Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.568
ок брака како ке казете еве на мкд инаце да плеј ни треба али повеке би сакал еден фабрегас да дојде само морати не му текнува да даде понуда а арсенал реце кој даде 40 милони слободно го зима

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.543
Поени од реакции
7.076
ок брака како ке казете еве на мкд инаце да плеј ни треба али повеке би сакал еден фабрегас да дојде само морати не му текнува да даде понуда а арсенал реце кој даде 40 милони слободно го зима
Фабрегас е дете на Барса и тој изјавува дека ако го напушти арсенал ќе оди во Барса.
Е сега со оглед на тоа дека Морати и Лапорта се добри другари и разменија играчи ова лето можеби и би добиле предност ама се зависи од Морати а највеќе од Фабрегас.
Засега немам слушнато дека сака да си оди а не ни верувам дека ќе си замине барем не ова лето.
после кака Ческ е најдобриот плејмејкер во светот за мене!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.568
еве процитав најнова информација за маикон вели дека не гарантира дека ке остане во интер но би бил срекен и да остане.Знаци усте овој да го дадат и нз маикон е еден од најдобрите бекови на светот а за се ова е крив морати кој не му зголемува платата замислете зима 4 милона колку со знам а според мене најмалку треба да зима дупло бидејки после ибра маикон бесе еден од најдобрите

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
еве процитав најнова информација за маикон вели дека не гарантира дека ке остане во интер но би бил срекен и да остане.Знаци усте овој да го дадат и нз маикон е еден од најдобрите бекови на светот а за се ова е крив морати кој не му зголемува платата замислете зима 4 милона колку со знам а според мене најмалку треба да зима дупло бидејки после ибра маикон бесе еден од најдобрите
Интер поради незадоволство или нешто друго го напуштиле играчи како Роналдо, Рекоба, Адриано, Ибрахимович.. ти за Маикон си се фатил.. :pipi: Остави го нека си оди.. Ако дадат една добра понуда од 40 тина милиони евра слободен е.. :pipi: Барем јас така мислам по тактикава на Морати во изминатава декада.. Интер е еден од малкуте големи клубови во Европа каде секој фудбалер си има своја цена.. Тука е и Милан, Арсенал, Баерн.. и да не набројувам..

Конечно брат! :)Ибра, да не се лутиш ти јас мајтап правам :)
Не бре какво лутење.. Баш напротив.. Едвај чекам да почне сезонава.. Да видиме како ќе оди без Златко.. Некој со некого тогаш мајтап ќе си прави..:smir:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Интер поради незадоволство или нешто друго го напуштиле играчи како Роналдо, Рекоба, Адриано, Ибрахимович.. ти за Маикон си се фатил.. :pipi: Остави го нека си оди.. Ако дадат една добра понуда од 40 тина милиони евра слободен е.. :pipi: Барем јас така мислам по тактикава на Морати во изминатава декада.. Интер е еден од малкуте големи клубови во Европа каде секој фудбалер си има своја цена.. Тука е и Милан, Арсенал, Баерн.. и да не набројувам..

Не бре какво лутење.. Баш напротив.. Едвај чекам да почне сезонава.. Да видиме како ќе оди без Златко.. Некој со некого тогаш мајтап ќе си прави..:smir:
Маикон е најдобриот десен бек моментално и најголемата звезда во тимот во отсуство на Ибра.
Нема шанси Морати да пушти уште една голема звезда од тимот.
За новиот Интер без Ибра нема да коментирам мислам дека доволно се расправавме до сега. Времето ќе покажи дали потегот е добар или лош. Мене ме радува тоа што Мурињо е задоволен а имам доверба во него, мислам дека знае што прави.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.568
греска си брат маикон е мд добар играц не смееме да дозвилиме да си иде после ибра бесе он најдобар оваа сезона:Знаци сакам да казам не смееме да прифатиме никаква понуда од друг клуб за маикон поз

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.543
Поени од реакции
7.076
добро камбиасо го заборавивте а цезар ?
не зафркавајте!
мурињо рече одсега ке се гради тимска игра и се надевам дека така ќе биде!

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
не зафркавајте!
Зш да ги заборавиме? :) Ибра го спомена Маикон затоа само за него коментираме.
Цезар, Маикон, Самуел, Сантон, Камби, Балотели, па и Кварезма се играчи врз кои треба да се гради тимот. Плус новите засуилувања, тука се Кордоба, Занети, Киву, Мунтари, Дејан, Матараци...
Тоа ќе биде тимот за наредната сезона. Плус еден плеј.

А вишокот се Бурдисо, Ривас, Виера, Обиња, Суазо, МАнсини...

Никој не можи да кажи дека сите заслуги за минатогодишните успеси им се препишуваат само на 2-3 играчи.

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Маикон е најдобриот десен бек моментално и најголемата звезда во тимот во отсуство на Ибра.
За новиот Интер без Ибра нема да коментирам мислам дека доволно се расправавме до сега. Времето ќе покажи дали потегот е добар или лош. Мене ме радува тоа што Мурињо е задоволен а имам доверба во него, мислам дека знае што прави.
Мурињо задоволен? А што очекуваше ти да речи? Нормално дека ќе биде задоволен.. А тешко тоа дека ова сето е дело на Мурињо.. Мурињо не прави ништо во Интер.. Морати ова го прави..
Зарем ја заборави онаа изјавата на Мурињо после еден натпревар сезонава кога го прашаа што ако Морати го продаде Ибрахимович? - тој реше тогаш јас ќе си го купам!
Верувај дека Мурињо е последниот кој сака да си оди Златан..
Точно е тоа дека тој отсекогаш го сакал Ето, но во Интер го сакаше Ето како партнер за Златан..
Мислам дека Интер избрза со доведувањето на Мота и Милито.. Уште одамна бев против Милито кој не го зедовме кога Зарагоза падна во втора лига, туку сега кога има 31 година..
Доколку не беа тие двајцата со истите пари ќе го земевме Ето кој оваа сезона дефинитивно ја напушташе Барселона, а не сакаше да оди во другиот клуб кој го бараше, Манчестер Сити..
Сега наместо да ги имаме Ето и Златан во нападот ние ги имаме Ето и Милито..
Плус тоа ги имаме нови Мота и Хлеб на веќе натрупаниот среден ред со старите имиња кои не сакаат да си одат како Виеира.. Па тука се да се докажуваат одново Манчини и Кваресма.. Никогаш уморниот и се почесто залутаниот по терен Станкович.. Незаменливиот Камбиасо.. Играчот кој трча најмногу, а има најмалку мозок во средниот ред Мунтари.. и Секако да не го заборавам.. Ел Гранде Капитено..
Се на се.. Тешка работа за Мурињо..
А за тоа дали сакал да си замине Златан.. ќе дознаеме после првата прес конференција на Мурињо кога ќе го напушти Интер.. после година, две или три.. дури тогаш ќе зборува отворено.. па ќе можеме да чуеме дали навистина е задоволен со оваа трампа..

не зафркавајте!
А зошто досега не градевме тимска игра? Зошто игравме преку Златан? Зошто не купивме плејмејкер? Што чекавме? Отсега ќе сме граделе.. тикви со расол..

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Тешко дека Мурињо е задоволен од трансферов, што очекуваше ти да излезе со прес конфернција како плаче по Ибра?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.668
Поени од реакции
59.773
А зошто досега не градевме тимска игра? Зошто игравме преку Златан? Зошто не купивме плејмејкер? Што чекавме? Отсега ќе сме граделе.. тикви со расол..
Затоа што секогаш кога Мур има крупен напаѓач ја гради играта на него. Ибра во Интер и Дрогба во Челзи. Кога немаше таков (Порто), играта беше далеку поразлична, посед на топка, од нога до нога...

На Мур му е јасно дека мора да менува, изјави дека му е жал што трансферот не бил порано и изгубил доста време со подготовките. И дека сега ќе менува, а што и како имаше во интервјуто, го има некаде поназад во дискусиите мислам...

За Маикон, се надевам дека ќе добие услови какви што заслужува. Човекот е апсолутно во право, не може тој да зема помалку од Виера. Не треба никој да зема помалку од Виера :). Загубата на Максвел за мене не е толку страшна, па дури и загубата на Маикон, ако Максвел останеше, немаше да биде толку страшна, затоа што Сантон колку - толку ќе замени еден од овие двајца. Малиот напредува и со време и самиот ќе стане незаменлив. Но да ги загубиш и Максвел и Маикон, тогаш ни Супермен нема да може да стигне да ги покрие дупките.

Настрана ова, во колку часот е натпреварот со Билан?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.326
Поени од реакции
46.939
Тешко дека Мурињо е задоволен од трансферов, што очекуваше ти да излезе со прес конфернција како плаче по Ибра?
Kaжи една причина зашто не би бил задоволен од трансферот, и уз пут, земи го фактот што доаѓа играч кој има освоено два пати ЛШ, во двете финалиња има постигнато гол од кои во последното го прати Видич ( топ 3 најдобри централни дефанзифци моментално у Свет ) на костозглобно, земи го фактот дека изминатава сезона постигна вкупно 34 гола за Барса во сите натпреварувања, повторувам, 34, фактот што најверојатно ке биде номиниран за најдобар играч во изминатата сезона и фактот што моментално, заедно со Ибра се најдобрите напаѓачи во Свет .

Јас искрено, реално и објективно гледано, не гледам причина зашто Мур би бил незадоволен од оваа трансфер одлука на тимот, башка, самиот имаше изјавено дека единствена замена на Ибра во моментов е Ето, и само во тој случај не би негодувал при продавањето на Ибрахимович .

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Во 23.00 директно на Спорт Клуб Србија.. Да ја видам баш таа тешна игра сега.. :back: И тимска пред се..:pipi:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.568
во 11 казаа а инаце маикон не смее да си иде тој сеа со ето се најдобрите играци не викам дека и др се слаби али во секоја екиепа се издвојуваат 2-3 играци сто го носат тимот на себе како со бесе ибра до сеа така да сеа ред е на маикон и ето: процитв ето доага утре во милано да потписе и ибра во барса утре потписува и конецно веке со тие 45 милони утре валда ке казе несо морати со има намера

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.683
Поени од реакции
828
Дај пишете кој ќе ја дава утакмицава од телевизииве?

Раи уно нешто да не пренесува?
Таа некоја српска ја зборите... како се вика?

Дали може да се гледа на кабловска или мора на нет...

Ај нека пише ако знае некој...

Фала

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom