Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Аха значи 25 милиони евра за играч кој ќе го замени Сисоко кој еден месец ке биде отсутен...:tv: (да ги остајме повредите настрана пошо никој не може да ги предвиди)

а зошто да се експериментира со Маркизио кога игра одлично таму кај шо игра? зошто со 25 милиони не се купи играч каков шо му беше потребен на Јувентус? 3 години чекаме креативец, а 3 години се купуваат деструктивци... интересно

имаш милион прашања на кои немаш одговор... :wink:
Тврд си ко орев!! Не попушташ за ништо живо и диво!! Ко марионета да му си на Моџи! Вакви интелектуралци се потребни бе!! Како што му одговара нив, така ги вртат работите и на крај тие се во право!! Под Итно адвокат на Моџи!! Можи ќе му потребаш!!

Мело --- Маркизио --- Сисоко

Е нешто слично со:

Оби --- Лампард --- Есиен

Го кажав тоа прееска , само шо и Маркизио е на неприродна позиција, а игра одлично таму кај шо игра... да се прашувам јас , така би ја поставил средината , но можда пробано е тоа на тренинг па не оди... не мојш да знајш :wink:

Ајде се опуштивме малце ... отидов јас во некој од околните кафичи да пивнам едно кафе :)

Го кажав тоа прееска , само шо и Маркизио е на неприродна позиција, а игра одлично таму кај шо игра... да се прашувам јас , така би ја поставил средината , но можда пробано е тоа на тренинг па не оди... не мојш да знајш :wink:

Ајде се опуштивме малце ... отидов јас во некој од околните кафичи да пивнам едно кафе :)

Не лажи, со Моџи ке идеш:pos:.

Еј еј.. Чекај!! За елката не ми кажа!! Да ја носам?? Средија таму!! :toe:

Не можам да му се јавам ми ја прислушуваат картицата , иначе... :wink:
Сега сакаш да се пофалиш демек му си десна рака на Моџи?? Море види го ти него!! :vozbud:

Сега сакаш да се пофалиш демек му си десна рака на Моџи?? Море види го ти него!! :vozbud:

Па моџи има луѓе насекаде по светов хаха зашто да не и во македонија?Еве на форумов имаме еден таков..супер.Ама десна рака е веќе .....no coment :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Фала богу ти текна да станеш од компјутерот:haha::haha:

Гледам се расправате многу за Моџи и за Мело, за првиот ќе видиме што ќе испадне после судењето, а за Мело единствениот кривец што Мело игра лошо е Чиро, и ме нервира кога слушам сите биле криви она ова, па еден Раниери со какви играчи влезе во втора фаза (со Молинаро, со Григера, без Диего, без Мело), каква сака нека биде легенда на Јуве човекот нема поим што прави, али ајде несакам да го коментирам, инаку тој проект Блан може да си го набута в***, каков му е тој проект да испаѓа од фазата по групи, оваа година ако не освои титула Јуве во калчо, мислам дека ќе има големи протести, зш на сите им е дојдено преку к**** од ваквите игри (резултат на идиотската управа на Јуве):toe:

Chilavert10.jpg

Е еден ваков играч ни треба и се е решено:vozbud:

laveracupola3ae.jpg

bandaonesti4jj.jpg

cadget.jpg

КЕ ИМ ВРАТИМЕ ЗА СЕ....ПОБЕДАТА НАД НИВ МИНАТОТО КОЛО САМО МУ КАЖУВА НА МОРАТИ ДЕКА ШТО И ДА НАПРАВАТ ЈУВЕНТУС СЕКОГАШ КЕ БИДЕ НАД ИНТЕР.НЕКА ПУКНАТ СЕГА.ИЗМИСЛИА КАЛЧОПОЛИ И НЕ ПОСРАМИЈА И МИСЛАТ ГОТОВИ СМЕ НИЕ .... АМА ЈУВЕНТУС Е БЕСМРТЕН ТОА НЕ ГО ЗНААТ..

Иначе утре само победа и ништо друго, мислам дека 1 гол ке одлучува :) .... И очекувам Салихамизич да влезе во игра :)

треба да се искористи добрата соработка со Фиорентина и ангажирање на Јоветич,еден од најталентираните млади фудбалери во моментов.... човекот “гризе“ баш таков му треба на Јуве

треба да се искористи добрата соработка со Фиорентина и ангажирање на Јоветич,еден од најталентираните млади фудбалери во моментов.... човекот “гризе“ баш таков му треба на Јуве

Абе "Гризеа" и Диего, и Мело и Амаури ама.....кај нас ни 1/3 од тоа што го можат не го покажаа.Можеби треба да сменат нешто од тренерите кои го тренираат првиот тим.Смение доста работи сезонава и можеби треба да сменат нешто од тие италијани да земеме некои тренери од англија , шпанија и да играме малку поатрактивен фудбал.Го имаме Диего кој е одли4ен плејмејкер и со добри тренери кои добро ке ги постават игра4ите и кои имаат искуство се разбира со таков стил на игра може да се подобрат работите.Тоа е многу важно да се смени пред да се донесат други игра4и.

ако за Амаури мема што да се каже,човекот е тотално Аут сезонава,тогаш за Мело се крена доста прашина.... сепак мислам дека повеќе е до Чиро отколку до Мело,па каша ја направи формацијата ! целиот среден ред е нефункционален како во нападот така и во одбраната...
Јоветич е талент во кој треба да се инвестира,и така се фрлени доста пари барем да се вложи во нешто како што треба

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom