Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 март 2009
Мислења
43
Поени од реакции
1
Па дека ни треба плеј,јас мислам да го земеме рибери ?Мислам дека е уште во баерн?

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Па дека ни треба плеј,јас мислам да го земеме рибери ?Мислам дека е уште во баерн?
И јас викам така, ама газдата од Баерн изјави дека една нога на Рибери чини над 40 милиони евра, така да ... плус Рибери не игра класичен плеј туку повеќе како крило.
Значи освен Хамшик, во иднина не очекувам некои поголеми засилувања. Одбраната ја осигуравме, нападот повеќе од осигуран, единствено само во средниот ред фали класичен плеј, па затоа очекувам само уште едно засилување.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.579
Поени од реакции
6.719
Отиде Масквел а? :tapp: Лош потег..барем да го дадеа на позајмица или нешто слично...

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
за лусио немам лош збор ....само колку пари го плативме да не има некој инфо??
а за плеј стварно нз ѓо мислат....поѓто во срединава имаме 8 играчи како шо рековте и според мене нема некој кој се издвојува над другите...значи тешко ќе биди за во прв тим

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
за лусио немам лош збор ....само колку пари го плативме да не има некој инфо??
а за плеј стварно нз ѓо мислат....поѓто во срединава имаме 8 играчи како шо рековте и според мене нема некој кој се издвојува над другите...значи тешко ќе биди за во прв тим
5 милиони прочитав негде колку е точно појма неам, а за плеј ете ти го Хлеб :)

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
5 милиони прочитав негде колку е точно појма неам, а за плеј ете ти го Хлеб :)
Не бе каков Хлеб, на него не можеш да се надеваш, плус и тој не може да игра класичен плеј :/ :)

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Еј седнав на компјутер листам по порталиве и што ќе видам Хлеб и Лусио :vozbud:
Екстра играчи со нив двајца да се комплетира списокот и ќе имаме екстра тим за новата сезона :salut:

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156
Ајде прајте сеа состави да ве видам :vozbud:

п.с.
Добро е Интер си го зема Лусио, кај и да е и Снајдер и Хлеб ке ги земе, а ние сме сеуште со курот во уста. Топ!!
Па браво за нас,Интер ке не мава од земја со Лусио,Маикон и уште 20 играчи пошто они немаат слаб играч а како дошле до тоа да немаат слаб играч??? СО КУПУВАЊЕ а ние ке си останеме да се бориме за место во куп на уефа со дечишта од 3-та лига :tapp:

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Не бе каков Хлеб, на него не можеш да се надеваш, плус и тој не може да игра класичен плеј :/ :)
Е да, не е класичен плеј али нема ни да видиме таков летово изгледа, како што рече Мурињо 4 играчи сакаше 4 ги доби така што би требало тоа да е тоа летово само да летаат тие што не требаат дека ги има премногу, како ке се справи Мурињо со тој проблем незнам.:)

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Е да, не е класичен плеј али нема ни да видиме таков летово изгледа, како што рече Мурињо 4 играчи сакаше 4 ги доби така што би требало тоа да е тоа летово само да летаат тие што не требаат дека ги има премногу, како ке се справи Мурињо со тој проблем незнам.:)
Па немора да значи дека тоа претставува проблем. Цел живот играме без плеј :)
Може да се комбинира како и секогаш, нападот е фантастичен, деструктивци ќе бидат Камби и Мота, крила - Кварезма, Мансини, тука е и Хлеб кој што може да ја потполни празната позиција која ја остави Фиго. Одбраната ми се допаѓа, делува во исто време и цврста и офанзивно моќна.
Високите напаѓачи мака ќе имаат со Лусио и Самуел, ако има брз напаѓач тука е пеницилинот Кордоба, бековите незаменливи. Тимот ми делува доста добро.

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Ајде прајте сеа состави да ве видам :vozbud:

п.с.
---------------Цезар---------------

Маикон--Самуел---Лусио---Занети

-------------Камбијасо------------

--------Мота----------Хлеб--------

------Ибра--------------Балотели--

-------------Милито----------------

Лепота :)

Massimo Moratti

engin90
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
156

Маикон--Самуел---Лусио---Занети

-------------Камбијасо------------

--------Мота----------Хлеб--------

------Ибра--------------Балотели--

-------------Милито----------------

Лепота :)
Доста добро , а замисли одбрана Матрикс - Лусио :vozbud: никој жив не поминува :helou:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Формацијата не е лоша, но сите го знаеме Ибра како класичен напаѓач, во оваа формација повеќе иде накај крило, плус оваа формација се покажа како непродуктивна во италијанското првенство, затоа мислам дека Мур ќе остане на стандардна 4-4-2 можеби со некои не многу големи измени на некои позиции.

------------------------------------
Маикон---Лусио---Самуел---Сантон
Хлеб---Камбијасо---Мота--Кварезма
---------Ибра----Милито-----------

или пак оваа формација:

----Мота---Камбијасо---Мунтари---
--------------Плеј------------------
--------Ибра--------Милито--------

Да почекаме да заврши трансфер периодот па ќе ги правиме формациите, инаку јас друга идеја немам :)

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Формацијата не е лоша, но сите го знаеме Ибра како класичен напаѓач, во оваа формација повеќе иде накај крило, плус оваа формација се покажа како непродуктивна во италијанското првенство, затоа мислам дека Мур ќе остане на стандардна 4-4-2 можеби со некои не многу големи измени на некои позиции.

Хлеб---Камбијасо---Мота--Кварезма
---------Ибра----Милито-----------

или пак оваа формација:

----Мота---Камбијасо---Мунтари---
--------------Плеј------------------
--------Ибра--------Милито--------

Да почекаме да заврши трансфер периодот па ќе ги правиме формациите, инаку јас друга идеја немам :)
Каков и да е составот каква и да е формацијата, прв тим без котлето не признавам, све што е без Балотели е лошо :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom