Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Суазо е измислен за во Милан бе,какви тешки пациенти играат таму.......да се чудиш :pos2::pos2::pos2:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Ти што мислиш Малдини кај игра сега ? :pos2::pos2::pos2:
во петличи и доста им мавате сеир искрено и жал ми е помалку , кога ќе видам дека паднаа на дереџе за крауч да се интересираат макар и шпекулација било тоа.
иначе ај welcome за мота и милито со играчиве кој отидоа за нив искрено срце ме боли затоа и не коментирам за тоа колку е (не)оправдан овој потег на клубот. се надевам нема да остане на ова и ќе се донесат квалитетни засилувања.
а за дијаманти доколку се согласи на клупа да седи why not има левица џоа рекоба

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Мота не се мачеше со повреди сезонава? Кој баксуз беше во Барса, жал ми паѓаше...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.949
Мота не се мачеше со повреди сезонава? Кој баксуз беше во Барса, жал ми паѓаше...
Тоа е, претходнава сезона си ја изигра стандардно и на високо ниво, уште некаде 20то коло Мур си го штиклираше во листата на желби за наредната сезона .

Иначе незнам што мрчите за Суазо, абе све што е добра алтернатива е добредојдено у Интер :) . Погледнете ја само моментално клупата за резерви, кој од кој, самиот Мурињо има кажано дека квалитетот на клупата за резервни играчи е доста важен фрагмент за успесите на една екипа, а моментално Интер таму во Серија А е убедливо најдобар .

Немојте да ви се молам со муабетите Бурдисо ваков онаков, како се најде на почеток на сезона кога пола одбрана беше повредена и самите знаете . Е сеа што ја покака со Анартозис јбг, просек му е 1 до 2 такви меча у сезона :) .
Матераци, Суазо, Арнаутович, Кварезма, Мунтари, Сантон . . . абе у пм алтернативи, Мур ке има можност и да ротира и да одмара играчи, а не да го цеди Златан 35 меча по цели 90 минути .
Топ е политикава на Мурињо, презадоволен сум .

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Тоа е, претходнава сезона си ја изигра стандардно и на високо ниво, уште некаде 20то коло Мур си го штиклираше во листата на желби за наредната сезона .

Иначе незнам што мрчите за Суазо, абе све што е добра алтернатива е добредојдено у Интер :) . Погледнете ја само моментално клупата за резерви, кој од кој, самиот Мурињо има кажано дека квалитетот на клупата за резервни играчи е доста важен фрагмент за успесите на една екипа, а моментално Интер таму во Серија А е убедливо најдобар .

Немојте да ви се молам со муабетите Бурдисо ваков онаков, како се најде на почеток на сезона кога пола одбрана беше повредена и самите знаете . Е сеа што ја покака со Анартозис јбг, просек му е 1 до 2 такви меча у сезона :) .
Матераци, Суазо, Арнаутович, Кварезма, Мунтари, Сантон . . . абе у пм алтернативи, Мур ке има можност и да ротира и да одмара играчи, а не да го цеди Златан 35 меча по цели 90 минути .
Топ е политикава на Мурињо, презадоволен сум .
у секој случај повеќе го сакам во екипа отколку карваљо .
1.нема проблем со тоа да седи на клупа (репрезентативец на аргентина е ) .2 може да игра повеќе позиции 3. може да покрива кога самуел икиву се повредени , заеби карваљо 90 % оод сезона повреден

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
ме нема долго време на форумов оти мониторо цркна ,па гледам разни шпекулации има.
мора да се донеси некој јак плеј оти иначе е наебавме.незнам како размислуваат мур и морати ама мора да показиме интерес за некои играчи како на пр. деко,рибери...

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
ме нема долго време на форумов оти мониторо цркна ,па гледам разни шпекулации има.
мора да се донеси некој јак плеј оти иначе е наебавме.незнам како размислуваат мур и морати ама мора да показиме интерес за некои играчи како на пр. деко,рибери...

Од кого сте наебале бе ??

Од Канаваро и Крауч :pos2:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Од кого сте наебале бе ??

Од Канаваро и Крауч :pos2:
За лига на шампиони прајме муабет. Сериа А и онака немаме конкуренција...

Интер заинтересиран за Лусио и Хазард.

Мислам дека Лусио е многу подобра опција од Карваљо, и не треба да ги милиме Челзи туку прво да пробаме со Лусио. Баерн беше заинтересиран за мансини па можи и некоја трампа да направиме. :)

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
За лига на шампиони прајме муабет. Сериа А и онака немаме конкуренција...

Интер заинтересиран за Лусио и Хазард.

Мислам дека Лусио е многу подобра опција од Карваљо, и не треба да ги милиме Челзи туку прво да пробаме со Лусио. Баерн беше заинтересиран за мансини па можи и некоја трампа да направиме. :)
Хазард е навистина добар плеј, пред некое време тука имаше некој постирано клипчиња од него, мада тие клипчиња не мора ништо да значат. Кога веќе нема да го земеме Едерсон, Хазард би бил одлично решение за плеј, барем мене многу ми се допаѓа неговата игра, брз, дриблер, шутер, добар сенс за пас, тоа е тоа.

П.С. Немој само Лусио, несмасен човек, втор Матераци во тимот, органски не можам да го поднесам.

ADVISOR

barca & inter
Член од
4 јуни 2009
Мислења
799
Поени од реакции
16
koga ke napravam podlaboka analiza na trenerite Murinjo definitivno znae sto saka vo pravo vreme povlekuva vistinski potezi zema relativno eftini fudbaleri koi vredat a najvazno ima svoja filozofija na igra i raspredelba na igraci.Definitivno ovoj covek vredi i vistinsko bogatstvo e za Inter:pipi:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.949
Хех, и нас не поврзаа со Еден Хазард, дечкото на кој се попалија миланезиве уз некои клипчиња .
Наводно Бранка сакал да го донесе Еди у Интер, на Вики моментално му стои, current club : Inter . :pos2:
Иначе класичен плеј е, и ја доби наградата најдобар млад играч во Франција за изминатата сезона . :smir:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Рибери изјавил дека сака само во Реал Мадрид и никаде на друго место.....
Овој мрднат е да му ебам лузната.....:nesvest::nesvest:
Џабе на Реал сите звезди,и оваа сезона нема ништо да направат,прашање на време е кога ке се заколат мегу себе....

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Рибери изјавил дека сака само во Реал Мадрид и никаде на друго место.....
Овој мрднат е да му ебам лузната.....:nesvest::nesvest:
Џабе на Реал сите звезди,и оваа сезона нема ништо да направат,прашање на време е кога ке се заколат мегу себе....
Нека оди :) Мурињо ќе се насочи кон млади таленти.
Жозе Мурињо: Сакам во Интер да пристигнат млади талентирани фудбалери

Берлускони Јуниор: Кој е мојот сон? Златан Ибрахимович
Пазете оваа реченица:
Дали има играч за кој сонувам? ДА, дали мора да го кажам името? Ибрахимович? И тоа е навистина сон.” :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom