Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
па некаде така се водат, некаде сленг. како синока на пример![]()
Веројатно мислиш на оваа песна. Како верен фан на Сленг мора да сум чуласлушнал некој за Хикс Фактор?
Настап за на 1ви Април а не за на Евросонг. Мислам кое е тоа задоволство да излезеш ко морон на еден еминентен настан (океј сите беа морони и настанот одамна веќе не е еминентен)
За дечките неам некое оформено мислење, имаат досаден живот па си играат курот демек со музика. Веќе видено неколку пати само во оваа мала земја така да не е ништо ново и спектакуларно
Настап за на 1ви Април а не за на Евросонг. Мислам кое е тоа задоволство да излезеш ко морон на еден еминентен настан (океј сите беа морони и настанот одамна веќе не е еминентен)
За дечките неам некое оформено мислење, имаат досаден живот па си играат курот демек со музика. Веќе видено неколку пати само во оваа мала земја така да не е ништо ново и спектакуларно
Мислам дека е од нив... Некои 99 посто.Па оваа песна ја пуштаа на БАЛКАНСКА ЕБАНКА![]()
Морон?? Значи и Лорди и Верка Сердучка беа морони па освоија 1 односно 2 место. Евровизија веќе не е натпревар на убави песни туку на нешто смешно и иновативно.
Веројатно мислиш на оваа песна. Како верен фан на Сленг мора да сум чула. Евровизиската е нешто невидено, нечуено, ама тоа е-колку пари толку музика. А овие немаа да платат... Катастрофа! (С)МРТ треба да одат на доживотен одмор...
е токму оваа, двеве песни им се закон и јас сум верен фан
а кога сме до (с)мрт ја би почнал со спалување на раководството :smir:
а ги пуштаа на балканска ебанка??? Знаеш за тоа? или пак јас сум грешка![]()