Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ако збориш за последниот меч, онда пружам рака за рома ...
а ако збориш во општа смисла рома може вода да ни носи
само ке потсетам на првиот меч сезонава

Ова само интер интер интер и никој друг. Со 2 шута и непостоечки пенал даваат 3 гола. А рома со 10 100% шанси исто цццццццццц
И ај нека рече некој да видим во нешто биле подобри интер од рома
:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:Интер:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:
И едно прашање: До кога со судии? :kesa:

Колку што се сеќавам ова е прв гол на Интер од пенал сезонава :wink:. Има тимови со многу пенали, па никому ништо, ама затоа сите ве боли само кога ќе досудат нешто во полза на Интер :tapp:.

Во што е подобар Интер од Рома?

Интер извади состав за мајтап, испретумбан како во ноќна мора, и пак не беше доволно за Рома да победи. Ова вас на сериозна игра на Интер ви личеше?

Факт е дека Рома беше подобра и дека заслужи и да победи според мене, но во меч кој мора да се добие против најсилен состав и мотивирани играчи Рома има минимални шанси да преживее.

Не правете глупави споредби.

Да,да сигурно беше за тоа :pos2:
За во Италија титулата ви е сигурна,а за во ЛШ ќе видиме на Олд Трафорд :smir:

абе брат, мурињо со сигурност ке ве скине у сред манчестер ... он јесте да е плачко и сероња ама оти го бива го бива

ако збориш за последниот меч, онда пружам рака за рома ...
а ако збориш во општа смисла рома може вода да ни носи
само ке потсетам на првиот меч сезонава

Не туку потсетувај бе.. Рома нас не не интересира.. нити Милан.. нити Јуве.. наше е скудетото.. додека тука е Златан.. велев така пред 2 години.. од годинава викам додека е тука и Мурињо.. па видете сега.. друго ме интересира.. што ке велев.. а да.. ми текна.. сакам да добиеме непостоечки пенал во Торино против Јуве.. сакам да дадеме гол од офсајд.. сакам да имаат тие црвен.. сакам да видат како е да местиш 10 години.. да се почуствуваат еднаш подредени.. мамата нивна..

Фенерџии не се опуштајте, дадовте три гола против шампионот на Италија и се вивнавте во облаците. Не летајте многу, спуштете се пред да ви избега последното место за во УЕФА купот.

Ибра се згази на клупа со Станкович така да не е сериозно:pos2:

Ибра се згази на клупа со Станкович така да не е сериозно:pos2:

Абе брат да земам јас некои 10 милиони годишно мислиш дека ке ме интересира некоја Рома? Ке оди дома сега и ке игра Play Station.. да му е*ам носот голем.. боли го к*р за се..

Фенерџии не се опуштајте, дадовте три гола против шампионот на Италија и се вивнавте во облаците. Не летајте многу, спуштете се пред да ви избега последното место за во УЕФА купот.

И ти што си чуден, па тоа за нив е успех бе, тоа ќе им остане :pos:

Абе брат да земам јас некои 10 милиони годишно мислиш дека ке ме интересира некоја Рома? Ке оди дома сега и ке игра Play Station.. да му е*ам носот голем.. боли го к*р за се..

Мене најкриво ми е од сите тука, погодете зошто... :)

Хех зависи кој и каква е ситуацијата Ибра си знае дека Сериа А е негова, оди види дали Кака или Гатузо се радуваа по резултатите со Вердер и Сампдориа

Супер утакмица со многу голови.Не очекував дека ке паднат многу голови поради лошата форма на Рома али ипак изиграа многу подобро од што очекував.

Абе вие најјаки сте, жими куров!!!

СЕ НА СЕ БАЛОТЕЛИ ПОКАЖА ДЕКА ВРЕДИ ДА ИГРА ЗА ИНТЕР.А СТАНКОВИЧ????:kesa:ЕДНОСТАВНО КАКО ДА ИГРАВМЕ СО ЕДЕН ИГРАЧ ПОМАЛКУ.КАМБИЈАСО ПАК СЕ ВАДЕШЕ НЕКАКО,АМА ЗА ТРЕТИОТ ГОЛ,НЕМА ОПРАВДУВАЊЕ.АДРИАНО ПАК СЛАБА УТАКМИЦА.ДА СЕ НАДЕВАМЕ ДЕКА СО МАНЧЕСТЕР НЕМА ДА БИДЕ ВАКА:tapp::tapp:

АРАМБАША па владееме со Италија бе 4 години како да не сме најаки.АЈ сега вие летајте на 7 небо бидејќи имавте шанса да го тепате Интер,ама не знаете да искористите--ГРЕВОВИ МАНАСТИРСКИ:vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom