Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.700
Поени од реакции
59.891
Гледам скоро сите делови од мојот пост си ги цитирал само еден си заборавил..
Не го заборавив, мислев дека се однесува на Камискази пошто го спомна, затоа пишував само на она што се однесуваше на мене. Иначе мене ми е јасно дека нема да купат плеј, да сакаа ќе го купеа Диего. Или барем ќе пробаа нешто сериозно да преговараат. Можеби ќе купат уште некој играч ако се погоди нешто екстра ефтино на пазарот, ама за плеј, помина возот.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.549
Поени од реакции
7.090
Не го заборавив, мислев дека се однесува на Камискази пошто го спомна, затоа пишував само на она што се однесуваше на мене. Иначе мене ми е јасно дека нема да купат плеј, да сакаа ќе го купеа Диего. Или барем ќе пробаа нешто сериозно да преговараат. Можеби ќе купат уште некој играч ако се погоди нешто екстра ефтино на пазарот, ама за плеј, помина возот.
ja мислам дека за било каков играч помина возот, сега само ќе се продава или евентуално хлеб да се земе на позајмица!

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Мурињо вели дека оваа зделка требало да се случи пред еден месец.Во Италија велат дека тој лично му се јавил на Ето да го убеди да дојде.Ето е човек кој не сака да му работат зад грб минатата недела од Ман Сити одбил најголема плата во историјата на фудбалот.Ето утре сам ке дојдел да разговара со Морати,Велат Морати нема да му понуди 10 мил туку помалку но со премии ке се стигне до 10 Ибра зема 12 плус премии.
Инаку овој Сантон почна многу занос да го тепа оти не гледа од батко му Занети кога тој има речено најдобар сум кога има речено да ми покачат платата.Инаку мислам дека Сантон не е за прва постава Киву ке игра на негово место Сантон има потенцијал добро ја води топката но во одбрана е швајцарско сирење.Рече Морати од Аргентинците нема поголеми професионалци никогаш не дигат галама играт со срце видете го Камбијасо(идниот капитен) човекот нема ни агент пред еден месец го продолжи договорот никој не слушна.
Сепак мислам дека ке дојде Деко а Хлеб и тој утре би требало да помине медицински прегледи.
Albertini: "Eto'o? Il miglior bomber al mondo"

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
Од кај толку па ти сигурен дека е готово со Ибра...уште Мурињо го нема кажано последниот збор,а на Морати не му треба ова со шиткањето на Ибра.Пред некое време плукав по Ибра да,но Е`то додека се навикне на стилот на игра во Италија може да помине една сезона цела,го нема тој среден ред што го имаше во Барса.
Останува да видиме,додека не видам официјално дека потпишал,уште е играч на Интер.:helou:

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Да не знае некој од колку саат по наше време ќе биде утакмицата? Изгорен сум да ја гледам... :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
Да не знае некој од колку саат по наше време ќе биде утакмицата? Изгорен сум да ја гледам... :)
во 1 саат нокеска треба да биде....и уште еднаш кој има стримови нека ги остава тука сакаме да гледаме сите,сите сме изгорени....:):)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.700
Поени од реакции
59.891
Инаку овој Сантон почна многу занос да го тепа оти не гледа од батко му Занети кога тој има речено најдобар сум кога има речено да ми покачат платата.Инаку мислам дека Сантон не е за прва постава Киву ке игра на негово место Сантон има потенцијал добро ја води топката но во одбрана е швајцарско сирење.
Не се согласувам.

Не знам врз основа на што го заклучи ова. Јас мислам дека Сантон е ѕвер во одбрана, негов проблем не е одбраната туку офанзивата. Малку продори по аут-линијата и малку нафрлени топки. За одбрана, дечкото си ја знае работата.

Инаку и мене не ми се допаднаа некои негови изјави (со оглед на годините), но веќе и сами не знаеме што кажале а што не. Медиумите и оваа година ќе пробаат на направат лоша атмосфера во соблекувалната на Интер, а Сантон со годините што ги има и неискуството, е најлесна мета од сите.

Лани беше стандард: секогаш кога малку ќе се приближеа конкурентите и ќе им се родеше лажна надеж, во медиумите одма излегуваше некаква „афера“, по што се дефокусираше тимот од мечевите и се занимаваше со глупостите кои се пишуваа. Се знае под чива контрола се спортските медиуми во Италија, па и оваа година ќе читаме кој играч што „кажал“, кој се дружел со мафијаши пред 10 години, кој задоцнил на тренинг 15 минути итн, итн...

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Знае да пресече топка ја изнесува добро но не знае да нафрли.А најслаб е еден на еден без фаул не знае да одземе топка секогаш го покривале централните или некој од средина.Киву сепак е докажан играч и тој треба да игра на таа позиција.Треба уште многу да учи за да биде прв состав има време за него.

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.549
Поени од реакции
7.090
гоал.ком ако не ме насмее незнам кој!
наводно ибрахимович не сакал да остане бидејки на мурињо не му се свиѓала неговата игра и дека ја уништувал играта на интер.:uvo:

му фали некоја жичка во главата на карло џарганезе

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.588
Поени од реакции
6.750
наводно ибрахимович не сакал да остане бидејки на мурињо не му се свиѓала неговата игра и дека ја уништувал играта на интер.:uvo:

На срање.ком се можеш да прочиташ дури и ова...:tapp:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579

Овие срање.цом се невидени бисери,од смешка у смешка влагаат,не им е лесно :pos::pos:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.700
Поени од реакции
59.891
Има бетер од нив. Нашите А1. Прочитајте (hillarious :pos2:) :

Желбата на Ибрахимович

Златан Ибрахимович, напаѓачот на Интер, уште еднаш ја изнесе својата желба за напуштање на клубот, Имено, тој на својот Twitter профил, :)pos2:) напишал дека во Италија освоил се што можел, и дека е време да продолжи понатаму, а негова следна цел е да ја освои Лигата на Шампионите.

Хуан Лапорта, претседателот на Барселона, соопшти дека го договорил трансферот на Златан Ибрахимович, но неговиот агент, Мино Раиола вели дека преговорите сеуште не се започнати.

Според медиумите, Барселона за Златан ќе плати 45 милиони евра а во Милано ќе замине Самуел Ето како и Александер Хлеб на позајмица.

Твитер профилот не е од Златан туку од некое дечиште што заебава 3000 луѓе со пораки: дома сум, гледам фудбал... во америка сум, супер е... учам шпански... вечер треба да се видам со тоти... :)

Кои кретени се значи медиумиве...

P.S. „Профилот“ на Ибра на Твитер :pos2:

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.549
Поени од реакции
7.090
Има бетер од нив. Нашите А1. Прочитајте (hillarious :pos2:) :

Желбата на Ибрахимович

Златан Ибрахимович, напаѓачот на Интер, уште еднаш ја изнесе својата желба за напуштање на клубот, Имено, тој на својот Twitter профил, :)pos2:) напишал дека во Италија освоил се што можел, и дека е време да продолжи понатаму, а негова следна цел е да ја освои Лигата на Шампионите.

Хуан Лапорта, претседателот на Барселона, соопшти дека го договорил трансферот на Златан Ибрахимович, но неговиот агент, Мино Раиола вели дека преговорите сеуште не се започнати.

Според медиумите, Барселона за Златан ќе плати 45 милиони евра а во Милано ќе замине Самуел Ето како и Александер Хлеб на позајмица.

Твитер профилот не е од Златан туку од некое дечиште што заебава 3000 луѓе со пораки: дома сум, гледам фудбал... во америка сум, супер е... учам шпански... вечер треба да се видам со тоти... :)

Кои кретени се значи медиумиве...

P.S. „Профилот“ на Ибра на Твитер :pos2:
истата вест беше на гоал.ком во која имаше дополнување дека Ибро ке го тужи тој што ја изнел оваа лага.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom