Јас дури сега сум сигурен дека ќе заебиме некоја. Сигурно ќе играме екстра лабаво и ќе ги вежбаме дечињата. Редовно е вака, 4-5 коло сигурен пласман 5-6 коло тренинг.И сега сум сигурен дека нема да бидеме поразени од Зенит другото коло, абе во групите нема да бидеме ПОРАЗЕНи сигурен сум 99%
Имам спротивно мислење макар и со деца да игреме зошто да си дозволиме пораз, нерешено супер би било, ама мислам дека Раниери нема да дозволи пораз сега во групата за да се покажеме, бидејки после 2 години одиме у ЛШ, сега мора озбилно работата никаков тренинг макар и со децата да е како шо се : Џовинко,Екдал,Роси, и останатите, играат солидно сите, можат за едно нерешено.Јас дури сега сум сигурен дека ќе заебиме некоја. Сигурно ќе играме екстра лабаво и ќе ги вежбаме дечињата. Редовно е вака, 4-5 коло сигурен пласман 5-6 коло тренинг.
Работата е шо нема а и не треба да се троши залудно сила за ЛШ, јасно е дека сме најјаки не велам дека малките неможат туку дека ќе се штедат освен оние кои сакат да фатат место во прв тим. А за газење продолжваме во калчото .напротив.. не треба тренинг и сега да се качат на облаци бидејки тоа ке се одрази.Треба сега со ист ритам и калчо и лш газење.. само 3 да редиме.
се влече нема врска само не може првиот со друг што е прв да се паднеЕј само да прашам ако одиме 1во место се влече кој со кој игре или се гледе од другата група кој е втор или како беше ?