- Член од
- 10 јануари 2008
- Мислења
- 723
- Поени од реакции
- 24
Дај боже да не се повтори, па и мислам дека нема шанси да дојде до тоа. Форца Јуве:smir:И Јувентинит, не смее ни да се помисли на криза..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај боже да не се повтори, па и мислам дека нема шанси да дојде до тоа. Форца Јуве:smir:И Јувентинит, не смее ни да се помисли на криза..
Се гледамеајде еден пораз не е ништо а и оваа победа не ми значи многу ако не се радуваме во мај , јуве си ја покажа класата можеби фалеше поулсен зашто средниот ред беше многу мек во дуелите и амаури потфрли некако изгоре во желбата да постигне гол
ајде се гледаме во торино ....:smir:
Те увертирам да не дојдете во Торино дека ке ве згазиме...... Нема да се повтори оваа игра во Торино.. Таму играме пред нашиве симпатизери и тешко ке пројдете. Форца Јуве и Форца Рагаци.... На крај сигурен сум дека ке бидеме Шампиони во ИТАЛИЈА. Ова е нашата година. Интер се јаки, но Јувентус има Победнички Карактер. Ве мразам највише вам и Милан. Сакам да ве видам таму каде што припаѓате (да се борите за влез у Интер-Тото купот, кога се боревте до пред 2003 година).. Ехее не е само да се победува еден дерби натпревар. Јувентус секогаш е Јувентус, а вие заедно со Милан сте комси-комса (вака-така). Треба да знаете дека Јуве за Милан и Интер секогаш бил и ке биде Бог. Но, на џентлменски начин ви ја честитам победата. Бевте подобри од нас и заслужено дојдовте до трите бода. Но внимавајте на Јувентус.. Секогаш знаел како да се извлече во најтешките моменти. Ке дојде денот кога Јувентус ке биде прв на табелата. А тоа ке биде на крајот на сезоната, тогаш кога Јувентус ке го подигнат Пехарот како Шампиони на Италија.ајде еден пораз не е ништо а и оваа победа не ми значи многу ако не се радуваме во мај , јуве си ја покажа класата можеби фалеше поулсен зашто средниот ред беше многу мек во дуелите и амаури потфрли некако изгоре во желбата да постигне гол
Подобро го води тимот против големите отколку против малите екипи. Тоа беше случј лани, кога Јувентус ги газеше Милан, Интер и Рома. И оваа сезона ке биде така. Не ке можеш секогаш да се победи Интер на Џузепе Меаца. Тие беа мотивирани и ја сакаа победата повише од нас. Рома ги згазевме, а на ред се Милан. Се надевам дека ке успееме да ги совладаме. Но да не заборавам дека и Реал на два пати Раниери заедно со Дел Пиеро и Јувентус ги победи. Внимавај друг пат кога ке пишуваш. Треба да зборуваш со аргументи и факти, а не само да речам нешто.Раниери незнае да води тим против јаки тимови.Истото му се дешаваше и во Челзи...
ајде еден пораз не е ништо а и оваа победа не ми значи многу ако не се радуваме во мај , јуве си ја покажа класата можеби фалеше поулсен зашто средниот ред беше многу мек во дуелите и амаури потфрли некако изгоре во желбата да постигне гол
Shit Happens..Yes..Но Раниери можеше да искомбинира...Можеше наместо да го стави Јакинта на местото на Амаури можеше да го стави Јакинта на местото на Недвед, сепак ни требаше поофанзивна формација за последните минути.. Амаури е играч кој може цел натпревар да го нема, но со еден потег може да постигне погодок, ама како и да е.. Се надевам дека Раниери научи нешто од овој пораз...Veruvaj mi od ova i se plasev malku, po negovite izjavi sto gi imase ali kako i da e... shit happens![]()