Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Поздрав момци, се надевам дека ќе се исплати чекањето до 5сабајле и ќе гледаме добар фудбал :)

Поздрав момци, се надевам дека ќе се исплати чекањето до 5сабајле и ќе гледаме добар фудбал :)
Поздрав друже и ја се надам дека ќе се исплати чекањето али ние сме вистински фанови не е ова проблем за нас како и да заврши мечот :)

Ајде сега се гледаат вистинските Интеристи, да го гледаш својот омилен тим во 5 сабајле, а тебе очите ти паѓет за спиење :)

Инаку колку за инфо, колку сме во овие рани утрински часови?

Јас еден :pipi:

едит: Rossi_46 двајца
IOsonoINTERISTA тројца (два...) :)
J.Zanetti четворица
МаркоЦрнио 5
meazza 6

Сите со голем + :)

Два...

Ако ја покакаат и те како ќе бидам нервозен, отиде еден работен ден заради ова. Треба да се забрани фудбалот во Америка... :pos2:

Ајде ајде едно нес кафе ќе ги реши проблемите :)

Inter: Belec; Santon, Cordoba, Burdisso, Chivu; Zanetti, Cambiasso, Obi; Vieira, Motta; Balotelli;

Составов убиство :)

го изгледав 10 things i hate about you, го изгледа finding Nemo и сеа чекам линк за утакмицава!:helou:
п.с. на полувреме ќе претрчам бурек да си зеам за појадок:smir:

Ова морав да го постирам пред почетокот за расположение:

Интер го виде Меџик! :pos2:

118421-500.jpg

За останатите слики клик овде!

И јас сум тука бре ! :)

Шо е ова ни еден sopcast ne raboti

Не знам на што гледате но тука е одличен преносот во поглед на коментаторите, одлично ја пренесуваат атмосферата а дадоа и изјава од Френк Лампард кој вели дека го обожава Мурињо и вели дека е генијален менаџер.

Inter: Belec; Santon, Cordoba, Burdisso, Chivu; Zanetti, Cambiasso, Obi; Vieira, Motta; Balotelli.
Subs: Orlandoni, Quaresma, Ibrahimovic, Krhin, Milito, Materazzi, Mancini, Destro.
Coach: José Mourinho.
Chelsea: Cech; Ivanovic, Carvalho, Terry, Cole; Essien, Obi Mikel, Kalou, Malouda; Lampard; Drogba.
Subs: Hilario, Di Santo, Shevchenko, Pizarro, Sinclair, Deco, Turnbull, Sturridge, Alex, Belletti, Anelka, Hutchinson, Mancienne.
Coach: Carlo Ancelotti.
Referee: Salazar (Usa)

челзи со прва постава ние мешавина

Inter: Belec; Santon, Cordoba, Burdisso, Chivu; Zanetti, Cambiasso, Obi; Vieira, Motta; Balotelli.
Subs: Orlandoni, Quaresma, Ibrahimovic, Krhin, Milito, Materazzi, Mancini, Destro.
Coach: José Mourinho.
Chelsea: Cech; Ivanovic, Carvalho, Terry, Cole; Essien, Obi Mikel, Kalou, Malouda; Lampard; Drogba.
Subs: Hilario, Di Santo, Shevchenko, Pizarro, Sinclair, Deco, Turnbull, Sturridge, Alex, Belletti, Anelka, Hutchinson, Mancienne.
Coach: Carlo Ancelotti.
Referee: Salazar (Usa)

челзи со прва постава ние мешавина

И со ваков состав на Мурињо засега Челзи не знае каде е топката, ама Дрогба е опасен во вакви ситуации знае да побегне. А изгледа и дека имаме пливач на голот...

Едит: требаше да не јадам бурек, само што реков....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom