Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Го посакував Ливерпул или Галатасарај(лична омраза), но го добивме Ајакс, се освен осминафинале е рамно на катастрофа нема потреба повеќе да кажам околу ждрепката!

Mora da go tepame inace ja ke te tepam ako ne go tepame :pos2::pos2::pos2:
Зашто мене ? Ја коа не сум сигурен во тимот не сум ама сега сум убеден дека го тепаме ако не е така цел под форум да ме скршите од ќутек :)

ајде Холанѓаниве освен Суарез немаат нешто квалитетно.... и во 1/8 нема да имате потешкотии

Секо изјавува дека во Јануари Јувентус нема да купува ништо, туку само ќе продава
Секо изјави дека трансфер пазарот е завршен, па за 2-3 дена го ангажираа Мело. Последните 2 дена се најавува дека Пандев ќе го добие судскиот спор што го има со Лацио и најверојатно уште во Јануари ќе може да замине од Лацио без оштета, и со самото тоа се најавува дека челниците на Јуве сериозно размислуваат за негово ангажирање.

Ариаудо најверојатно во текот на Јануарскиот преоден рок ќе биде позајмен во Ливорно.

Oфицијално, Јуве негира дека имало каков и да е контакт со Гус Хидинк. линк

Уште Сколари фалит да ја докомплетират самбата :tv:

Ајакс не се некој јак тим сега.Ама сепак и ние ако играме како со бари, да имаме и посед на топка и повеќе шанси а да изгубиме 3-1 тогаш со таква игра и Ајакс ке не тепаат.Ама сепак мислам дека ке влеземе во 1/8 финале уште на гостувањето на ајакс.... ке ги растуриме таму сигурен сум дека ке изиграме добро.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom