Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
abe essien i lampard vo paket da gi zememe (skromen sum a?)

dii

абе интер си играа убаво ама Man.Utd. играа усте по убаво и кога ќе видеш таа е:pos2::pos2::pos2:
иначе добро се држеа ама требасе од 1 полувреме да ги стави адриано со ибрахимович заедно

Sandro Mazzola in "Syn's Style"

Легендата на Интер, Сандро Мацола, даде свое видување за поразот на Интер во осминафиналето од Лигата на Шампионите.
Тој рече дека Мурињо не е специјален, тој е само одличен менаџер. Го гледав мечот повторно, имам еден заклучок.. Минатата година Интер отпадна од Ливерпул и тој тим воопшто не е променет, составот сеуште е истиот. Засилувањата кои беа донесени не покажаа доволно, исто како Манчини да останал во Рома, Кваресма беше позајмен, а Мунтари не е играч за прв тим. Мислам дека на Мурињо не може да му се припише неуспех, се ке зависи од тоа дали ке го освои скудетото, тој мора да го освои. Точно е дека тој изгуби во Лигата на Шампионите, но против најсилниот тим во светот. Сега мора да се планираат засилувањата за наредната сезона, Мурињо го презеде истиот состав од лани и не е чудно што ги има истите резултати.

П.С. Сега Морати ќе си рече сам себеси: "Пак ли бе да давам 50 милиони?"

Ај ти на твој фан-клуб таму соли памет со малоумните,не овде!!!!!Инаку за утакмицата вчера,да се немало среќа и да се немало,ама баш ни малку!!!!Скинав живци у пм,тоа судијата не уништи малку,ама јбш га.Треба еден плејмејкер да се земе и тоа под хитно,не може да се игра во ЛШ со деструктивци како Виеира(волот),Мунтари и Камбијасо во еден тим.Виеира е за шут-карта одма.

СЕПАК........................

FORZA INTER !!!!

Ај ако сакаш кажи во која ситуација ве оштетил судијата?Дали тогаш кога за 5 секунди прво Самуел,па потоа и Кордоба (мислам) играа со рака во 16-никот на Интер,а не беше досуден пенал?Или можеби и головите не беа регуларни?Не го сфаќај ова како провокација,само сакам да знам со што ве оштети судијата на овој меч...:smir:

Извинете за оф топик

Ај ако сакаш кажи во која ситуација ве оштетил судијата?Дали тогаш кога за 5 секунди прво Самуел,па потоа и Кордоба (мислам) играа со рака во 16-никот на Интер,а не беше досуден пенал?Или можеби и головите не беа регуларни?Не го сфаќај ова како провокација,само сакам да знам со што ве оштети судијата на овој меч...:smir:

Извинете за оф топик

1. При резултат 1-0 за вас, Ибрахимович имаше пробив и се најде во сендвич од Фердинанд и О Ши, при што од овој вториот беше фаулиран на 17 метри, судијата стоеше на 3 метри од нив, не досуди ништо!
2. За вашите играчи да добијат жолт картон требаше да направат по 3 прекршоци (Руни и О Ши), а нашите добиваа веднаш картон.
3. Најди ми ти видео дека Самуел играше со рака, оти нити коментаторот на ХРТ нити пак ние го видовме тоа, топката го удри во телото додека лежеше. При вториот случај и да имало играње таа не се суди бидејки топката кон Кордоба беше упатена од далечина од само 1 метар, тоа беше ненамерна игра на повратна топка на 16 метра! А ненамерен пенал се суди само кога топката оди во правец на голот.. така да и тука нема пенал..
4. Ова е моето омилено.. двата тима направија по 3 замени, тоа ти се секоја замена по 30 секунди, односно 6 х 30 = 180 сек. Тоа ти се мали 3 минути најмалку продолжување, а главниот судија покажа на крајот 2 минути!!
5. Малку оф топик како што викаш ти.. во Лига на Шампиони трофеј добива само првото место, за второ и за 32 има по едно кило банани! Така да гледај да освоите оти ако не освоите пак ќе бидете исто како оние останати 31 екипа.

П.С.
:pusk:

Navicite na Inter : Murinho begaj od Inter.

Navivacite na Inter ostanale ne zadovolni poradi sto inter ispadnale mnogu rano od Liga na Sampionite , i barele murinho da si otdie od milano.

Navivacite i rakovodstvoto na Inter se nadevaa deka tokmu murinho ke i go smeni srekata na Nerazzurive u Evropa , sepak toj go go stigna naj losiot rekord na Inter vo Ligata na Sampionite vo poslednite 5 godin.
Eden trasnparent bese istaknat vo trening kampot vo cetvrtok kaj sto pisuvase : Lazgo, begaj od Milano.

1. При резултат 1-0 за вас, Ибрахимович имаше пробив и се најде во сендвич од Фердинанд и О Ши, при што од овој вториот беше фаулиран на 17 метри, судијата стоеше на 3 метри од нив, не досуди ништо!
2. За вашите играчи да добијат жолт картон требаше да направат по 3 прекршоци (Руни и О Ши), а нашите добиваа веднаш картон.
3. Најди ми ти видео дека Самуел играше со рака, оти нити коментаторот на ХРТ нити пак ние го видовме тоа, топката го удри во телото додека лежеше. При вториот случај и да имало играње таа не се суди бидејки топката кон Кордоба беше упатена од далечина од само 1 метар, тоа беше ненамерна игра на повратна топка на 16 метра! А ненамерен пенал се суди само кога топката оди во правец на голот.. така да и тука нема пенал..
4. Ова е моето омилено.. двата тима направија по 3 замени, тоа ти се секоја замена по 30 секунди, односно 6 х 30 = 180 сек. Тоа ти се мали 3 минути најмалку продолжување, а главниот судија покажа на крајот 2 минути!!
5. Малку оф топик како што викаш ти.. во Лига на Шампиони трофеј добива само првото место, за второ и за 32 има по едно кило банани! Така да гледај да освоите оти ако не освоите пак ќе бидете исто како оние останати 31 екипа.

П.С. :pusk:

Абе несакаш да признаеш пораз или што е работата?и Морати призна дека Јунајтед биле пресилни за вас.

http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=1d6da202-a83f-4d61-addf-50981662b588&ln=3&typeBack=%D0%9F%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8%20%D0%92%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8

Абе несакаш да признаеш пораз или што е работата?и Морати призна дека Јунајтед биле пресилни за вас.

http://www.24fudbal.com.mk/Default....ddf-50981662b588&ln=3&typeBack=Последни Вести

Пораз си е пораз кој рече дека не го признавам? Јас само го коментирам судењето.. не викам дека ние бевме појаки и требаше да одиме понатаму.. Ти ми цитираш мој пост за судењето, а ме прашуваш за поразот? Се гледа дека девојките не се за фудбал..

Пораз си е пораз кој рече дека не го признавам? Јас само го коментирам судењето.. не викам дека ние бевме појаки и требаше да одиме понатаму.. Ти ми цитираш мој пост за судењето, а ме прашуваш за поразот? Се гледа дека девојките не се за фудбал..

Брат и јас тоа сакав да го кажам за судењето,ама знам дека нема да разберат нежниве.Тоа со Ибрахимовиќ имаше контакт,значи чист пенал беше тоа,не дека сега сум за Интер,кажувам реално,бидејќи беше во пробив веќе Ибра.

Ти го цитирав постот во врска со судењето зашто не беше задоволен од тоа:toe:па ти изгледа си гледал друг натпревар како што ми се чини мене...прегледај ја статистиката за натпреварот и ке ти биде јасно за поседот на топката во бројот на шансите...ако ти не си бил задоволен секако дека и Морати или Мурињо ке се жалеа за судењето ,сепак јас си го кажав своето мислење па ваше е дали ке сватите или не

Спортски поздрав:helou:

Ти го цитирав постот во врска со судењето зашто не беше задоволен од тоа:toe:па ти изгледа си гледал друг натпревар како што ми се чини мене...прегледај ја статистиката за натпреварот и ке ти биде јасно за поседот на топката во бројот на шансите...ако ти не си бил задоволен секако дека и Морати или Мурињо ке се жалеа за судењето ,сепак јас си го кажав своето мислење па ваше е далли ке сватите или не

:tapp::tapp: лудница немам други зборови.А што ќе се случеше ИНТЕР ако тепаше??????Ќе најдевте 100001 маана за судењето,вака било така било.И коментаторот кажа дури дека имаше контакт мегу ИБРА и не и О`ши за пенал.А таа твоја статистика нема врска со ова,ние правевме шанси 1001 вие три шанси 2 гола.ЕДНОСТАВНО НЕМАВМЕ СРЕЌА.

:tapp::tapp: лудница немам други зборови.А што ќе се случеше ИНТЕР ако тепаше??????Ќе најдевте 100001 маана за судењето,вака било така било.И коментаторот кажа дури дека имаше контакт мегу ИБРА и не и О`ши за пенал.А таа твоја статистика нема врска со ова,ние правевме шанси 1001 вие три шанси 2 гола.ЕДНОСТАВНО НЕМАВМЕ СРЕЌА.
За твоја информација надвор од 16-никот беше "контактот".А ако се земе тоа за фаул,тогаш и за нас требаше пенал.Ама ајде да не излезе дека провоцирам,само би ти кажал дека ние никогаш не плачеме по судиите,а вие плачевте и двата меча..:helou:

За твоја информација надвор од 16-никот беше "контактот".А ако се земе тоа за фаул,тогаш и за нас требаше пенал.Ама ајде да не излезе дека провоцирам,само би ти кажал дека ние никогаш не плачеме по судиите,а вие плачевте и двата меча..:helou:

Манчестер - Порто? До ден денес ве читам како плачите..
И да.. прекини да пишуваш овде без врска работи кои нас не провоцираат.. оти врска немаш што пишуваш.. не плачеле тие..

Ти го цитирав постот во врска со судењето зашто не беше задоволен од тоа:toe:па ти изгледа си гледал друг натпревар како што ми се чини мене...прегледај ја статистиката за натпреварот и ке ти биде јасно за поседот на топката во бројот на шансите...ако ти не си бил задоволен секако дека и Морати или Мурињо ке се жалеа за судењето ,сепак јас си го кажав своето мислење па ваше е дали ке сватите или не

Излишен е секој мој коментар понатаму. :tapp:

Манчестер - Порто? До ден денес ве читам како плачите..
И да.. прекини да пишуваш овде без врска работи кои нас не провоцираат.. оти врска немаш што пишуваш.. не плачеле тие..
Па тоа барем е со разлог..не уништија тој меч..
П.С ајде нели ќе правеше растур во Фан клуб Манчестер,те чекаме,ама никаде те нема

Оваа провокација е само за Ibracadabra,тоа не важи за ферските навивачи на Интер,кои ги почитувам..

Navicite na Inter : Murinho begaj od Inter.

Navivacite na Inter ostanale ne zadovolni poradi sto inter ispadnale mnogu rano od Liga na Sampionite , i barele murinho da si otdie od milano.

Navivacite i rakovodstvoto na Inter se nadevaa deka tokmu murinho ke i go smeni srekata na Nerazzurive u Evropa , sepak toj go go stigna naj losiot rekord na Inter vo Ligata na Sampionite vo poslednite 5 godin.
Eden trasnparent bese istaknat vo trening kampot vo cetvrtok kaj sto pisuvase : Lazgo, begaj od Milano.

Немам коментар, навистина... Што очекуваа тие, за една сезона се можно да се освои? Да се потсетиме, кога Мурињо отиде во Челзи, освои титули за клубот првпат по којзнае колку години, а во Интер дојде пред се да го брани приматот на најдобар клуб моментално во Италија... Тој барем засега тоа го прави успешно, а за лига на шампиони, па и со Челзи не успеа, па никому ништо... А и да не правам споредба со Манчини, кој испадна од лига на шампиони, но од далеку послаби противници. Овојпат против себе го имавме моментално најјакиот клуб во светот, но и покрај тоа нешто што забележав беше дека и кога бевме во негатива, игравме смирено, трпеливо и ја чекавме својата шанса. Нешто што со Манчини никако не беше случај. Ццц, италијански идиоти.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom