Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито титула:smir:

Што е со зеро титули?Што направил амбросини?:toe::kesa:

Честито титула.Одлична сезона во Сериа А и конечно се израмни со Милан по бројот на титули.Мислам дека Јуве е прв?

Што е со зеро титули?Што направил амбросини?:toe::kesa:
Амброзини фрлаше чалами дека ке земеле скудето а не се сеќавам кој беше од милан шо рече дека барем една титула ке земеле сезонава!:pos2:

Амброзини фрлаше чалами дека ке земеле скудето а не се сеќавам кој беше од милан шо рече дека барем една титула ке земеле сезонава!:pos2:

Земаа ...

Почесни победници се на Бира Морети =) :baeh::baeh:

Абе и баптиста од рома рече дека ке атакуваат на тројна круна:pos2:

Мислам дека овие слики никој ги нема ставено :

116581.jpg

116582.jpg

116583.jpg

116584.jpg

116585.jpg

116586.jpg

116587.jpg

116588.jpg

116589.jpg

116590.jpg

116592.jpg

116564.jpg

116569.jpg

116579.jpg
116509.jpg

Мило ми е што зедовте уште една титула,тотално си ја залуживте се надевам и наредна сезона ќе биде исто во Италија.Поздрав и Честики до сите интеристи посебно до _The_One_:helou::smir:

Мило ми е што зедовте уште една титула,тотално си ја залуживте се надевам и наредна сезона ќе биде исто во Италија.Поздрав и Честики до сите интеристи посебно до _The_One_:helou::smir:
Фала за искрените честитки момче , и јас се надевам на истото :smir:

Пазите сликата на маичката на типов лево...

49056.jpg

Со два кажани збора, замина во историјата човеков, браво :)

Ајде момци честито титула, па догодина да го израмниме рекордот на Il Grande Torino а другата ние да го преземеме и попатно да се израдуваме и на Лигата на Шампионите.

Поздрав до сите Интеристи!!!!

Ај нека ни е честита титулата, па да ни се множат и до година да нападнеме на ТРОЈНАТА КРУНА.

Мислам дека пред натпреварите наместо да одиме го карантин да славиме секоја вчер до 3-4 сабајле пошто со алхохол во крвта подобро одигравме против Сеина. (луд беше Мурињо кога кажа дека некои играчи пиеле нешто друго освен вода:pos2::pos2::pos2:)

пс Зошто Ибра не се радуваше? Зошто беше многу смирен? Или може ова за него е нормална работа па нема потреба од радост?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom