TpH_Bo_OkO
Трноризец
ќе ти испратам во приватна порака... Тука чита кој стигне :smir:Дали воопшто имаш оружје? Сликај го ако имаш и постави го тука.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ќе ти испратам во приватна порака... Тука чита кој стигне :smir:Дали воопшто имаш оружје? Сликај го ако имаш и постави го тука.
ќе ти испратам во приватна порака... Тука чита кој стигне :smir:
е да се зависи до карактерот и тепенот на толеранција ама од вишок глава не боли подобро да го имаш одошто да го немаш, доколку знаеш рационално да го користиш и да имаш голема самоконтрола![]()
0.38 калибар е нешто повеќе од 9мм..доста голем калибар за така мала и лесна направа.
Има ли резултати од тестирања.....прецизност, трајност, лесно оддржување, колку испукувања издржува...?
ако одиме кон тоа има и ножеви,и срчи и јажиња за бесење има секаков вид на оружја а вие сте се ограничиле на пиштоли.Сеа сите знаеме дека немаш :smir: [/irony]
Да, дефинитивно, во право си, но, дали би ја ставал својата толеранција на тест, и дали тоа би го направил доколку би бил пијан?..И, на крај краева..на секој може да му прсне жичката на осетливи теми..
Затоа, ко шо кажав..сакаш сигурност, тренирај некоја одбранбена вештина..
ако одиме кон тоа има и ножеви,и срчи и јажиња за бесење има секаков вид на оружја а вие сте се ограничиле на пиштоли.
За мене е подобро да се има нешто во ташната за сваки случај,бидејќи не знаеш будалата до тебе што носи со себе,пиштол,нож или палка
Можеш со се да онеспособиш и да убиеш, без оглед дали е тоа нож, пиштол, пушка, камен, рака...Друго е да носиш нож, со кој можеш да онеспособиш човек полесно одолку да го убиеш, одколку да носиш пиштол со кој можеш да убиеш човек одколку да го онеспособиш..
И, да, сеа секој носи некое чудо у чеп, ама на крај краева, ако ти извади пиштол он? Тебе пиштолот шо ќе ти заврши работа? Или, Џанго пуца први?
Исто така си го поштувам и чичко ми Токарев алијас ТТ-33 од Русија
![]()

. пиштолот е Црвена Застава 99, калибар 9мм, полуавтоматски, 15 + 1

Кажи која е разликата од ЦЗ-то до Тетката молимте.Јас не сум имал можност да пукам ама ко шо сум гледал/слушал тетката бил страшна работа.и овај е мн добар пиштол сум имал шанса да го пробам. инаку лично немам пиштол се „позајмувам„ од татко ми. пиштолот е Црвена Застава 99, калибар 9мм, полуавтоматски, 15 + 1

Мислам дека е моделов од '90та ко добиле награда на некојси саем во Лас Вегас ако не се лажам :smir:
Е Трн, јас ваков сакам за роденден. :smir:
![]()
Би било интересно некој којшто има оружје да каже дали и колку е задоволен и што друго би сакал да поседува?