ок брака како ке казете еве на мкд инаце да плеј ни треба али повеке би сакал еден фабрегас да дојде само морати не му текнува да даде понуда а арсенал реце кој даде 40 милони слободно го зима
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фабрегас е дете на Барса и тој изјавува дека ако го напушти арсенал ќе оди во Барса.ок брака како ке казете еве на мкд инаце да плеј ни треба али повеке би сакал еден фабрегас да дојде само морати не му текнува да даде понуда а арсенал реце кој даде 40 милони слободно го зима
еве процитав најнова информација за маикон вели дека не гарантира дека ке остане во интер но би бил срекен и да остане.Знаци усте овој да го дадат и нз маикон е еден од најдобрите бекови на светот а за се ова е крив морати кој не му зголемува платата замислете зима 4 милона колку со знам а според мене најмалку треба да зима дупло бидејки после ибра маикон бесе еден од најдобрите
Конечно брат!Ибра, да не се лутиш ти јас мајтап правам
![]()
Маикон е најдобриот десен бек моментално и најголемата звезда во тимот во отсуство на Ибра.Интер поради незадоволство или нешто друго го напуштиле играчи како Роналдо, Рекоба, Адриано, Ибрахимович.. ти за Маикон си се фатил..Остави го нека си оди.. Ако дадат една добра понуда од 40 тина милиони евра слободен е..
Барем јас така мислам по тактикава на Морати во изминатава декада.. Интер е еден од малкуте големи клубови во Европа каде секој фудбалер си има своја цена.. Тука е и Милан, Арсенал, Баерн.. и да не набројувам..
Не бре какво лутење.. Баш напротив.. Едвај чекам да почне сезонава.. Да видиме како ќе оди без Златко.. Некој со некого тогаш мајтап ќе си прави..:smir:
Зш да ги заборавиме?добро камбиасо го заборавивте а цезар ?
не зафркавајте!
мурињо рече одсега ке се гради тимска игра и се надевам дека така ќе биде!
Маикон е најдобриот десен бек моментално и најголемата звезда во тимот во отсуство на Ибра.
Нема шанси Морати да пушти уште една голема звезда од тимот.
За новиот Интер без Ибра нема да коментирам мислам дека доволно се расправавме до сега. Времето ќе покажи дали потегот е добар или лош. Мене ме радува тоа што Мурињо е задоволен а имам доверба во него, мислам дека знае што прави.
добро камбиасо го заборавивте а цезар ?
не зафркавајте!
мурињо рече одсега ке се гради тимска игра и се надевам дека така ќе биде!
Маикон е најдобриот десен бек моментално и најголемата звезда во тимот во отсуство на Ибра.
Нема шанси Морати да пушти уште една голема звезда од тимот.
За новиот Интер без Ибра нема да коментирам мислам дека доволно се расправавме до сега. Времето ќе покажи дали потегот е добар или лош. Мене ме радува тоа што Мурињо е задоволен а имам доверба во него, мислам дека знае што прави.
А зошто досега не градевме тимска игра? Зошто игравме преку Златан? Зошто не купивме плејмејкер? Што чекавме? Отсега ќе сме граделе.. тикви со расол..
Kaжи една причина зашто не би бил задоволен од трансферот, и уз пут, земи го фактот што доаѓа играч кој има освоено два пати ЛШ, во двете финалиња има постигнато гол од кои во последното го прати Видич ( топ 3 најдобри централни дефанзифци моментално у Свет ) на костозглобно, земи го фактот дека изминатава сезона постигна вкупно 34 гола за Барса во сите натпреварувања, повторувам, 34, фактот што најверојатно ке биде номиниран за најдобар играч во изминатата сезона и фактот што моментално, заедно со Ибра се најдобрите напаѓачи во Свет .Тешко дека Мурињо е задоволен од трансферов, што очекуваше ти да излезе со прес конфернција како плаче по Ибра?