница го направивте фан клубов
:tv:
Бар песната да ја ставевте, ептен ко сликовница го направивте фан клубов
:tv:
Опасна слика...еве уште поопасна...ББиланезче....![]()
Видов мн интересни слики па ај и ја да стаам...(не е провокација)