- Член од
- 4 март 2009
- Мислења
- 43
- Поени од реакции
- 1
Па дека ни треба плеј,јас мислам да го земеме рибери ?Мислам дека е уште во баерн?
Си рече ако не иде во Реал нема да оди никаде.....така да....:smir:Па дека ни треба плеј,јас мислам да го земеме рибери ?Мислам дека е уште во баерн?
И јас викам така, ама газдата од Баерн изјави дека една нога на Рибери чини над 40 милиони евра, така да ... плус Рибери не игра класичен плеј туку повеќе како крило.Па дека ни треба плеј,јас мислам да го земеме рибери ?Мислам дека е уште во баерн?
5 милиони прочитав негде колку е точно појма неам, а за плеј ете ти го Хлебза лусио немам лош збор ....само колку пари го плативме да не има некој инфо??
а за плеј стварно нз ѓо мислат....поѓто во срединава имаме 8 играчи како шо рековте и според мене нема некој кој се издвојува над другите...значи тешко ќе биди за во прв тим
Не бе каков Хлеб, на него не можеш да се надеваш, плус и тој не може да игра класичен плеј :/5 милиони прочитав негде колку е точно појма неам, а за плеј ете ти го Хлеб
Добро е Интер си го зема Лусио, кај и да е и Снајдер и Хлеб ке ги земе, а ние сме сеуште со курот во уста. Топ!!
Па браво за нас,Интер ке не мава од земја со Лусио,Маикон и уште 20 играчи пошто они немаат слаб играч а како дошле до тоа да немаат слаб играч??? СО КУПУВАЊЕ а ние ке си останеме да се бориме за место во куп на уефа со дечишта од 3-та лига
Е да, не е класичен плеј али нема ни да видиме таков летово изгледа, како што рече Мурињо 4 играчи сакаше 4 ги доби така што би требало тоа да е тоа летово само да летаат тие што не требаат дека ги има премногу, како ке се справи Мурињо со тој проблем незнам.Не бе каков Хлеб, на него не можеш да се надеваш, плус и тој не може да игра класичен плеј :/
Па немора да значи дека тоа претставува проблем. Цел живот играме без плејЕ да, не е класичен плеј али нема ни да видиме таков летово изгледа, како што рече Мурињо 4 играчи сакаше 4 ги доби така што би требало тоа да е тоа летово само да летаат тие што не требаат дека ги има премногу, како ке се справи Мурињо со тој проблем незнам.
---------------Цезар---------------Ајде прајте сеа состави да ве видам
п.с.
Доста добро , а замисли одбрана Матрикс - Лусио никој жив не поминува :helou:---------------Цезар---------------
Маикон--Самуел---Лусио---Занети
-------------Камбијасо------------
--------Мота----------Хлеб--------
------Ибра--------------Балотели--
-------------Милито----------------
Лепота
Каков и да е составот каква и да е формацијата, прв тим без котлето не признавам, све што е без Балотели е лошоФормацијата не е лоша, но сите го знаеме Ибра како класичен напаѓач, во оваа формација повеќе иде накај крило, плус оваа формација се покажа како непродуктивна во италијанското првенство, затоа мислам дека Мур ќе остане на стандардна 4-4-2 можеби со некои не многу големи измени на некои позиции.
---------------Цезар---------------
------------------------------------
Маикон---Лусио---Самуел---Сантон
Хлеб---Камбијасо---Мота--Кварезма
---------Ибра----Милито-----------
или пак оваа формација:
---------------Цезар---------------
Маикон---Лусио---Самуел---Сантон
----Мота---Камбијасо---Мунтари---
--------------Плеј------------------
--------Ибра--------Милито--------
Да почекаме да заврши трансфер периодот па ќе ги правиме формациите, инаку јас друга идеја немам