Интервју со Зоран Заев

Стрелец

El Mariachi
Член од
23 јануари 2005
Мислења
910
Поени од реакции
10
Со ваква економска политика оваа Влада сама ќе падне, предвидува лидерот на СДСМ Зоран Заев во интервју за А1 Телевизија. Тој на претстојните избори очекува да добијат повеќе од 20 општини, вклучувајќи го и Скопје, кое според него е буквално запустено од ВМРО-ДПМНЕ и мора да има промена.

[youtube]MtiEnl8fGUI[/youtube]

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Груевски го бараше Бранко,и да знае дека ќе си го добие :helou:

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Мислиш на премиерското место дека ке си го добие нели?
Незнам тоа и не ме интересира тоа кој ќе е на премиерско место од СДСМ ама Груевски со сигурност ќе си го добие бараното :)

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Со ваква економска политика оваа Влада сама ќе падне, предвидува лидерот на СДСМ Зоран Заев во интервју за А1 Телевизија. Тој на претстојните избори очекува да добијат повеќе од 20 општини, вклучувајќи го и Скопје, кое според него е буквално запустено од ВМРО-ДПМНЕ и мора да има промена.

[youtube]MtiEnl8fGUI[/youtube]
Во светот проблеми имале влади со многу подобри економски политики од таа на Груевски а не па тој да не падне а тоа е само теорија,практиката секогаш кажува нешто друго?

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Пуста надеж бе :pos: првин нека си го исчисти името.

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Типување 102.5% сигурно, Бранко кога ќе го отстапи местото на новиот претседател на државава, ќе се појави на состанок на СДСМ како единствен кандидат за претседател на партијата и така ќе си остане, па после биче пуно јебања што би рекле србиве.

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
практиката секогаш кажува нешто друго?
Практиката покажува дека од секогаш ДПМНЕ биле неспособна власт во било која област а да не правиме муабет за надворешната политика и меѓуетничките односи.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133

Можни ли се предвремени парламентарни избори? Постојат и такви сценарија.
- Јас сум свесен дека ако ваквата економска состојба постои во државата, знам дека на есен ќе има социјални немири. Она коешто секојдневно го чувствувам, знаете јас водам и една власт којашто е многу блиска до граѓаните, локалната власт, секојдневно сме во контакти со луѓето, апсолутно се невидено тешки економските услови во државата. Тоа е од негрижливата политика на владата, сигурно дека огромно влијание има и глобалната економска криза, но најлошо е тоа што перспективноста на луѓето е изгубена, не гледаат некоја надеж, нема предлози за решенија, нема дебати за оваа проблематика, не се генерира некоја надеж кај луѓето и ќе биде лошо. 2009 година ќе биде навистина една од најлошите години од самостојноста на Македонија и мислам дека овде ни треба буквално обединување на сите.
Опааа!!!Како тоа Заев знае дека ќе има социјални немири на есен???

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Може да знае само некој видовит и оној кој што ке ги организира? :kesa:
Епа Заев е видовит изгледа.:)
Него овој Заев ми изгледа како многу исплашен као да знае дека некој со снајпер го нишани цело време.Посебно откако БЦ го аболицира.:toe:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.545
Поени од реакции
22.217
Жив ли е Заев? Реков дека е некаде на струмички карневал маскиран како лидер на СДСМ ама ете во Скопје бил. Што сакам да кажам е дека човекот е лидер на опозицијата а го нема никаде. Морам да признам дека добра одлука беше од СДСМ баш Заев да го стават како в.д. лидер па така барем скромниот кадар не го трошат за привремени функции :wink:

Иначе мислам дека Заев е оптимист и за 20 општини кој ги предвидуват ама и за Скопје. Поред мене доста помалку општини СДСМ ќе добијат и не верувам дека ќе го земат Скопје. А за тоа дека сепак Заев е скромен и очекува само 20 општини доволно покажува, дека е свесен што ВМРО-ДПМНЕ моментално има предност кај граѓаните па и тој како лидер на СДСМ не придонесе многу тоа да се смени, значи редно е после изборите да даде оставка како лидер на СДСМ иако секако ќе биде сменет :wink:

И баш ме интересира кој се тие 20 општини што СДСМ ќе ги земе.

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Ќе му се случи народот на Груевски,ете како
Ако на БЦ не му се случи народ со шиткањето на името,знамето,матната приватизацијата,лагите...тогаш Груевски е сигурен.
Ако Заев планира нешто на есен,тогаш тоа е работа за МВР,а БЦ нема да е тука да го помилува.

Kajgana Shop

На врв Bottom