Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ЗАШТО !!! МОЖЕ ЛИ НЕКОЈ ДА МИ КАЖЕ ЗАШТО ТОЛКУ СЕ САКАТИ ОВИЕ !!!:(:(:(

НЕ МОЖАМ ВЕКЕ ДА СЕ НЕРВИРАМ !!!

баш би сакал да знам сега што се случува во соблекувалната...

Абе остајте што губиме, туку не ми е нормално ова секое коло да се суди пенал против Јуве. Мамата судиска да им ја е**м.

Срамота е и жално е да во 45 минути на домашен терен против последнопласираната Катанија ДА НЕ СТВОРИС НИТУ ЕДНА ШАНСА. НИТУ ЕДНА ЕБЕНА ШАНСА. Па нека пуштат деца од 15 години ќе дадат поголем отпор одколку овие наши дрва. Неможам да ги гледам бе. Сите до еден нека си ебат мајката. Ниту еден не заслужува да го носи дресот. Како би му ја лупнал една на Чиро , бидејќи две чисти нема од тактика и мотивација. НАвивачиве на стадионов се острат некако , доколку изгубиме може да улетаат :)

Броеше некој колку топки продаде Мело? Јас до 6 или 7 стигнав и се збунав после не можев да бројам пошо една по една ги губеше набрзина ...

Тиаго стандардно одличен ...

Ако ништо повеќе барем слегоа 5-6 навивачи на терен , да се надеваме дека подоцна и ќе го окупираат теренот... само тоа е спас ...

Абе остајте што губиме, туку не ми е нормално ова секое коло да се суди пенал против Јуве. Мамата судиска да им ја е**м.

Што не е нормално бе друже. Пенал чист како солза. Раката ќе му ја извадеше Тиаго на тој од Катанија. Остај ги судиите. Ние сме си очајни.

Пенал чист ко солза , шо ти е крив судијата...

Што не е нормално бе друже. Пенал чист како солза. Раката ќе му ја извадеше Тиаго на тој од Катанија. Остај ги судиите. Ние сме си очајни.

Пенал чист ко солза , шо ти е крив судијата...
Не е само овој пенал. Видете колку пенали сме добиле, а колку се судени против нас сезонава. Не е на арно работава. И за нас имало барем 5-6 пенали чисти ко солза па не биле судени. Не ми се верува дека тоа била обична судиска грешка. Затоа викам мамата да им ја е**м, зошто намерно не ни судат пенали а не дека не виделе.

Ова е смешно веќе:tapp: А како што можев да видам имасе и транспаренти против Блан и Секо се надевам на нивна смена како и на Ферара:vozbud: Што се однесува до овој натпревар 3 бодови тешко со ваква игра многу тешко а и неверувам дека нешто ќе се смени:tapp::nesvest:

автобусот на Јуве со јајца маван од страна на навивачите хехе

Тимскиот бус на Јуве, пред натпреварот со Катанија бил торпедиран со јајца. Фудбалерите а и Ферара биле навредувани од гневните навијачи. Имало и бајаги пиротехника на патот!

автобусот на Јуве со јајца маван од страна на навивачите хехе

Тимскиот бус на Јуве, пред натпреварот со Катанија бил торпедиран со јајца. Фудбалерите а и Ферара биле навредувани од гневните навијачи. Имало и бајаги пиротехника на патот!
Требало бомба да им фрлат не јајца мамето нивно расипаа клуб кој со години беше на врвот:nerv::nerv::nerv: Инаку линк од ова?:)

катанија ја контролира играта-браво за Јуве :uvo:

Абе момциве уживаат во тоа што се дрва. Не ми се верува, ние да составиме екипа од фан клубов, подобро ќе одиграме.

Не со јајца, со бомби нека ги маваат као шо кажа тимче. на шо лиши ова? ДО кога вака?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom